Letselschade advocaat Groningen | LetselPro

Letselschade advocaat Groningen

Heeft u Letselschade opgelopen en bent op zoek naar een letselschade advocaat in Groningen die u kan bijstaan bij het claimen van een schadevergoeding? Onze letselschadespecialisten kunnen u kosteloze hulp bieden bij het verhalen van uw letselschade. De kosten voor onze hulp worden namelijk in de meeste gevallen verhaald op de aansprakelijke partij. Mocht echter onverhoopt blijken dat u geen recht heeft op een schadevergoeding, dan zullen wij voor u de financiële risico’s dragen. De juridische bijstand van LetselPro is en blijft voor u dus altijd kosteloos!

Juridische hulp van LetselPro bij letselschade in Groningen

• De letselschadespecialisten van LetselPro staan u bij gedurende de gehele procedure, waarbij zij trachten zo veel mogelijk zorgen bij u weg te nemen.
• U zit nergens aan vast wanneer u ons inschakelt voor juridische hulp bij letselschade in Groningen. Neem daarom vrijblijvend telefonisch of online contact met ons op!
• Onze letselschadespecialisten zullen vervolgens uw letselschade claimen bij de aansprakelijke partij.
• Onze interne rekenkundige berekent de hoogte van uw letselschade zeer nauwkeurig, inclusief alle materiële en immateriële kostenposten.
• LetselPro is een specialistisch letselschadebureau dat enkel voor slachtoffers van letselschade werkt. Wij hebben dus geen dubbele agenda met verzekeraars!
• Wij dragen het financiële risico van de procedure. Ook wanneer uw claim niet haalbaar blijkt, blijft onze juridische bijstand voor u kosteloos.

Letselschade in Groningen

De schade die voortvloeit uit elk type letsel dat is opgelopen buiten uw schuld om, kunt u verhalen middels een letselschadevergoeding. Hierbij is het irrelevant of het door u opgelopen letsel in Groningen bestaat uit lichamelijk of psychisch letsel. Het is echter wel van belang dat er voldoende bewijs is dat het letsel het gevolg is van het ongeval. Onze letselschadespecialist is uitermate geschikt om u bij te staan bij het aantonen van dit verband.

Daarnaast proberen wij zo veel mogelijk zorgen bij u weg te nemen door u gedurende het gehele traject bij te staan, zodat u zich volledig kunt richten op uw herstel. Zo helpen wij u bij het verzamelen van bewijsmateriaal om de aansprakelijkheid van de tegenpartij en het causaal verband (oorzaak-gevolg) aan te tonen, en behartigen wij uw belangen gedurende de gehele claim. Tot slot schromen wij uiteraard niet om een letselschade advocaat in Groningen voor u in te schakelen wanneer een gerechtelijke procedure onvermijdelijk is.

Verkeersongeval in Groningen

Een verkeersongeval is veelal de grootste oorzaak van het ontstaan van letselschade, waarbij het opgelopen letsel varieert van licht tot ernstig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een whiplash, gebroken botten, (ernstige) hoofdwonden of geestelijk letsel. Wanneer u het slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval in Groningen is het van groot belang dat u zo snel mogelijk bewijsmateriaal verzamelt om de aansprakelijkheid van de tegenpartij aan te kunnen tonen. Mocht u niet in staat zijn om dit na het ongeval te doen, dan zijn er altijd politierapporten waaruit de schuldvraag duidelijk kan worden gemaakt. Toch kunnen wij goed begrijpen dat u niet altijd in staat bent om bewijsmateriaal te verzamelen, gegeven de ernst van uw letselschade. Daarom kunnen de letselschadespecialisten van LetselPro u uiteraard helpen bij het verzamelen van bewijs en het aansprakelijk stellen van de tegenpartij.

Fietsongeluk in Groningen

In een studentenstad als Groningen zijn er bovengemiddeld veel fietsers. Hierdoor is een fietsongeluk in Groningen geen uitzondering meer op de regel, waarbij regelmatig ernstig letsel wordt opgelopen. Fietsers hebben door hun beschermde status in het verkeer in veel gevallen recht op een letselschadevergoeding, zelfs wanneer zij (deels) schuld hebben aan het veroorzaken van het ongeval. Wanneer u het slachtoffer bent geworden van een fietsongeluk loont het dus altijd om advies in te winnen bij een letselschade advocaat of specialist.

Bedrijfsongeval in Groningen

Bij letselschade door een bedrijfsongeval in Groningen kunt u het beste zo snel mogelijk de juridische bijstand van een letselschadebureau inschakelen. Zij kunnen u namelijk van advies voorzien betreffende het aansprakelijk stellen van uw werkgever, zonder dat uw werkrelatie onnodig wordt verstoord. Dit laatste is uiteraard noodzakelijk wanneer u wilt blijven werken bij uw huidige baan, maar tegelijkertijd toch uw letselschade vergoed wilt hebben. Door onze kennis en ervaring in het verhalen van letselschade na een bedrijfsongeval, kunnen wij u uitstekend bijstaan om uw schadevergoeding te claimen mét het behoud van een goede relatie tussen u en uw werkgever.

Kosteloze hulp bij letselschade

Wilt u kosteloze hulp van onze letselschadespecialist in Groningen? Letselschadebureau LetselPro is landelijk werkzaam en komt, indien gewenst, bij u thuis langs voor een eerste kennismaking. Uiteraard kan dit ook online en u bent altijd van harte welkom bij een van onze kantoren. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of door telefonisch contact op te nemen via 085 – 025 00 60.

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor
Robert van Leeuwen | Letselschadespecialist

Robert van Leeuwen
- Rekenkundige

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis

Recente zaken omtrent letselschade in Groningen

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van recensies.

“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
  • Wij geloven in een persoonlijke aanpak
  • Bevlogen team van ervaren specialisten
  • De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
  • 100% gratis juridische hulp bij letselschade
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5