Letselschade advocaat Groningen | LetselPro

Letselschade advocaat Groningen

Ben u opzoek naar een letselschade advocaat in Groningen omdat u Letselschade heeft opgelopen? LetselPro kan u bijstaan bij het claimen van een schadevergoeding, onze letselschadespecialisten helpen u namelijk geheel kosteloos. In de meeste gevallen verhalen wij de gemaakte kosten op de tegenpartij, in het geval dat u toch geen recht blijkt te hebben op een schadevergoeding nemen wij de kosten voor onze rekening. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over financiële risico’s wanneer u hulp krijgt van LetselPro.

Juridische hulp in Groningen van LetselPro bij letselschade

• Bij LetselPro proberen we zoveel mogelijk zorgen bij u weg te nemen, onze letselschadespecialisten staan u daarom bij gedurende de gehele procedure. Zo kan u zich focussen op uw herstel.
• De hulp van LetselPro is geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Wees dus slim en neem direct telefonisch of online contact met ons op.
• De aansprakelijke partij zal vervolgens een letselschadeclaim ontvangen van onze letselschadespecialisten.
• De hoogte van uw letselschade wordt dan zeer nauwkeurig berekend door onze rekenkundige. Dit betreft zowel de materiële als de immateriële kostenposten.
• LetselPro is enkel een letselschadebureau, wat inhoudt dat we gespecialiseerd zijn in letselschadezaken en enkel voor slachtoffers op dit gebied werkt. Zo hoeft u niet bang te zijn voor een dubbele agenda met verzekeraars!
• Blijkt u toch geen recht te hebben op een schadevergoeding zullen wij de kosten dragen, de hulp van LetselPro is voor u altijd kosteloos!

Letselschade in Groningen

Elke schade die is opgelopen, zonder dat het uw schuld is, kunt u verhalen middels een letselschadevergoeding. Het maakt hierbij niet uit of het opgelopen letsel in Groningen een lichamelijke of psychische kwestie betreft. Wel is het van belang dat u kan aantonen dat het letsel is opgelopen als gevolg van het ongeval, hiervoor dient voldoende bewijs te zijn verzameld. Onze letselschadespecialist is uitermate geschikt om u bij dit proces bij te staan.

Om onze dienst kosteloos aan te kunnen bieden, werkt LetselPro enkel met specialisten en juristen. Mocht een gerechtelijke procedure onvermijdelijk zijn, zullen we niet schromen om een in letselschade gespecialiseerde advocaat in te huren. Dit is echter in minder dan 5% van alle zaken in Groningen nodig.

Verkeersongeval in Groningen

De grootste oorzaak van opgelopen letselschade in Groningen is veelal een verkeersongeluk. Hierbij verschilt het letsel van licht tot ernstig. Denk bijvoorbeeld aan een whiplash, rugletsel, of geestelijk letsel. Mocht u slachtoffers zijn geworden van een verkeersongeval in Groningen is het enorm belangrijk dat u zo spoedig mogelijk al het bewijsmateriaal verzamelt, zo is direct de aansprakelijkheid van de tegenpartij aan te tonen. Het is natuurlijk mogelijk dat u niet in staat bent om, door het opgelopen letsel, het bewijsmateriaal te verzamelen. De letselschadespecialisten van LetselPro kunnen u ook hierbij helpen, zo kunnen zij direct de tegenpartij aansprakelijk stellen.

Fietsongeluk in Groningen

Groningen heeft als studentenstad bovengemiddeld veel fietsers. Hierdoor gebeuren er ook meer fietsongelukken, regelmatig met ernstig letsel als gevolg. In vrijwel alle gevallen heeft de fietser recht op een letselschadevergoeding, aangezien de fietser een beschermde status in het verkeer heeft, zelfs wanneer zij deels schuldig bevonden worden. Neem dus altijd contact op met een letselschade advocaat of specialist, het advies loont altijd!

Bedrijfsongeval in Groningen

Wanneer u door een bedrijfsongeval letselschade heeft opgelopen in Groningen, is het slim om zo snel mogelijk de juridische bijstand van LetselPro in te schakelen. Een letselschadebureau kan u namelijk direct advies geven over het aansprakelijk stellen van uw werkgever. Hierbij proberen we altijd de werkrelatie intact te laten, wat belangrijk is wanneer u in dienst wil blijven bij uw werkgever maar wel een letselschadevergoeding wilt ontvangen. Door onze kennis en ervaring in het verhalen van letselschade na een bedrijfsongeval, kunnen wij u uitstekend bijstaan om uw schadevergoeding te claimen mét het behoud van een goede relatie tussen u en uw werkgever.

Kosteloze hulp bij letselschade

Wilt u kosteloze hulp van onze letselschadespecialist in Groningen? Letselschadebureau LetselPro is landelijk werkzaam en komt, indien gewenst, bij u thuis langs voor een eerste kennismaking. Uiteraard kan dit ook online en u bent altijd van harte welkom bij een van onze kantoren. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of door telefonisch contact op te nemen via 085 – 025 00 60.

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor
Daan-Aarts-letselschadejurist

Daan Aarts
Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis
Recente zaken omtrent letselschade in Groningen

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van 77 recensies.

“Blij dat ik mensen kan helpen om stappen te zetten in hun herstel” Bas Aarts - Letselschadejurist Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

LetselPro helpt u gratis bij het verhalen van uw letselschade op de aansprakelijke partij.

Stel uw letselschadevraag

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.