Letselschade advocaat Assen | LetselPro

Letselschade advocaat Assen

Als slachtoffer van een ongeval in Assen, wilt u vaak twee dingen; zo goed en snel mogelijk herstellen van uw letsel en de nadelige materiële en immateriële schade van het ongeval vergoed krijgen. Een letselschadespecialist of letselschade advocaat in Assen helpt u daarbij! Het claimen van letselschade is een ingewikkeld traject, waarbij onze specialisten u van harte helpen. U zult zien dat de hulp van een professioneel letselschadebureau als LetselPro de afhandeling van uw claim enorm zal bespoedigen.


Gratis en vrijblijvend juridisch advies en hulp

Een bijkomend voordeel is dat onze juridische bijstand voor u volledig kosteloos is! Indien komt vast te staan dat u recht heeft op een schadevergoeding, is de aansprakelijke partij immers verplicht om de kosten voor onze hulp te vergoeden. Daarnaast zullen wij voor u de kosten dragen, indien blijkt dat een schadevergoeding uitblijft. Dit risico nemen wij dus voor onze rekening!

Juridische hulp van LetselPro is voor u geheel kosteloos. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over enig financieel risico.

U kunt uw zaak altijd vrijblijvend per telefoon of via ons contactformulier aan ons voorleggen.

Onze letselschadespecialisten zullen u gedurende het gehele traject bijstaan om uw letselschade in Assen te claimen.

Door onze expertise en jarenlange ervaring weten wij alle (verborgen) schadeposten van uw letselschade overzichtelijk in kaart te brengen en te onderbouwen.

Wij zullen de voor u meest gunstige schadevergoeding claimen, waarbij het tevens mogelijk is een voorschot te ontvangen.

U staat met een ervaren jurist sterk tegenover de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

Zelfs wanneer achteraf onverhoopt blijkt dat u geen recht heeft op een vergoeding, blijft onze hulp kosteloos. Wij zullen in dat geval de kosten voor u dragen.

Bas Aarts

- Letselschadejurist

Grote pleister | Letselpro
Kleine pleister | Letselpro

Verschil tussen een letselschade jurist en letselschade advocaat

De hulp van onze persoonlijk betrokken juristen volstaat vrijwel altijd. Wij schromen echter niet om een letselschade advocaat voor u in te schakelen, mocht dit nodig zijn. Een letselschade advocaat in Assen is alleen noodzakelijk bij een gerechtelijke procedure.

advocaat-rechten-icoon-letselpro Advocaat
jurist-rechten-icoon-letselpro Specialist

Letselschade advocaat

Wilt u graag de hulp van een letselschade advocaat in Assen? Dat is uiteraard mogelijk, maar niet altijd nodig. In 95 procent van de gevallen is het afdoende om u bij te laten staan door een letselschadespecialist. In de overige 5 procent van de zaken is een gerechtelijke procedure echter onvermijdelijk, terwijl een letselschadespecialist tot procederen niet gerechtigd is. In deze gevallen is derhalve een letselschade advocaat in Assen noodzakelijk.

Letselschadespecialist

De letselschadespecialisten van LetselPro zijn er voor u én uw zaak. Zo werken onze specialisten uitsluitend aan letselschadezaken, en zijn zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Daarbij staat u als slachtoffer voorop, en zijn ze zeer persoonlijk bij u betrokken. Dit is iets wat bij een advocaat geregeld ontbreekt. Ten slotte komt onze Letselschadespecialist in Assen, anders dan vele advocaten, persoonlijk bij u langs om uw zaak te bespreken.

Bij LetselPro wordt u in eerste instantie bijgestaan door een letselschadespecialist, maar uiteraard schromen wij niet om een letselschade advocaat in te schakelen mocht dit noodzakelijk zijn. Zo bent u in alle gevallen verzekerd van de juiste hulp, zodat u met succes de voor u meest gunstige letselschadevergoeding kunt claimen.

De hulp van onze persoonlijk betrokken juristen volstaat vrijwel altijd. Wij schromen echter niet om een letselschade advocaat voor u in te schakelen, mocht dit nodig zijn.

Schadevergoeding claimen

Wilt u graag kosteloos worden bijgestaan door een professioneel letselschadebureau? Leg uw zaak dan voor aan LetselPro! Wij zullen u te allen tijde voorzien van een vrijblijvend advies. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 085 – 025 00 60 of door gebruik te maken van ons online contactformulier. Wij zullen in het laatste geval zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Doe de letselschade test!
Gratis hulp bij letselschade van LetselPro | Kusje erop?
Recente zaken omtrent letselschade LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,71 uit 10 op basis van 77 recensies
Motorongeval schadevergoeding
Koen beoordeelde LetselPro met een 10/10
Uiteindelijke letselschadevergoeding €143.206,57
Lees meer
Motorongeval schadevergoeding
Wim beoordeelde LetselPro met een 10/10
Uiteindelijke letselschadevergoeding €740.000
Lees meer
“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.