Hoofdpijn na aanrijding van achteren | LetselPro

Hoofdpijn na aanrijding

Heeft u last van hoofdpijn na een aanrijding van achteren? Dan is het van belang dat u zich zo snel mogelijk laat onderzoeken door uw huisarts. Wanneer de hoofdpijnen (en wellicht nekpijnen) langer aanhouden, is het mogelijk dat u last heeft van een whiplash.

Hoofdpijn na aanrijding van achteren

Door de vaak harde (en onverwachte) klap bij een aanrijding van achteren beweegt het hoofd krachtig heen-en-weer. Hierbij kunt u mogelijk langdurige of zelfs blijvende schade oplopen. Dit soort ongevallen worden ook wel een kop-staartbotsing genoemd en dit is de voornaamste oorzaak van een whiplash.

Wanneer de hoofdpijn na de botsing niet wegzakt, is het aan te raden u zo snel mogelijk te laten onderzoeken door uw huisarts of de spoedeisende hulp te bezoeken. Mocht u later een schadevergoeding willen claimen, dan kunt u hierdoor het causale verband aantonen tussen uw klachten en de aanrijding.

Vergoeding claimen na een aanrijding

De gevolgen van een aanrijding van achteren kunnen voor u als slachtoffer groot zijn. Door de hevige klachten die gepaard gaan met een whiplash is het vaak onmogelijk om uw dagelijkse leven hetzelfde in te blijven vullen als voor het ongeval. Hierdoor lijdt u veel financiële schade en gaat de kwaliteit van leven bovendien ook achteruit.

Beide aspecten geven u het recht om een vergoeding te claimen. Onze juristen helpen u graag bij het claimen van uw letselschade. Door ons letselschadebureau in te schakelen bent u niet alleen verzekerd van professionele hulp, maar loopt u tevens geen enkel financieel risico. Onze juridische hulp is namelijk kosteloos voor u.

Leg uw zaak vrijblijvend aan ons voor

U kunt uw zaak of situatie volledig vrijblijvend voorleggen aan onze juristen. Hierbij ontvangt u altijd een eerlijk advies en helpen wij u op weg, ook wanneer wij u uiteindelijk niet van dienst kunnen zijn. U kunt contact met ons opnemen via het online contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 085 – 025 00 60.

Doe de letselschadetest!

Laat u terugbellen

Ed Hendriks | Letselschadejurist

Ed Hendriks
Letselschadespecialist

Gelieve dit veld leeg te laten.

Beoordeling

9.5 / 10

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 43 recensies.
Bekijk hier alle beoordelingen »

De voordelen van LetselPro

  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis