Letselschade jurist inschakelen

Letselschade jurist

Na het oplopen van letselschade bij een ongeval komt er veel op u af. Naast dat u moet herstellen van uw letsel, moet u namelijk ook nog eens een traject opstarten om alle schade vergoed te krijgen. Gelukkig kan een letselschade jurist u daarbij helpen! Onze letselschade juristen ontzorgen u zoveel mogelijk. Daarbij is het ons doel om de maximale schadevergoeding met succes voor u te claimen.

Gratis hulp van een letselschade jurist

Veel mensen die hun zaak aan ons voorleggen zijn bang om hoge kosten te maken voor juridische hulp bij letselschade. Echter is dit nergens voor nodig. Volgens de wet heeft u namelijk recht op een vergoeding van juridische hulp als slachtoffer. Onze kosten worden dus verhaald op de aansprakelijke partij en onze hulp is daarom voor u gratis.

Zelfs wanneer in een later stadium van het traject blijkt dat u geen recht heeft op een vergoeding, blijft de hulp van onze letselschade juristen kosteloos voor u. Met andere woorden; u loopt geen financieel risico als u zich laat bijstaan door een letselschade jurist van LetselPro.

Voordelen van juridische hulp bij letselschade

Wanneer u nog vrij onbekend bent met het traject om een schadevergoeding te claimen, dan bent u vast benieuwd wat de meerwaarde is van een letselschade jurist. Om dit voor u te verduidelijken hebben wij het onderstaande overzicht opgesteld.

 • Doordat wij u veel zorgen uit handen nemen, kunt u de focus leggen op het zo goed mogelijk herstellen van uw letsel.
 • Aan het verhalen van letselschade kleeft vaak een verjaringstermijn. Dit is voor diverse soorten ongevallen anders. Wij bewaken deze verjaringstermijn voor u en zorgen ervoor dat de tegenpartij op tijd aansprakelijk wordt gesteld.
 • Het berekenen van de hoogte van de schadevergoeding is zéér specialistisch werk. Er zijn vele verborgen schadeposten die zonder expertise op letselschadegebied worden vergeten. Onze letselschade juristen zorgen ervoor dat u de hoogst mogelijke schadevergoeding kan claimen.
 • Het onderbouwen van schadeposten en het bewijzen van het causale verband tussen het ongeval en uw letsel is vaak niet eenvoudig. Niet op de laatste plaats omdat de verzekeraar van de aansprakelijke partij elke kans aangrijpt om onder (een deel van) de schadevergoeding uit te komen.
 • Tijdens de onderhandelingen met de verzekeraar over de hoogte van de schadevergoeding, is de expertise van een letselschade jurist onmisbaar. Zonder juridische hulp zal de verzekeraar u onder druk proberen te zetten, met als doel u akkoord te laten gaan met een (veel) te lage schadevergoeding. Zij proberen ‘handig’ gebruik te maken van uw onwetendheid.

Verschil tussen een letselschade advocaat en jurist

Er zijn een aantal verschillen tussen een letselschade advocaat en een letselschade jurist. De meest belangrijke voor u is dat een advocaat niet gratis voor u mag werken. Onze juristen verhalen hun kosten op de aansprakelijke verzekeraar en u loopt daarbij geen enkel kostenrisico. Bij een advocaat loopt u daarentegen altijd het risico dat u zelf voor (een gedeelte van) de kosten opdraait. Daarnaast komt het nog altijd voor dat een advocaat met kennis op een ander rechtsgebied een letselschadezaak erbij neemt zonder uitgebreide kennis van zaken. Zo mag iedere advocaat zich letselschade advocaat noemen, zonder zich hierin te hebben gespecialiseerd. Onze juristen werken daarentegen uitsluitend in letselschadedossiers en zijn daardoor altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Nog een belangrijk verschil is dat onze juristen u thuis bezoeken. Dit, in tegenstelling tot een advocaat, die uw dossier vaak op afstand zal behandelen. Hierdoor hebben wij meer persoonlijke aandacht voor u en dat is cruciaal voor een goede behandeling van uw zaak. Zo bent u altijd verzekerd van de best mogelijke hulp!

Laat u bijstaan door onze letselschade juristen

Wilt u een schadevergoeding claimen voor een ongeval waar u geen schuld aan had? Leg uw zaak dan vrijblijvend aan ons voor en ontvang altijd een eerlijk advies. Ook wanneer wij u niet van dienst kunnen zijn, helpen wij u op weg. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 085 – 025 00 60 (tijdens kantoortijden) of maak gebruik van ons online contactformulier (ook buiten kantoortijden).

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor

Bas Aarts
- Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro
 • Indien gewenst komen wij bij u langs
 • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
 • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
 • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
 • Onze hulp is altijd gratis

Recente zaken omtrent letselschade

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van recensies.

“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
 • Wij geloven in een persoonlijke aanpak
 • Bevlogen team van ervaren specialisten
 • De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
 • 100% gratis juridische hulp bij letselschade
 • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5