Schadevergoeding berekenen | LetselPro

Schadevergoeding berekenen

Wanneer u buiten uw schuld om letselschade heeft opgelopen, heeft u recht op een schadevergoeding. Het berekenen van de hoogte van dit bedrag is een specialisme en dient verantwoordelijk te gebeuren. Omdat verzekeringsmaatschappijen deskundigen in dienst hebben die de hoogte van de schadevergoeding berekenen, adviseren wij slachtoffers van een letselschadezaak om zich ook bij te laten staan door een deskundige. Het is namelijk belangrijk dat het aanbod van de verzekeringsmaatschappij op deskundige wijze wordt getoetst, zodat u zeker weet dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Gratis hulp bij schadevergoeding berekenen

LetselPro heeft verschillende deskundige letselschadespecialisten in dienst die u hierbij kunnen helpen. Wij staan u in dat geval bij en treden namens u in overleg met de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij. Het is hierbij goed om te weten dat onze activiteiten door de tegenpartij worden vergoed indien de aansprakelijkheid erkend wordt. Maar mocht dit onverhoopt niet lukken, dan is onze hulp voor u alsnog kosteloos. U heeft dus geen enkele reden om LetselPro niet in een vroeg stadium bij uw zaak te betrekken. Omdat een vastgestelde schadevergoeding later moeilijk ongedaan gemaakt kan worden, is het van belang dat het berekenen van de schadevergoeding van begin af aan op een juiste wijze geschiedt. Neem daarom vroegtijdig contact op met de specialisten van LetselPro.

Bij het berekenen van uw schadevergoeding zullen de specialisten van LetselPro altijd uitleggen waar de verschillende elementen van dit bedrag op zijn gebaseerd. Wij beschikken bovendien over rekenprogramma’s die algemeen geaccepteerd zijn voor het berekenen van dit soort vergoedingen en betrekken u bij het gehele proces.

Leg uw zaak vrijblijvend aan ons voor

Wij zijn ervan overtuigd dat wij er samen met u voor kunnen zorgen dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft. Een juiste berekening vormt hiervoor de basis. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op en laat LetselPro de hoogte van uw schadevergoeding berekenen.

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor
Robert van Leeuwen | Letselschadespecialist

Robert van Leeuwen
- Rekenkundige

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis

Recente zaken omtrent het claimen van een schadevergoeding

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van recensies.

“Blij dat ik mensen kan helpen om stappen te zetten in hun herstel” Bas Aarts - Letselschadejurist Neem vrijblijvend contact op
team-img
  • Wij geloven in een persoonlijke aanpak
  • Bevlogen team van ervaren specialisten
  • De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
  • 100% gratis juridische hulp bij letselschade
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5