Letselschade advocaat Maastricht | LetselPro

Juridische hulp bij letselschade in Maasstricht

Bent u buiten uw schuld betrokken geraakt bij een ongeval en heeft u daarbij letselschade opgelopen? U zoekt een letselschade advocaat Maastricht? U bent bij LetselPro aan het juiste adres voor gratis juridische hulp om een schadevergoeding te verkrijgen. Ons letselschadebureau werkt uitsluitend voor slachtoffers van ongevallen en niet voor verzekeraars. De hulp van onze juristen is voor u altijd gratis. Dit, omdat de kosten voor onze hulp verhaald kunnen worden op de aansprakelijke partij. U loopt geen financieel risico en bent verzekerd van de juiste hulp om uw letselschade te krijgen vergoed.

Gratis en vrijblijvend juridisch advies en hulp

Wanneer u letselschade in Maastricht heeft opgelopen, bent u allereerst benieuwd of u recht heeft op een letselschadevergoeding. En, zo ja, op welk bedrag u dan recht heeft. Het berekenen van letselschade is een complexe taak die het beste door een letselschade advocaat of -jurist kan worden gedaan. Zij zien immers, in tegenstelling tot personen die geen expert zijn op het gebied van letselschade, geen schadeposten over het hoofd. Zodoende bent u ervan verzekerd dat u volledig schadeloos wordt gesteld.

Binnen ons eigen letselschadebureau werken meerdere letselschadejuristen, ook wel letselschadespecialisten genoemd. In 95% van alle gevallen worden claims afgewikkeld voordat het tot een gerechtelijke procedure komt. In bijna alle gevallen is de hulp van onze juristen afdoende om uw zaak te behandelen. Immers, kan een jurist uw zaak minstens net zo goed behandelen als een letselschade advocaat. Het enige verschil is dat een advocaat bevoegd is om te procederen tijdens een rechtszaak. Wanneer het tot een gerechtelijke procedure komt, schakelt LetselPro een letselschade advocaat in.

LetselPro staat u kosteloos bij.

Neem contact op met een van onze letselschadespecialisten, telefonisch of via onze website.

Wij verzorgen het gehele letselschadetraject voor u.

Alle schadeposten worden nauwkeurig in kaart gebracht en geclaimd.

Onze juristen helpen u bij het claimen van de vergoeding waar u recht op heeft.

Wij werken voor de slachtoffers van letselschade en hebben geen afspraken met verzekeraars.

Wanneer u geen recht heeft op een schadevergoeding, dragen wij de kosten voor onze hulp. U loopt geen enkel risico.

Robert van Leeuwen | Letselschadespecialist

Robert van Leeuwen

- Rekenkundige

Grote pleister | Letselpro
Kleine pleister | Letselpro

Vormen van letselschade

Zoals in elke andere grote stad, komt er veel letselschade voor in Maastricht. Op een plek waar veel mensen bij elkaar wonen gebeuren er doorgaans meer ongevallen. Werkgerelateerde ongevallen (bedrijfsongevallen) en verkeersongevallen zijn typen ongevallen die sneller plaatsvinden in een grote stad.

Letselschade verkeersongeval - auto icoon Verkeersongeval
Fiets icoon | LetselPro Fietsongeluk
icoon | icon | bedrijf Bedrijfsongeval

Verkeersongeval

Bij een verkeersongeval is in veel gevallen direct duidelijk wie aansprakelijk is voor het veroorzaken ervan. Wanneer dit niet het geval is kunnen wij u helpen bij het duidelijk krijgen van de schuldvraag. Wij helpen u alle bewijzen te verzamelen die aantonen wie er aansprakelijk is voor het verkeersongeval. Daarnaast is het belangrijk om aan te kunnen tonen of het door u opgelopen letsel daadwerkelijk het gevolg is van het verkeersongeval. Ook hierbij zorgen wij dat u alle benodigde bewijzen in handen krijgt. Wanneer beide zaken zijn afgerond kunnen wij exact berekenen op welk bedrag u recht heeft en begeleiden wij u bij het verdere traject om uw letselschade te claimen.

Fietsongeluk

Er wordt in Maastricht en omstreken veel gefietst, wat enorm goed is voor de gezondheid natuurlijk. Echter gebeuren er een hoop ongelukken in het verkeer met betrekking tot fietsers, vaak gepaard met lichamelijk letsel. Dit varieert tussen licht tot ernstig letsel. In beide gevallen is het verstandig een letselschadebureau in te schakelen. LetselPro helpt u geheel kosteloos uw letselschadevergoeding te claimen bij de tegenpartij. Bij een fietsongeluk heeft de fietser namelijk altijd recht op ten minste 50% van de schadevergoeding. Dit komt doordat de fietser een beschermd deelnemer in het verkeer is, ook wanneer de fietser zelf schuldig is aan gevaarlijk gedrag, als verkeersdeelnemer hoort hier rekening mee gehouden te worden. Schakel daarom altijd direct LetselPro in wanneer u slachtoffer bent geworden van een fietsongeluk.

Bedrijfsongeval

Vergelijkbaar als bij een verkeersongeval is bij een bedrijfsongeval eveneens belangrijk om duidelijk te hebben wie er aansprakelijk is en wat het gevolg is van het bedrijfsongeval. Belangrijk te weten is dat er bij een bedrijfsongeval een werkgever in beginsel aansprakelijk is. Alleen wanneer de werkgever kan aantonen dat hij heeft gezorgd voor een veilige werkplek is hij niet aansprakelijk.

Het aansprakelijk stellen van de werkgever kan in sommige gevallen een gevoelige zaak zijn. Vanzelfsprekend wilt u niet dat de relatie tussen u en uw werkgever onder druk komt te staan. Wij kunnen u helpen bij het aansprakelijk stellen van uw werkgever, met behoud van een gezonde relatie tussen beide.

Schadevergoeding claimen

Bent u voornemens om uw letselschade te claimen bij de aansprakelijk partij en bent u op zoek naar een betrouwbare belangenbehartiger? Wij staan u kosteloos bij en zorgen ervoor dat u niet genoegen neemt met een te laag letselschade bedrag. U kunt gratis en vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer 085 - 025 00 60. Tevens kunt u gebruik maken van ons online contactformulier. Wij spreken uw zaak kort door en als u op het eerste gezicht een haalbare zaak heeft, komen wij bij u thuis langs om uw zaak uitvoerig met u te bespreken.

Doe de letselschade test!
Gratis hulp bij letselschade van LetselPro | Kusje erop?
Recente zaken omtrent letselschade LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,71 uit 10 op basis van 77 recensies
Motorongeval schadevergoeding
Koen beoordeelde LetselPro met een 10/10
Uiteindelijke letselschadevergoeding €143.206,57
Lees meer
Motorongeval schadevergoeding
Wim beoordeelde LetselPro met een 10/10
Uiteindelijke letselschadevergoeding €740.000
Lees meer
“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.