Letselschade advocaat Groningen | LetselPro

Letselschade advocaat Groningen

U heeft Letselschade opgelopen en bent op zoek naar een letselschade advocaat in Groningen die u kan helpen bij uw schadeclaim? Onze specialisten (juristen) bieden u gratis hulp bij het verhalen van uw letselschade. De kosten voor onze hulp worden verhaald op de aansprakelijke partij. En, mocht dit uiteindelijk onmogelijk blijken, dan dragen wij daar zelf het risico voor. Voor u is onze hulp dus altijd gratis.

LetselPro staat u bij bij letselschade in Groningen

• LetselPro helpt u gratis bij het claimen van uw letselschade.
• U schakelt onze hulp vrijblijvend in. Dit kan telefonisch of online op onze website.
• Wij claimen vervolgens uw letselschade bij de aansprakelijke partij.
• Onze letselschadespecialisten berekenen de hoogte van uw letselschade zeer nauwkeurig.
• Wij claimen zowel uw materiële als immateriële letselschade.
• LetselPro is een specialistisch letselschadebureau dat enkel voor de slachtoffers van letselschade werkt.
• Wij dragen het financiële risico van de procedure. Ook wanneer een claim niet haalbaar blijkt, blijft onze hulp gratis.

Letselschade Groningen

De schade die voortvloeit uit elk type letsel dat is opgelopen door schuld van een ander, kan worden verhaald middels een letselschadevergoeding. Dit geldt voor zowel lichamelijk als psychisch letsel. Echter is het wel belangrijk dat er bewezen kan worden dat het letsel dat u heeft opgelopen het gevolg is van het ongeval. Onze specialist helpt u bij het aantonen van dit verband.

Daarnaast ontnemen wij u zoveel mogelijk zorgen, zodat u zich kunt richten op het zo goed mogelijk herstellen van het opgelopen letsel. Wij helpen u bij het verzamelen van bewijsmateriaal om de aansprakelijkheid aan te tonen, het bewijzen van het causaal verband (oorzaak-gevolg) en behartigen uw belangen gedurende de gehele claim. Ook wanneer het tot een gerechtelijke procedure zou komen, dan kan een letselschade advocaat Groningen voor u procederen.

Verkeersongeval Groningen

In Groningen wordt het meeste letsel opgelopen bij een verkeersongeval. Het type letsel dat hierbij wordt opgelopen is zeer divers. Enkele voorbeelden van veel gezien letsel zijn een whiplash, gebroken botten, (ernstige) hoofdwonden en geestelijk letsel. Het is belangrijk om zo snel mogelijk na het verkeersongeval bewijsmateriaal te verzamelen om de aansprakelijkheid aan te kunnen tonen. Wanneer u niet in staat bent geweest om dit na het ongeval te doen, zijn er altijd politierapporten waaruit de schuldvraag duidelijk kan worden gemaakt. Een letselschadebureau kan u hulp bieden bij het verzamelen van al het nodige bewijs en kan de tegenpartij voor u aansprakelijk stellen.

Fietsongeluk Groningen

In een stad zoals Groningen, met bovengemiddeld veel studenten, zijn er ook bovengemiddeld veel fietsers. Meer fietsers heeft vaak op zijn beurt weer meer fietsongelukken tot gevolg. Bij een fietsongeluk in Groningen wordt er in sommige gevallen zelfs ernstig letsel opgelopen. Fietsers hebben door hun beschermde status in het verkeer in veel gevallen recht op een letselschadevergoeding, zelfs wanneer zij zelf (deels) schuld hebben aan het veroorzaken ervan. Het loont dus altijd om advies in te winnen bij een letselschade advocaat of specialist over uw kans op een letselschadevergoeding.

Bedrijfsongeval Groningen

Bij een bedrijfsongeval in Groningen kunt u zich het best zo snel mogelijk laten bijstaan door een letselschadebureau. Zij kunnen u adviseren hoe u op een gepaste manier uw werkgever aansprakelijk kunt stellen. Dit is noodzakelijk want u wilt natuurlijk wel uw werk behouden, maar toch uw letselschade vergoed krijgen. Door onze kennis en ervaring in het verhalen van letselschade na een bedrijfsongeval, kunnen wij u goed bijstaan om uw schadevergoeding te claimen mét het behoud van een goede relatie tussen u en uw werkgever.

Gratis hulp bij letselschade

Wilt u gratis hulp van onze specialist in Groningen? Ons letselschadebureau is landelijk werkzaam en komt indien gewenst bij u thuis op bezoek. Tevens is onze juridische hulp voor u altijd gratis. Neem vrijblijvend contact met een van onze specialisten op via ons online contactformulier of door telefonisch contact op te nemen via 085 – 025 00 60.

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor
Robert van Leeuwen | Letselschadespecialist

Robert van Leeuwen
- Rekenkundige

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis

Recente zaken omtrent letselschade in Groningen

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van recensies.

“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
  • Wij geloven in een persoonlijke aanpak
  • Bevlogen team van ervaren specialisten
  • De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
  • 100% gratis juridische hulp bij letselschade
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5