Gratis letselschade advocaat | Lelystad

Letselschade advocaat Lelystad

Wanneer u het slachtoffer bent geworden van letselschade als gevolg van een ongeval in Lelystad, is het uiteraard uw prioriteit om zo snel en goed mogelijk te herstellen. Daarnaast is het van groot belang dat u een schadevergoeding ontvangt voor de door u geleden schade. Het verkrijgen van een dergelijke vergoeding is echter makkelijker gezegd dan gedaan, aangezien het traject van het claimen van een schadevergoeding zonder professionele belangenbehartiger een langdurig en tergend proces kan zijn. Onze letselschadespecialisten en letselschade advocaat in Lelystad voorzien u dan ook graag van kosteloze juridische bijstand gedurende dit traject. U hoeft zich hierbij geen zorgen te maken over eventuele extra financiële risico’s, want onze juridische hulp is en blijft voor u altijd kosteloos!

Gratis en vrijblijvend juridisch advies en hulp

LetselPro biedt kosteloze juridische hulp aan bij letselschade in Lelystad.

Wij staan altijd voor u klaar! U kunt onze letselschadespecialisten dan ook telefonisch bereiken tijdens kantooruren of via ons contactformulier op de website.

Wij zorgen ervoor dat uw letselschade wordt geclaimd bij de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

Onze rekenkundige zal uw materiële en immateriële schade uiterst nauwkeurig berekenen, waarbij geen enkele kostenpost over het hoofd wordt gezien.

Wij garanderen u de voor u meest gunstige schadevergoeding.

Bij LetselPro werken enkel juristen die volledig gespecialiseerd zijn in letselschadezaken. Dit komt uiteraard uw zaak ten goede.

Onze hulp is altijd kosteloos, zelfs wanneer blijkt dat u geen recht heeft op een schadeclaim. Onze kosten kunnen namelijk veelal worden geclaimd bij de aansprakelijke partij. Mocht dit niet lukken, dan dekken wij voor u de kosten.

Bas Aarts

- Letselschadejurist

Grote pleister | Letselpro
Kleine pleister | Letselpro

Kosteloze bijstand van een letselschade advocaat

Het is uiteraard mogelijk om bij uw letselschadeclaim te worden bijgestaan door een letselschade advocaat in Lelystad. Wist u echter dat dit in veel gevallen niet noodzakelijk is? Een jurist (ook wel letselschadespecialist genoemd) kan u in veel gevallen beter bijstaan dan een letselschade advocaat. Zo kent onze letselschadespecialist in Lelystad de volgende voordelen ten opzichte van een advocaat:

advocaat-rechten-icoon-letselpro Letselschade advocaat
jurist-rechten-icoon-letselpro Letselschadespecialist

Wanneer een letselschade advocaat?

Onze letselschadespecialisten zijn gespecialiseerd in alles wat met letselschade te maken heeft, terwijl iedere advocaat zich een letselschade advocaat mag noemen zonder enige ervaring.

Anders dan bij de meeste advocaten, staat een uiterst persoonlijk aanpak bij uw zaak voorop. Onze juristen komen, indien gewenst, bij u thuis langs om uw zaak uitvoerig met u te bespreken. Dit is uiteraard ook online mogelijk en u bent altijd van harte welkom bij een van de kantoren van LetselPro. Daarentegen werkt een advocaat veelal uitsluitend vanuit kantoor.

Anders dan letselschade advocaten in Lelystad, zijn letselschadespecialisten echter niet bevoegd tot procederen. Wanneer uw zaak niet zonder tussenkomst van een rechter behandeld kan worden, zullen wij dan ook een letselschade advocaat voor u inschakelen. Dit is gelukkig in slechts 5 procent van de gevallen noodzakelijk en door deze aanpak bent u bij LetselPro dus te allen tijde verzekerd van de best mogelijke hulp.

Hulp van een échte letselschadespecialist

Het claimen van letselschade gaat doorgaans als volgt in zijn werk. Allereerst ontvangt u van onze letselschadespecialist in Lelystad telefonisch advies, waarbij uw zaak op haalbaarheid wordt beoordeeld. Mocht onze specialist uw zaak haalbaar achten, dan zullen overige zaken uitvoerig met u besproken worden. Dit is uiteraard kosteloos en vrijblijvend en kan bij u thuis, online of op een van onze kantoren worden gedaan. Indien u vervolgens besluit om u te laten bijstaan door LetselPro, dan zullen wij trachten zo veel mogelijk zorgen bij u weg te nemen.

Bovendien zullen we exact uw letselschade berekenen, waarbij verborgen schadeposten niet over het hoofd zullen worden gezien. Tevens zullen wij u bijstaan in de veelal harde onderhandelingen met de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijke partij. In deze gesprekken zullen we trachten de letselschade claim af te wikkelen met een schadevergoeding waar u meer dan tevreden mee zult zijn.

Ontvang kosteloze hulp bij letselschade

Neem kosteloos en vrijblijvend contact met ons op wanneer u te maken heeft met letselschade in Lelystad en ontvang direct een eerste advies aangaande uw kansen op een letselschadevergoeding. U kunt te allen tijde gebruikmaken van ons contactformulier of neem tijdens kantoortijden telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 085 – 025 00 60.

Doe de letselschade test!
Gratis hulp bij letselschade van LetselPro | Kusje erop?
Recente zaken omtrent letselschade LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,71 uit 10 op basis van 77 recensies
Motorongeval schadevergoeding
Koen beoordeelde LetselPro met een 10/10
Uiteindelijke letselschadevergoeding €143.206,57
Lees meer
Motorongeval schadevergoeding
Wim beoordeelde LetselPro met een 10/10
Uiteindelijke letselschadevergoeding €740.000
Lees meer
“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.