Letselschade bedragen berekenen | LetselPro

Letselschade bedragen

Het bepalen van het bedrag dat u kunt claimen voor letselschade is een gecompliceerd proces. Het te bepalen bedrag, de hoogte van de letselschade, is namelijk afhankelijk van veel verschillende aspecten. Om het maximale bedrag aan schadeclaim te ontvangen, is het daarom verstandig om een ervaren letselschadespecialist te vragen om een complete letselschadeberekening voor u te maken. Onze eigen rekenkundige heeft veel ervaring en is een specialist in het berekenen van het exacte letselschade bedrag.

Wilt u weten wat uw maximale schadeclaim is? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 085 – 025 00 60 of via ons online contactformulier.

Enkele voorbeelden van letselschadeclaims

Hieronder hebben wij een aantal voorbeelden van recente zaken van LetselPro voor u onder elkaar gezet, zo kunt u alvast een beeld krijgen bij de bedragen die bij bepaalde zaken door de rechter worden toegekend. U kunt per zaak lezen wat het eerste voorstel was van de aansprakelijke partij, wat het uiteindelijke bedrag is dat werd toegekend en waarom dit is toegekend. Lees hieronder de verschillende letselschade zaken in het volgende overzicht.

Fors hogere vergoeding na second opinion whiplash

Een 43-jarige man liep een whiplash op bij een verkeersongeval. De man kreeg van de verzekeraar €25.000,- aangeboden, waarbij zijn toenmalige belangenbehartiger hem aanraadde om akkoord te gaan. De man twijfelde en besloot een second opinion bij LetselPro aan te vragen.

Onze deskundige letselschadespecialisten wisten wat er nodig was om een hogere schadevergoeding te verkrijgen en adviseerden de man over te stappen naar LetselPro. Niet zonder succes! De verkregen letselschadevergoeding kwam uit op maar liefst €92.000,-.

Letselschadevergoeding: €92.000,- Lees meer..

Verkeersongeval met fiets

Een 51-jarige vrouw werd op haar fiets aangereden door een auto. Haar schouder raakt hierbij ernstig beschadigd en later blijkt dat dit een blijvend letsel is. De verzekeraar van de tegenpartij geeft aan maar 50% van de schade te willen betalen, omdat de zichtbaarheid van de vrouw niet goed was. De vrouw is het hier absoluut niet mee eens en besluit zich te laten vertegenwoordigen door LetselPro.

De vrouw raakte niet alleen arbeidsongeschikt, maar kon haar ook hobby’s niet meer uitoefenen en haar sociale leven lijdt hier onder. LetselPro weet de verzekeraar zo ver te krijgen om de aansprakelijkheid te erkennen en zo komt het uiteindelijke letselschade bedrag uit op €100.500,-.

Letselschadevergoeding: €100.500,- Lees meer..

Bedrijfsongeval met cirkelzaag

Een vrouw raakte het vingerkootje van haar ringvinger kwijt bij het werken met een cirkelzaag. Voordat ze begon met werken met behulp van de complexe cirkelzaagmachine, kreeg ze uitleg van slechts een kwartier. Door het letsel kan de vrouw alleen nog aangepast werkt doen en het letsel levert beperkingen op in haar privésituatie en het huishouden.

De verzekeraar van de bouwmarkt waar zij destijds werkzaam was, wilde een letselschade bedrag van €20.000,- betalen. LetselPro adviseerde de vrouw niet akkoord te gaan en wist uiteindelijk een letselschade bedrag van €35.000,- voor de vrouw te regelen.

Letselschadevergoeding: €35.000,- Lees meer..
Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor

Bas Aarts
- Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis

Recente zaken omtrent Letselschade bedragen

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van recensies.

“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
  • Wij geloven in een persoonlijke aanpak
  • Bevlogen team van ervaren specialisten
  • De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
  • 100% gratis juridische hulp bij letselschade
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5