Letselschade advocaat Ridderkerk | LetselPro

Letselschade advocaat Ridderkerk

Op zoek naar een letselschade advocaat in de regio Ridderkerk? Dan is de kans groot dat de juristen van LetselPro u kunnen helpen bij het verhalen van uw letselschade. Wij verzorgen namelijk gratis juridische bijstand door heel Nederland en kunnen u daarom ook in Ridderkerk bijstaan bij het regelen van uw letselschade. Onze juristen zijn volledig gespecialiseerd in letselschadezaken en onze hulp is voor u bovendien altijd gratis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Dan nodigen wij u van harte uit om uw zaak vandaag nog vrijblijvend aan ons voor te leggen. Onze specialisten zullen u altijd voorzien van een vrijblijvend eerste advies.

Juridische bijstand bij letselschade in Ridderkerk

• De hulp van LetselPro kost u niets.
• Een eerste advies is geheel vrijblijvend.
• Wij werken alleen voor slachtoffers van letselschadezaken en maken geen (voor u) nadelige deals met verzekeringsmaatschappijen.
• Uw letselschade wordt nauwkeurig door ons berekend en vervolgens verhaald.
• Wij gaan altijd voor de hoogst mogelijk vergoeding.

De juristen van LetselPro

Als letselschadebureau hebben we er bewust voor gekozen om enkel met gespecialiseerde letselschadejuristen te werken. In 95 procent van de zaken is er namelijk geen advocaat nodig om uw zaak te regelen, aangezien er geen rechter aan te pas komt. Alleen wanneer we er uiteindelijk niet uitkomen met de verzekeraar van de aansprakelijke partij, volgt de gang naar de rechtszaal. In dat geval kunnen wij een gespecialiseerde letselschadeadvocaat voor u inschakelen. In alle overige gevallen kunnen onze specialisten uw zaak volledig zelfstandig behandelen. Dit werkt sneller en zorgt er bovendien voor dat wij onze hulp gratis aan kunnen bieden.

Recht op een belangenbehartiger

Omdat een letselschadezaak voor een leek behoorlijk gecompliceerd kan zijn, heeft de overheid besloten dat u recht heeft op een belangenbehartiger. De kosten die u hiervoor maakt komen voor rekening van de aansprakelijke partij. Wanneer u dus recht blijkt te hebben op een letselschadevergoeding, kunnen wij onze kosten altijd verhalen op de tegenpartij. Daarom is onze hulp gratis. Dit betekent echter ook dat wanneer wij denken dat u geen sterke zaak heeft, wij u helaas niet kosteloos bij kunnen staan.

De werkwijze van LetselPro

Wanneer uit een eerste beoordeling blijkt dat u een zaak heeft, dan zal een van onze letselschadespecialisten uw zaak bij u thuis in Ridderkerk met u komen doornemen. Vervolgens gaan wij alle kostenposten in kaart brengen, zodat wij een schadeclaim neer kunnen leggen bij de aansprakelijke partij. Wij hebben hier een eigen rekenkundige voor in dienst. Wanneer uw zaak vervolgens in behandeling wordt genomen door de verzekeraar van de aansprakelijke partij, dan zullen zij u een voorstel doen om de zaak te regelen. Omdat wij zeer veel ervaring hebben met het regelen van letselschadezaken, weten wij precies of het aanbod reëel is of niet. Wij zullen vervolgens in onderhandeling gaan met de verzekeraar om op deze manier het onderste voor u uit de kan te halen.

Leg uw zaak aan ons voor

Heeft u buiten uw schuld om letsel opgelopen bij een ongeval, bijvoorbeeld op de werkvloer of in het verkeer? Dan is de kans zeer groot dat u recht heeft op een schadevergoeding voor uw letselschade. Leg uw zaak in dat geval vooral vrijblijvend aan ons voor. Dit kan telefonisch tijdens onze openingstijden of op een ander moment via onze website. Wij zullen u daarna zo snel mogelijk van een vrijblijvend eerste advies voorzien.

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor
Letselschadejurist mr. Silvana Schoonenberg | LetselPro

mr. Silvana Schoonenberg
- Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis

Recente zaken omtrent Letselschade advocaat Ridderkerk

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van recensies.

“Blij dat ik mensen kan helpen om stappen te zetten in hun herstel” Bas Aarts - Letselschadejurist Neem vrijblijvend contact op
team-img
  • Wij geloven in een persoonlijke aanpak
  • Bevlogen team van ervaren specialisten
  • De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
  • 100% gratis juridische hulp bij letselschade
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5