Letselschade advocaat Sittard

Letselschade advocaat Sittard

Heeft u buiten uw schuld om letsel opgelopen bij een ongeval? En, bent u nu op zoek naar letselschade advocaat in Sittard of om u te ondersteunen bij het claimen van een schadevergoeding? LetselPro heeft een team van ervaren letselschadespecialisten die u in dit proces kunnen begeleiden. Bovendien is onze juridische hulp voor u altijd kosteloos, ook als u uiteindelijk geen recht heeft op een schadevergoeding!

Kosteloze juridische hulp van LetselPro

• Ontvang vrijblijvend advies inzake uw kansen op een schadevergoeding.
• Vrijblijvend gesprek bij u thuis om kennis te maken (of bij ons op kantoor).
• Wij ontnemen u alle mogelijke zorgen gedurende het traject.
• Door onze ervaring en deskundigheid ontvangt u de maximaal haalbare vergoeding.
• Wij zorgen ervoor dat er voortgang blijft zitten in de zaak.
• Onze juridische hulp is volledig kosteloos.

Vergoeding letselschade Sittard

Wanneer u buiten uw schuld om betrokken bent geraakt bij een ongeval, heeft u in de meeste gevallen recht op een vergoeding voor de directe én indirecte kosten die u maakt. Tevens heeft u recht op smartengeld, wat wordt toegekend als vergoeding voor uw leed. De juristen van LetselPro zijn gespecialiseerd in letselschadezaken en kunnen u uitstekende hulp bieden bij het claimen van de schadevergoeding waar u recht op heeft. Daarnaast heeft LetselPro een eigen rekenkundige in huis die exacte berekeningen maakt van uw letselschade. Hierbij worden alle (verborgen) schadeposten meegenomen en tot in de details onderbouwd. Dit maakt het voor de verzekeraar van de aansprakelijke partij lastig om de schade te weerleggen en gaan zij sneller akkoord met het uitbetalen van de vergoeding.

Naast het berekenen van het schadebedrag, moet bij het claimen van een schadevergoeding ook kunnen worden aangetoond aan de verzekeraar van de tegenpartij dat de letselschade het gevolg is van het ongeval. Onze letselschade juristen helpen u alle benodigde bewijzen in handen te krijgen.

Letselschade advocaat

Bij het claimen van letselschade kan in de meeste gevallen een jurist u begeleiden en is een letselschade advocaat niet noodzakelijk. Onze juristen zijn volledig gericht op letselschadezaken, dit is bij letselschade advocaten vaak niet het geval. Iedere advocaat mag zichzelf een letselschade advocaat noemen en daarnaast ook vele andere type zaken behandelen. Hierdoor is de kennis van een letselschadespecialist vaak meer up-to-date en uit de praktijk is gebleken dat onze persoonlijke aanpak als prettiger wordt ervaren dan een advocaat die op afstand een zaak regelt.

Een letselschade advocaat is alleen noodzakelijk wanneer een zaak leidt tot een gerechtelijke procedure. Dit komt bij slechts een klein deel van de zaken voor (1 op de 30). In deze gevallen zullen wij nooit schromen om een letselschade advocaat in Sittard in te schakelen.

Kosteloze juridische hulp van LetselPro inschakelen

Wilt u kosteloze juridische hulp ontvangen? Leg uw zaak dan vrijblijvend aan ons voor via ons contactformulier of telefonisch via 085 – 025 00 60. Wanneer u contact opneemt, zult u direct een eerste advies van ons ontvangen. Mocht u een haalbare zaak hebben, dan willen wij graag vrijblijvend met u kennismaken. Indien gewenst zal dit gesprek bij u thuis plaatsvinden. Zowel het eerste advies als het kennismakingsgesprek zijn geheel vrijblijvend.

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor

Bas Aarts
- Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis
Recente zaken omtrent Letselschade advocaat Sittard

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van 78 recensies.

“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

Whatsapp for Business

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.