Letselschade advocaat Harderwijk | LetselPro

Letselschade advocaat Harderwijk

Bent u buiten uw schuld om betrokken geraakt bij een ongeval in de regio Harderwijk en heeft u daarbij letselschade opgelopen? Of heeft u letselschade opgelopen en woont u in Harderwijk? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de letselschadespecialisten van LetselPro. Als letselschadebureau kunnen wij u namelijk gratis helpen met het claimen van zowel materiele als immateriële letselschade. Onze juristen komen in dat geval zelfs bij u thuis langs om uw zaak persoonlijk met u door te nemen. Leg uw zaak daarom vandaag nog vrijblijvend aan ons voor, zodat wij gelijk voor u kunnen beoordelen of u in aanmerking komt voor onze gratis juridische bijstand.

Gratis en vrijblijvend juridisch advies en hulp

Juridische hulp bij letselschade in Harderwijk

In het geval van letselschade doet u er altijd goed aan om een ervaren letselschadebureau in te schakelen. Indien de letselschade is ontstaan door toedoen van een andere partij, heeft u namelijk recht op een schadevergoeding. Het traject om uw schade te claimen kan echter ingewikkeld zijn en lang duren. De ervaren specialisten van LetselPro kunnen u echter uitstekend bijstaan bij het afhandelen van uw letselschadeclaim en zij doen dit bovendien gratis.

Altijd een eerste vrijblijvend advies.

Onze juridische hulp is gratis.

U wordt gedurende het gehele traject bijgestaan door onze specialisten.

Wij komen persoonlijk bij u aan huis.

Ons streven is om u volledig schadeloos te stellen en de hoogst mogelijke schadevergoeding voor u te regelen.

Daan-Aarts-letselschadejurist

Daan Aarts

Letselschadejurist

Grote pleister | Letselpro
Kleine pleister | Letselpro

Soorten belangenbehartigers

Bij LetselPro werken uitsluitend ervaren letselschadejuristen. Veel mensen weten namelijk niet dat een advocaat vaak niet nodig is voor het correct afhandelen van een letselschadeclaim. Alleen als de zaak niet buiten de rechtszaal om afgehandeld kan worden en het tot een gerechtelijke procedure komt, dient er een advocaat aan te pas te komen. In alle andere gevallen, wat neerkomt op 95 procent van alle zaken, zijn onze juristen uitstekend in staat op de zaak zelfstandig te regelen met de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Mocht het toch zover komen dat er een advocaat nodig is, dan zullen wij u uiteraard doorverwijzen naar een gespecialiseerde advocaat uit ons netwerk.

Gratis letselschade test van LetselPro - icoon Specialisten
jurist-rechten-icoon-letselpro Juristen

Onze specialisten staan voor u klaar bij letselschade in Harderwijk

De letselschadespecialisten van LetselPro zijn door heel Nederland actief. Dit houdt in dat onze juristen indien gewenst bij u thuis in Harderwijk langskomen om de zaak met u te bespreken. Wij zijn persoonlijk betrokken bij uw zaak en zullen gedurende het proces proberen om u zoveel mogelijk juridische lasten uit handen te nemen. Dit houdt in dat wij u de afhandeling van uw zaak volledig uit handen nemen en deze namens u regelen met de tegenpartij. Uiteraard houden wij u hierbij op de hoogte van iedere stap die wij voor u nemen. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de afhandeling van uw letselschade en kunt u zich volledig richten op uw herstel.

Juridische hulp bij letselschade

Wanneer u voor onze hulp kiest, helpen wij u met het verzamelen van de bewijslast en met het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Onze rekenkundige zal vervolgens nauwkeurig tot op de euro vaststellen hoe hoog uw huidige letselschade is en hoe hoog uw letselschade in de toekomst zal zijn. Op deze manier garanderen wij u dat u sterk staat wanneer de onderhandelingen met de aansprakelijkheidsverzekeraar van de tegenpartij eenmaal beginnen.

De verzekeraar van deze partij zal vervolgens proberen om de zaak met u te regelen. Dit betekent dat zij u een bedrag zullen bieden om hier de zaak voor te schikken. Vaak ligt zo'n bod in eerste instantie een stuk lager dan de hoogte van uw letselschade. Om ervoor te zorgen dat al uw kosten vergoed gaan worden en u niet in financiële nood gaat komen, zullen wij vervolgens in onderhandeling gaan, om zo de hoogst mogelijke vergoeding voor u te regelen. Om te voorkomen dat u tussentijds in geldnood gaat komen doordat u bijvoorbeeld ziekenhuisrekeningen moet betalen, regelen wij indien u dat wenst alvast een voorschot op uw letselschadevergoeding.

Gratis hulp bij letselschade

Juridische hulp door de ervaren specialisten van LetselPro is voor u altijd gratis. De wetgeving bepaalt namelijk dat u tijdens de behandeling van uw letselschadezaak recht heeft op een belangenbehartiger. De kosten die wij buiten de rechtbank om voor u maken, kunnen uiteindelijk verhaald worden op de tegenpartij. Daarom kijken we van tevoren altijd of wij denken dat u een haalbare zaak heeft. Als wij uw belangen behartigen en uiteindelijk blijkt dat u toch geen recht heeft op een schadevergoeding, dan dragen wij dit risico zelf. Onze hulp is en blijft voor u dus altijd kosteloos.

Vrijblijvend advies van LetselPro

Snel weten of u kans maakt op een vergoeding voor uw letselschade? Leg uw zaak dan vandaag nog vrijblijvend aan ons voor. Wij nemen vervolgens op korte termijn contact met u op over de haalbaarheid van uw zaak. U kunt ons bereiken door te bellen met 085 - 025 00 60 of door het online contactformulier op onze website in te vullen. Onze specialisten staan tot uw beschikking.

Doe de letselschade test!
Gratis hulp bij letselschade van LetselPro | Kusje erop?
Recente zaken omtrent letselschade LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,71 uit 10 op basis van 77 recensies
Motorongeval schadevergoeding
Koen beoordeelde LetselPro met een 10/10
Uiteindelijke letselschadevergoeding €143.206,57
Lees meer
Motorongeval schadevergoeding
Wim beoordeelde LetselPro met een 10/10
Uiteindelijke letselschadevergoeding €740.000
Lees meer
“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.