Letselschade advocaat Den Haag | LetselPro

Letselschade advocaat Den Haag

Heeft u letselschade opgelopen bij een verkeersongeval, bedrijfsongeval of een ander type ongeval en bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Den Haag? Wanneer u buiten uw schuld om slachtoffer bent geworden van een ongeval en als gevolg daarvan letselschade oploopt, heeft u zeer waarschijnlijk recht op een letselschadevergoeding. Bij LetselPro bent u verzekerd van uitstekende juridische bijstand bij letsel. Tevens is en blijft onze hulp voor u kosteloos. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over financiële risico’s wanneer u ons inschakelt!

Gratis en vrijblijvend juridisch advies en hulp

Kosteloze hulp bij letselschade in Den Haag

Bij LetselPro hoeft u zich, in tegenstelling tot bij veel andere letselschadespecialisten en letselschade advocaten, geen zorgen te maken over hoge rekeningen. Onze juridische hulp bij letselschade in Den Haag blijft voor u te allen tijde kosteloos. Indien u recht heeft op een schadevergoeding, zullen wij namelijk onze kosten verhalen op de aansprakelijke partij. Mocht echter onverhoopt blijken dat u geen recht heeft op een schadevergoeding, dan zullen wij de kosten voor onze rekening nemen. Financiële risico’s spelen dan ook geen rol bij het inschakelen van onze hulp. Daarbij komt dat onze specialisten bij u thuis langs komen om uw letselschade claim met u te bespreken. Dit kan, indien gewenst, ook online en u bent uiteraard van harte welkom op een van onze kantoren.

Wij staan u vrijblijvend en kosteloos bij om uw letselschadevergoeding te claimen.

U kunt uw zaak vrijblijvend telefonisch of via onze website aan ons voorleggen.

Onze juristen zijn er om u te begeleiden gedurende het gehele traject.

Uw schadevergoeding wordt zeer nauwkeurig berekend door onze interne rekenkundige. Hierbij worden alle materiële en immateriële kosten meegewogen.

Door onze expertise kunnen wij u de voor u meest gunstige letselschadevergoeding garanderen.

Bij LetselPro werken wij uitsluitend met slachtoffers van letselschade. Hierdoor komen verborgen afspraken met verzekeraars niet voor.

Onze hulp blijft te allen tijde voor u kosteloos, zelfs wanneer een schadevergoeding niet haalbaar blijkt te zijn.

Robert van Leeuwen | Letselschadespecialist

Robert van Leeuwen

- Rekenkundige

Grote pleister | Letselpro
Kleine pleister | Letselpro

Vergoeding voor letselschade claimen

Een goed en voorspoedig herstel staat voorop wanneer u het slachtoffer bent geworden van letselschade, dat begrijpen wij als geen ander. Het claimen van letselschade hoeft dan ook voor u geen langdurig, slepend proces te worden. Indien u zich laat bijstaan door de letselschadespecialisten van LetselPro bent u van een aantal zaken verzekerd: u wordt niet afgescheept met een te laag letselschade bedrag, u wordt niet onnodig lang aan het lijntje gehouden waardoor u in financiële nood komt te zitten én wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u de benodigde voorschotten zult ontvangen. Mocht een gerechtelijke procedure echter onvermijdelijk zijn, dan schromen wij niet om een letselschade advocaat voor u in te schakelen. Wij raden u aan om zo snel mogelijk na het ongeval contact op te nemen met LetselPro. Wij zorgen er namelijk voor dat u later geen bewijsstukken zult missen.

Daarnaast zullen wij uw letselschade berekenen en zorgen wij voor een uiterst persoonlijke begeleiding gedurende het gehele traject. Hiermee trachten wij zoveel mogelijk zorgen bij u weg te nemen. Ten slotte kan het zo zijn dat u niet direct na het ongeval contact met ons op kunt nemen of dat u een second opinion van uw letselschade claim wilt. Ook in deze gevallen loont het om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Letselschade verkeersongeval - auto icoon Diverse vormen van letselschade
Fiets icoon | LetselPro Meest voorkomende letselschade

Letselschade advies en hulp bij elk type ongeval

Ondanks dat letselschade het meest wordt veroorzaakt door een verkeers- of bedrijfsongeval in Den Haag, heeft u als slachtoffer in veel meer gevallen recht op een schadevergoeding. Zo heeft u namelijk ook recht op een schadevergoeding wanneer u letsel heeft opgelopen door een gebrekkig product, een loszittende stoeptegel of andermans dier. Het is voor u dus altijd waardevol om letselschade advies in te winnen bij een van onze letselschadespecialisten. Zij zullen vervolgens kosteloos en vrijblijvend uw zaak bestuderen en u van advies voorzien. Bij ons zit u dus nergens aan vast!

Letselschade met fiets

In een drukke stad als Den Haag wordt er natuurlijk veel rondgefietst, hierdoor komt een fietsongeluk in deze stad gemiddeld vaker voor dan normaal. Een fietsongeluk kan verschillende gradaties van letsel bevatten, van licht tot ernstig. Hierbij hebben fietsers vrijwel altijd, tenminste gedeeltelijk, recht op een letselschadevergoeding. Een fietser wordt namelijk gezien als een beschermd verkeersdeelnemer, waardoor de tegenpartij altijd voor minstens 50% aansprakelijk is. De fietser heeft hierdoor dus recht op minimaal de helft van de schadevergoeding, ook wanneer de schuld gedeeltelijk bij de fietser ligt. Neem daarom altijd zo snel mogelijk contact op met een letselschadebureau als LetselPro om de letselschadevergoeding zo spoedig mogelijk te claimen wanneer u letsel heeft opgelopen in een fietsongeluk.

Hulp bij verhalen van schadevergoeding in Den Haag

Bent u woonachtig in de omgeving van Den Haag en wilt u graag weten wat uw kansen zijn op een schadevergoeding of wilt u een second opinion? Wilt u daarnaast uw letselschade nauwkeurig laten berekenen of heeft u andere vragen? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of neem telefonisch contact op via het telefoonnummer 085 – 025 00 60. Wij helpen u graag verder!

Doe de letselschade test!
Gratis hulp bij letselschade van LetselPro | Kusje erop?
Recente zaken omtrent letselschade LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,71 uit 10 op basis van 77 recensies
Motorongeval schadevergoeding
Koen beoordeelde LetselPro met een 10/10
Uiteindelijke letselschadevergoeding €143.206,57
Lees meer
Motorongeval schadevergoeding
Wim beoordeelde LetselPro met een 10/10
Uiteindelijke letselschadevergoeding €740.000
Lees meer
“Blij dat ik mensen kan helpen om stappen te zetten in hun herstel” Bas Aarts - Letselschadejurist Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.