Letselschade advocaat Dordrecht | LetselPro

Letselschade advocaat Dordrecht

Bent u woonachtig in of rondom Dordrecht en bent u op zoek naar een letselschadespecialist of letselschade advocaat? De letselschadespecialisten van LetselPro kunnen u te allen tijde helpen bij het claimen van een schadevergoeding. Wanneer u buiten uw schuld om slachtoffer bent geworden van letselschade in Dordrecht heeft u hier namelijk recht op.

Gratis en vrijblijvend juridisch advies en hulp

Letselschade claimen bij een ongeval in Dordrecht, hoe werkt dat?

Indien u het slachtoffer bent geworden van een ongeval in Dordrecht en u als gevolg daarvan letselschade oploopt, is het ontzettend belangrijk zo snel mogelijk hulp in te schakelen. U kunt daarom bij ons uw zaak geheel vrijblijvend voorleggen. Onze specialist zal vervolgens uw zaak beoordelen en laten weten of een schadevergoeding haalbaar is. Daarna ontvangt u advies over de eventuele vervolgstappen, ook wanneer een schadevergoeding niet haalbaar wordt geacht. Bovendien zal onze letselschadespecialist, indien gewenst, bij u thuis langskomen om het een en ander te bespreken. Dit kan uiteraard ook online of in een van onze kantoren. Tot slot zullen wij de tegenpartij voor u aansprakelijk stellen en de hoogte van uw claim berekenen.

De hoogte van de schadevergoeding die u kunt vragen wordt berekend aan de hand van de materiële en immateriële schade die u als gevolg van het ongeval geleden heeft. Een letselschadespecialist kijkt hierbij heel nauwkeurig hoe de immateriële schade uitgedrukt kan worden in geld. Het is altijd verstandig om hier juridische hulp bij in te schakelen, zodat u ook daadwerkelijk ontvangt waar u recht op heeft.

Bij LetselPro is hulp bij het claimen van een schadevergoeding in Dordrecht voor u altijd kosteloos. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over financiële risico’s.

U kunt uw zaak eenvoudig telefonisch of via onze website aan ons voorleggen.

Wij streven ernaar zoveel mogelijk zorgen bij u weg te nemen, zodat u zich kunt richten op uw herstel.

Onze specialisten berekenen uw letselschade op uiterst nauwkeurige wijze.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u de voor u meest gunstige schadevergoeding garanderen.

LetselPro werkt uitsluitend voor slachtoffers van letselschade.

Onze hulp is altijd kosteloos, u loopt geen enkel financieel risico.

Daan-Aarts-letselschadejurist

Daan Aarts

Letselschadejurist

Grote pleister | Letselpro
Kleine pleister | Letselpro

Verschil tussen letselschade advocaat en specialist

Bij het oplopen van letselschade kunt u de hulp inschakelen van een letselschade advocaat of specialist. Maar wat is eigenlijk het verschil? We leggen het u hieronder uit.

advocaat-rechten-icoon-letselpro Advocaat
jurist-rechten-icoon-letselpro Specialist

Letselschade advocaat in Dordrecht

Het staat u uiteraard altijd vrij om een letselschade advocaat in Dordrecht in te schakelen. Wist u echter dat dit niet in alle gevallen nodig is? Een letselschade advocaat heeft ten opzichte van een letselschadespecialist één praktisch voordeel, aangezien een advocaat bevoegd is te procederen in de rechtszaal. Dit is echter in slechts 5 procent van de gevallen noodzakelijk, wat betekent dat in 95 procent van de zaken een letselschadespecialist in Dordrecht voldoet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kop-staartbotsing in het verkeer of een ongeval op het werk.

Letselschade specialist in Dordrecht

Zoals gezegd is de keuze voor onze letselschadespecialist in Dordrecht in 95 procent van de gevallen toereikend. Daarbij hanteren letselschadespecialisten een persoonlijke aanpak en zult u nooit een hoge rekening van de gemaakte kosten toegestuurd krijgen. Deze worden immers verhaald op de tegenpartij of worden door ons gedekt. Mocht de expertise van een advocaat wel nodig zijn bij uw zaak, dan schakelen wij deze vanzelfsprekend alsnog voor u in.

Neem contact met ons op!

Wilt u weten wat een van onze specialisten voor u kan betekenen? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact met ons op door ons online contact formulier in te vullen. U kunt ons tijdens kantoortijden ook bereiken op 085 – 025 00 60.

Neem direct contact op!
Gratis hulp bij letselschade van LetselPro | Kusje erop?
Recente zaken omtrent letselschade LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,72 uit 10 op basis van 78 recensies
Motorongeval schadevergoeding
Jay beoordeelde LetselPro met een 10/10
Uiteindelijke letselschadevergoeding €400.000
Lees meer
Motorongeval schadevergoeding
Koen beoordeelde LetselPro met een 10/10
Uiteindelijke letselschadevergoeding €143.206,57
Lees meer
“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

Whatsapp for Business

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.