Letselschade advocaat Amersfoort | LetselPro

Letselschade advocaat Amersfoort

Bent u buiten uw schuld om betrokken geraakt bij een ongeval en heeft u daarbij letsel opgelopen? Dan heeft u recht op kosteloze hulp bij letselschade in Amersfoort. Een letselschade advocaat of jurist kan uw belangen behartigen en ervoor zorgen dat u de hoogst mogelijke schadevergoeding ontvangt. Neem vrijblijvend contact met ons op en leg uw zaak aan ons voor. Wij zorgen er altijd voor dat u een passend advies ontvangt.

Gratis en vrijblijvend juridisch advies en hulp

Letselschade opgelopen, wat nu?

Indien u buiten uw schuld om letselschade heeft opgelopen, heeft u hoogstwaarschijnlijk recht op een schadevergoeding. Door juridische hulp in te schakelen zorgt u ervoor dat het proces om uw schade te verhalen zo gestroomlijnd als mogelijk verloopt. Daarbij zitten er voor u geen kosten aan verbonden wanneer u zich laat bijstaan door onze letselschadespecialisten.

De kosten voor onze hulp worden namelijk verhaald op de aansprakelijke partij. Dit is bij wet zo geregeld. Zelfs wanneer u uiteindelijk geen recht heeft op een vergoeding, blijft onze hulp voor u kosteloos. Wij dragen dan zelf de kosten voor onze juridische hulp.

Wat onze specialisten voor u doen bij letselschade in Amersfoort:

Zij voorzien u van passend en eerlijk eerste advies als u contact met ons opneemt.

Zij komen de zaak uitvoerig met u bespreken, indien gewenst bij u thuis.

Zij stellen de tegenpartij formeel aansprakelijk.

Zij begeleiden u bij eventuele medische expertises om het verband tussen letsel en ongeval aan te tonen.

Zij zorgen ervoor dat er een volledige berekening wordt gemaakt van al uw schadeposten.

Zij claimen een voorschot voor u, zodat u niet in de financiële problemen komt.

Zij onderhandelen met de tegenpartij om de hoogst mogelijke schadevergoeding voor u te claimen.

Daan-Aarts-letselschadejurist

Daan Aarts

Letselschadejurist

Grote pleister | Letselpro
Kleine pleister | Letselpro

De meerwaarde van LetselPro

Juridische hulp inschakelen bij letselschade is altijd aan te raden. Niet in de laatste plaats omdat het herstel van het ongeval vaak al genoeg energie van u vraagt. Onze letselschade juristen in Amersfoort zorgen ervoor dat u zoveel mogelijk ontzorgd wordt. Zo kunt u zich focussen op het herstel.

Maximale letselschadevergoeding
icoon | icon | bedrijf Onderhandelingen
Gratis letselschade test van LetselPro - icoon Onze letselschadejuristen

Hoogst mogelijke schadevergoeding

Daarnaast wilt u natuurlijk dat u volledig schadeloos wordt gesteld. Met andere woorden, u wilt de hoogst mogelijke schadevergoeding ontvangen. Om dit te bewerkstelligen wordt er een letselschadeberekening gemaakt, waarbij iedere schadepost nauwkeurig wordt berekend én onderbouwd. Vooral het onderbouwen dat de schadepost in verband staat met het ongeval, zorgt ervoor dat de verzekeraar van de aansprakelijke partij hiervoor niets anders kan dan dit mee te nemen in de vergoeding.

De onderhandelingen van onze juristen

Toch zal er uiteindelijk onderhandeld moeten worden met de verzekeraar. Deze zal alles proberen om een zo laag mogelijke vergoeding uit te betalen. Zonder juridische hulp zullen ze waarschijnlijk misbruik maken van uw onwetendheid om het uit te keren bedrag laag te houden. Onze specialisten zullen u bijstaan in de onderhandelingen en ervoor zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Tevens zal er, indien noodzakelijk, een voorschot worden geëist zodat u niet in financiële nood komt.

Letselschade jurist of advocaat

Hoewel veel mensen ervan uitgaan dat ze moeten worden bijgestaan door een letselschade advocaat, is dit allerminst zo. Een letselschade jurist kan uw zaak namelijk minstens zo goed behandelen, zo niet beter. Het enige waarvoor een advocaat noodzakelijk is, is wanneer de zaak leidt tot een gerechtelijke procedure. Echter komt dit in minder dan vijf procent van alle zaken voor. Mocht uw zaak leiden tot een gerechtelijke procedure, dan zullen wij nooit schromen om een letselschade advocaat in te schakelen.

U zult worden begeleid door een van onze letselschadejuristen, maar wij schromen nooit om een letselschade advocaat in te schakelen.

Kosteloze hulp bij letselschade in Amersfoort

Bent u benieuwd of u recht heeft op een vergoeding voor uw letselschade? Leg uw zaak dan vrijblijvend aan ons voor en wij zullen beoordelen of u een haalbare zaak heeft. Wanneer dit het geval is, zullen wij bij u thuis komen om de zaak uitvoerig met u te bespreken. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons op kantoor.

U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 - 025 00 60 (tijdens kantoortijden) en via het online contactformulier (ook buiten kantoortijden).

Doe de letselschade test!
Letselschade advocaat Amersfoort | LetselPro
Recente zaken omtrent letselschade LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,71 uit 10 op basis van 77 recensies
Motorongeval schadevergoeding
Koen beoordeelde LetselPro met een 10/10
Uiteindelijke letselschadevergoeding €143.206,57
Lees meer
Motorongeval schadevergoeding
Wim beoordeelde LetselPro met een 10/10
Uiteindelijke letselschadevergoeding €740.000
Lees meer
“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.