Letselschade advocaat Ridderkerk | LetselPro

Letselschade advocaat Ridderkerk

Heeft u een letselschade advocaat nodig in de buurt van Ridderkerk? Onze juristen kunnen u zeker helpen bij het vorderen van de letselschadevergoeding. Wij leveren onze diensten voor letselschadeslachtoffers volledig kosteloos door het gehele land, hierdoor kunnen wij u ook in Ridderkerk uitstekend bijstaan bij uw letselschade zaak. LetselPro is dan ook gespecialiseerd in het afwikkelen van letselschadezaken en hierbij gaan wij altijd voor de zo gunstig mogelijke schadevergoeding. Leg uw zaak vrijblijvend voor aan ons om erachter te komen wat er in uw zaak mogelijk is. Het eerste advies van onze specialisten is bovendien altijd vrijblijvend, u kunt vervolgens zelf kiezen of wij uw zaak ook daadwerkelijk mogen behandelen.

Letselschadebijstand in Ridderkerk

  • LetselPro brengt u geen kosten in rekening.
  • Bij ons eerste advies bent u nergens aan gebonden.
  • U kunt enkel bij ons terecht als letselschadeslachtoffer, wij maken verder ook nooit afspraken met verzekeringsmaatschappijen die voor u nadelig kunnen uitpakken.
  • Uw vergoeding voor het letsel wordt door ons zorgvuldig berekend en verhaald.
  • Wij proberen altijd de maximaal mogelijke vergoeding voor u te verkrijgen.

De juristen van LetselPro

Wij hebben er juist voor gekozen om als letselschadebureau enkel met gespecialiseerde letselschadejuristen te werken. Aangezien het vrijwel nooit tot een daadwerkelijke rechtszaak komt, is het in 95 procent van de zaken ook niet nodig om een advocaat in te schakelen. Enkel wanneer er geen afspraken met de verzekeraar van de aansprakelijke partij te maken zijn, is het nodig om de rechtszaal binnen te stappen. Een gespecialiseerd letselschadeadvocaat wordt in dat geval voor u ingeschakeld. In alle andere gevallen handelen wij de zaak volledig zelfstandig af met onze eigen specialisten. Dit zorgt ervoor dat wij kosteloos voor u aan de slag kunnen en bovendien sneller te werk kunnen gaan.

Recht op een belangenbehartiger

Een letselschadezaak kan voor iemand die onbekend is met de materie enorm gecompliceerd ogen. Om deze reden heeft de overheid het recht op een belangenbehartiger ingesteld. De rekening van uw kosten komen zodoende op de mat te liggen van de aansprakelijke partij. Mocht u dus recht hebben op een letselschadevergoeding, verhalen wij onze kosten altijd op de tegenpartij. Het is voor ons daarom wel van groot belang om de haalbaarheid van uw zaak op voorhand te toetsen. Dit, aangezien wij u ook geen kosten doorbelasten wanneer uw zaak toch niet tot een vergoeding leidt.

De werkwijze van LetselPro

Wanneer na de eerste beoordeling wordt geconstateerd dat u wel degelijk een zaak heeft, kan een van onze letselschadespecialisten bij u thuis in Ridderkerk langskomen om de zaak daar met u door te nemen. Om een schadeclaim te kunnen indienen moeten we echter eerst alle kostenposten in kaart brengen. Hiervoor hebben we intern een rekenkundige die de claim voor u zal voorbereiden. Wanneer alles duidelijk in kaart is gebracht en het vervolgens in behandeling is genomen worden door de verzekeraar van de aansprakelijke partij, zullen zij een voorstel doen om de zaak af te handelen. Door onze ervaring met letselschadezaken, weten wij exact of dit een reëel aanbod is of niet. Vervolgens zullen we in onderhandeling gaan om een zo gunstig mogelijke vergoeding voor u te bemachtigen.

Leg uw zaak aan ons voor

Mocht u buiten uw schuld om letsel hebben opgelopen bij een ongeval, zoals bijvoorbeeld op de werkvloer of in het verkeer, is de kans groot dat u recht heeft op een schadevergoeding. In dit geval kunt u de zaak vrijblijvend aan ons voorleggen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31(0)85 – 025 00 60 of via het contactformulier op onze website en voorzien u zo snel mogelijk van een vrijblijvend eerste advies.

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor
Daan-Aarts-letselschadejurist

Daan Aarts
Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis
Recente zaken omtrent Letselschade advocaat Ridderkerk

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van 77 recensies.

“Blij dat ik mensen kan helpen om stappen te zetten in hun herstel” Bas Aarts - Letselschadejurist Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.