Letselschade jurist inschakelen | LetselPro

Letselschade jurist

Wanneer u letselschade heeft opgelopen is het ten strengste aan te raden om de hulp van een letselschade jurist in te schakelen. Na het oplopen van letselschade bij een ongeval komt er veel op u af. Naast dat u moet herstellen van uw letsel, moet u namelijk ook nog eens een traject opstarten om alle schade vergoed te krijgen. Gelukkig kan een letselschade jurist u daarbij helpen! Onze letselschade juristen ontzorgen u zoveel mogelijk. Daarbij is het ons doel om de maximale schadevergoeding met succes voor u te claimen.

Gratis hulp van een letselschade jurist

Veel mensen die hun zaak aan ons voorleggen zijn bang om hoge kosten te maken voor juridische hulp bij letselschade. Echter is dit nergens voor nodig. Volgens de wet heeft u namelijk recht op een vergoeding van juridische hulp als slachtoffer. Onze kosten worden dus verhaald op de aansprakelijke partij en onze hulp is daarom voor u gratis.

Zelfs wanneer in een later stadium van het traject blijkt dat u geen recht heeft op een vergoeding, blijft de hulp van onze letselschade juristen kosteloos voor u. Met andere woorden; u loopt geen financieel risico als u zich laat bijstaan door een letselschade jurist van LetselPro.

Voordelen van juridische hulp bij letselschade

Mocht het gehele traject om uw letselschadevergoeding te claimen nog een onbekende weg zijn, vraagt u zich waarschijnlijk ook af wat de pluspunten zijn van een letselschade jurist. Speciaal voor u hebben we een duidelijk overzicht opgesteld met alle voordelen van een letselschade jurist.

 • Herstellen van uw letsel staat altijd voorop, daarom nemen wij zoveel mogelijk zaken uit uw handen.
 • Ieder soort letselschade heeft een eigen verjaringstermijn, onze juristen zorgen er daarom voor dat de letselschadevergoeding op tijd verhaald wordt bij de aansprakelijke tegenpartij.
 • Doordat er verschillende verborgen schadeposten zijn binnen een letselschadevergoeding, worden deze vaak over het hoofd gezien. Het berekenen van de schadevergoeding wordt door onze letselschade juristen, samen met onze rekenkundige, erg precies gedaan zodat u de hoogst mogelijke schadevergoeding kunt claimen.
 • De schadeposten dienen onderbouwt te worden door middel van bewijzen. Dit gaat niet altijd even makkelijk, maar zo geeft u de verzekeraar van de aansprakelijke partij geen kans om onder (een deel van) de schadevergoeding uit te komen.
 • De verzekeraar zal proberen om de schadevergoeding zo laag mogelijk te houden. Daarom is een letselschade jurist enorm handig, aangezien wij altijd de hoogst mogelijke schadevergoeding voor u proberen te bemachtigen.

Verschil tussen een letselschade jurist en advocaat

Er zijn een aantal verschillen tussen een letselschade advocaat en een letselschade jurist. De meest belangrijke voor u is dat een advocaat niet gratis voor u mag werken. Onze juristen verhalen hun kosten op de aansprakelijke verzekeraar en u loopt daarbij geen enkel kostenrisico. Bij een advocaat loopt u daarentegen altijd het risico dat u zelf voor (een gedeelte van) de kosten opdraait. Daarnaast komt het nog altijd voor dat een advocaat met kennis op een ander rechtsgebied een letselschadezaak erbij neemt zonder uitgebreide kennis van zaken. Zo mag iedere advocaat zich letselschade advocaat noemen, zonder zich hierin te hebben gespecialiseerd. Onze juristen werken daarentegen uitsluitend in letselschadedossiers en zijn daardoor altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Nog een belangrijk verschil is dat onze juristen u thuis bezoeken. Dit, in tegenstelling tot een advocaat, die uw dossier vaak op afstand zal behandelen. Hierdoor hebben wij meer persoonlijke aandacht voor u en dat is cruciaal voor een goede behandeling van uw zaak. Zo bent u altijd verzekerd van de best mogelijke hulp!

Laat u bijstaan door een letselschade jurist van LetselPro

Wilt u een schadevergoeding claimen voor een ongeval waar u geen schuld aan had? Leg uw zaak dan vrijblijvend aan ons voor en ontvang altijd een eerlijk advies. Ook wanneer wij u niet van dienst kunnen zijn, helpen wij u op weg. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 085 – 025 00 60 (tijdens kantoortijden) of maak gebruik van ons online contactformulier (ook buiten kantoortijden).

Doe de letselschadetest! Veelgestelde vragen

Wat doet een letselschade jurist?

Een letselschade jurist verzorgd, samen met u, het gehele letselschadetraject van a tot z. Zij geven vooraf een eerlijk advies voor de haalbaarheid van uw letselschadezaak en proberen hiervoor de hoogst mogelijke schadevergoeding te verwezenlijken. De letselschade jurist is enkel bezig met letselschadezaken, waardoor de enorme hoeveelheid ervaring van een jurist dat van een reguliere advocaat te niet doet. Zo staat een letselschade jurist altijd voor u klaar!

Wat zijn de voordelen van juridische hulp door LetselPro bij letselschade?

 • Wij ontzorgen u zoveel mogelijk. Dit stelt u in staat zich te focussen op het herstel van uw letsel.
 • Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk voor uw letselschade en bewaken hierbij de verjaringstermijn.
 • Het in kaart brengen van alle schadeposten is zeer specialistisch werk. Tevens dienen alle schadeposten te worden onderbouwd en dient aangetoond te worden dat dit voortvloeit uit het ongeval. Dit stelt u in staat om de hoogst mogelijke schadevergoeding te claimen.
 • Zonder juridische hulp zal de verzekeraar u onder druk proberen te zetten om u akkoord te laten gaan met een veel te laag letselschadebedrag. Met professionele juridische hulp staat u sterk in uw schoenen en kan de verzekeraar u niet onder druk zetten.

Moet ik betalen voor juridische bijstand van LetselPro?

De redelijke kosten van juridische bijstand door LetselPro kunnen, op grond van de wet, volledig op de aansprakelijke partij worden verhaald. Dit, omdat deze kosten onderdeel uitmaken van de door u geleden letselschade. Deze kosten zullen dus volledig aan u moeten worden vergoed en zullen niet voor uw eigen rekening komen.

Kan ik mijn letselschadezaak voorleggen aan LetselPro voor een second opinion?

In veel gevallen zijn slachtoffers van letselschade onzeker of het aangeboden bedrag reëel is als schadevergoeding voor het letsel dat zij hebben opgelopen. Dit is vaak zelfs zo wanneer zij al worden vertegenwoordigd door een letselschadespecialist of advocaat. Een oplossing is het aanvragen van second opinion om te toetsen of de geboden letselschadevergoeding overeenkomt met de werkelijk geleden schade.

Wilt u er dus zeker van zijn dat u niet wordt afgescheept met een te laag letselschadebedrag, dan kunt u bij ons terecht voor een second opinion van uw schadevergoeding. Wij zullen uw zaak grondig bekijken en u van advies voorzien met betrekking tot een realistische schadevergoeding.

085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor
Robert van Leeuwen | Letselschadespecialist

Robert van Leeuwen
- Rekenkundige

De voordelen van LetselPro
 • Indien gewenst komen wij bij u langs
 • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
 • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
 • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
 • Onze hulp is altijd gratis
Recente zaken omtrent letselschade

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van 77 recensies.

“Blij dat ik mensen kan helpen om stappen te zetten in hun herstel” Bas Aarts - Letselschadejurist Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.