Hoofdpijn na aanrijding van achteren | LetselPro

Hoofdpijn na aanrijding

Heeft u last van hoofdpijn na een aanrijding van achteren? Dan is het van belang dat u zich zo snel mogelijk laat onderzoeken door uw huisarts. Wanneer de hoofdpijnen (en wellicht nekpijnen) langer aanhouden, is het mogelijk dat u last heeft van een whiplash.

Hoofdpijn na aanrijding van achteren

Door de vaak harde (en onverwachte) klap bij een aanrijding van achteren beweegt het hoofd krachtig heen-en-weer. Hierbij kunt u mogelijk langdurige of zelfs blijvende schade oplopen. Dit soort ongevallen worden ook wel een kop-staartbotsing genoemd en dit is de voornaamste oorzaak van een whiplash.

Wanneer de hoofdpijn na de botsing niet wegzakt, is het aan te raden u zo snel mogelijk te laten onderzoeken door uw huisarts of de spoedeisende hulp te bezoeken. Mocht u later een schadevergoeding willen claimen, dan kunt u hierdoor het causale verband aantonen tussen uw klachten en de aanrijding.

Vergoeding claimen na een aanrijding

De gevolgen van een aanrijding van achteren kunnen voor u als slachtoffer groot zijn. Door de hevige klachten die gepaard gaan met een whiplash is het vaak onmogelijk om uw dagelijkse leven hetzelfde in te blijven vullen als voor het ongeval. Hierdoor lijdt u veel financiële schade en gaat de kwaliteit van leven bovendien ook achteruit.

Beide aspecten geven u het recht om een vergoeding te claimen. Onze juristen helpen u graag bij het claimen van uw letselschade. Door ons letselschadebureau in te schakelen bent u niet alleen verzekerd van professionele hulp, maar loopt u tevens geen enkel financieel risico. Onze juridische hulp is namelijk kosteloos voor u.

Leg uw zaak vrijblijvend aan ons voor

U kunt uw zaak of situatie volledig vrijblijvend voorleggen aan onze juristen. Hierbij ontvangt u altijd een eerlijk advies van onze letselschadespecialisten en helpen wij u op weg, ook wanneer wij u uiteindelijk niet van dienst kunnen zijn. U kunt contact met ons opnemen via het online contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 085 – 025 00 60.

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor
Robert van Leeuwen | Letselschadespecialist

Robert van Leeuwen
- Rekenkundige

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis

Recente zaken omtrent aanrijdingen

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van recensies.

“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
  • Wij geloven in een persoonlijke aanpak
  • Bevlogen team van ervaren specialisten
  • De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
  • 100% gratis juridische hulp bij letselschade
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5