Letselschade advocaat Sittard-Geleen | LetselPro

Letselschade advocaat Sittard-Geleen

Dagelijks vinden er in heel Nederland (dus ook in Limburg) diverse ongevallen plaats, zoals in het verkeer of op het werk, waarbij letselschade kan ontstaan. Om in dat geval een rechtmatige schadevergoeding te claimen, kan een letselschade advocaat in Sittard-Geleen worden ingeschakeld. U kunt er echter ook voor kiezen om een letselschade jurist in te schakelen. LetselPro heeft een team van letselschadespecialisten, dat u persoonlijk kan begeleiden in het geval van letselschade. Ons doel is daarbij om een schadebedrag te claimen waar u meer dan tevreden mee bent, om u zo financiële zekerheid te bieden. Onze hulp is daarbij voor u altijd kosteloos!

Voordelen van de juridische begeleiding van LetselPro

• Het kost u helemaal niets, ook niet als uw zaak niet haalbaar blijkt te zijn.
• Onze juristen zijn persoonlijk betrokken bij u en uw zaak.
• Uw zaak wordt onze zorg, zodat u zich kunt richten op uw herstel.
• De schadevergoeding wordt zorgvuldig en exact uitgerekend door onze rekenkundige.
• Wij begeleiden u gedurende het hele traject.
• Indien nodig zullen wij een letselschade advocaat inschakelen.

Recht op een letselschadevergoeding

Wanneer u buiten uw schuld om letselschade heeft opgelopen, is de kans groot dat u recht heeft op een letselschadevergoeding. Ook als u niet zeker weet of u hier recht op heeft, kunt u uw zaak altijd vrijblijvend aan ons voorleggen. Wij brengen graag een eerste advies uit aangaande uw kansen. Wanneer wij denken dat u recht heeft op een schadevergoeding, dan zullen wij snel een afspraak met u maken om de vervolgstappen van het traject met u te bespreken.

Vervolgstappen van het traject

Wanneer u ervoor kiest om onze juridische hulp in te schakelen bij het afhandelen van uw schadeclaim, dan zullen er snel vervolgstappen door ons worden genomen. Zo zal er eerst zoveel mogelijk bewijsmateriaal moeten worden verzameld, zodat aangetoond kan worden dat uw letsel het gevolg is van het ongeval. Daarna zal een letselschadespecialist samen met u de tegenpartij (en diens verzekeraar) aansprakelijk stellen. Ook het berekenen van de schadevergoeding is een belangrijke stap. Dit proces wordt door onze deskundige rekenkundige uitgevoerd. Vervolgens zal er met de aansprakelijke partij onderhandeld moeten worden over een passende schadevergoeding. Omdat wij geen afspraken met verzekeraars hebben, zullen wij tijdens de onderhandelingen altijd voor het maximaal haalbare gaan.

Letselschade advocaat in Sittard-Geleen

Het kan voorkomen dat er geen overeenstemming wordt bereikt tussen de betrokken partijen over een passende schadevergoeding, met een rechtszaak tot gevolg. Een letselschade jurist is niet bevoegd om te procederen, waardoor een advocaat in dat geval noodzakelijk is. In dit soort gevallen zorgen wij ervoor dat een letselschade advocaat u in Sittard-Geleen zal ondersteunen. Echter komt het maar bij een zeer klein percentage van de zaken tot een gerechtelijke procedure en kunnen wij u meestal helemaal zelf van dienst zijn.

In de meeste gevallen is een letselschade advocaat dus niet noodzakelijk en kan een letselschade jurist u uitstekend bijstaan. Een bijkomend voordeel is dat een letselschade jurist volledig gericht is op letselschadezaken, wat leidt tot een soepel verloop van het gehele traject. Een advocaat heeft vaak nog een hoop andere (ongerelateerde) zaken te behandelen, aangezien elke advocaat zichzelf een letselschade advocaat mag noemen.

Vrijblijvend advies ontvangen

Bent u benieuwd of u recht heeft op een schadevergoeding? Leg dan uw zaak dan vrijblijvend aan ons voor. Wij brengen dan direct een eerste advies uit! U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via 085 – 025 00 60.

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor

Bas Aarts
- Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis
Recente zaken omtrent Letselschade advocaat Sittard-Geleen

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van 77 recensies.

“Blij dat ik mensen kan helpen om stappen te zetten in hun herstel” Bas Aarts - Letselschadejurist Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.