Hoogte smartengeld berekenen | LetselPro

Smartengeld berekenen

Bent u benieuwd of u recht heeft op smartengeld? En, bent u benieuwd wat de hoogte hiervan is? Onze specialisten kunnen gratis uw smartengeld berekenen! Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of laat u terugbellen door uw telefoonnummer achter te laten aan de rechterkant van de website.

Smartengeld is een vergoeding die slachtoffers van verkeers- of bedrijfsongevallen ontvangen voor hun immateriële schade. Smartengeld geldt dan ook als vergoeding voor leed. De hoogte van smartengeld berekenen is niet eenvoudig en hier is een behoorlijke expertise voor nodig. Vaak wordt de hoogte onder andere bepaald door eerdere uitspraken. LetselPro werkt uitsluitend in letselschadezaken voor slachtoffers. Wij kunnen, dankzij onze ervaring en expertise, als geen ander uw belangen behartigen bij het claimen van smartengeld.

Voorbeelden van smartengeld bedragen

Om u een idee te geven wat de hoogte van smartengeld voor u kan zijn, geven we u een aantal voorbeelden van smartengeld bedragen uit claims die door LetselPro zijn behandeld. Echter, dit geeft u slechts een grove indicatie, wilt u uw smartengeld exact laten berekenen? Leg dan uw zaak voor aan een van onze specialisten! Uiteraard is dit geheel gratis en vrijblijvend.

Verkeersongeval ZZP-er

Een 38-jarige zelfstandige onderhoudsmonteur raakte betrokken bij een ernstig verkeersongeval. Hoewel de klachten eerst mee leken te vallen, veranderde de man na verloop van tijd van een energiek, creatief figuur in het tegenovergestelde. De man kan niet meer werken en hield veel van muziek, maar kan nu de prikkels die hij ervan ervaart heel slecht verdragen. De ZZP-er besluit hierop zijn belangen te laten behartigen door LetselPro en een vergoeding te claimen voor zijn letsel.

De totale letselschadevergoeding voor deze man bedroeg liefst €750.000,-. Dit bedrag bestond voor €5.000,- uit smartengeld, de rest van de letselschadevergoeding werd vooral door het verlies aan arbeidsvermogen opgemaakt.

Letselschadevergoeding: €750.000,- Smartengeld bedrag: €5.000,- Lees meer..

Smartengeld voor letsel invalide vrouw

Een invalide vrouw werd op een kruispunt het slachtoffer van een verkeersongeval. Hierbij liep ze ernstig letsel op aan haar hoofd en brak ze haar been. Na negen dagen in het ziekenhuis te hebben doorgebracht, volgde een lange revalidatie van vijf maanden in een revalidatiecentrum.

De totale letselschadevergoeding voor de invalide vrouw kwam uit op €10.000,-, waarvan €9.000,- smartengeld was. Het smartengeld werd vooral toegekend voor de gederfde levensvreugde van de vrouw. Van het smartengeld kon de vrouw een lang gekoesterde droom in vervulling laten gaan; een volledig verzorgde vakantie.

Letselschadevergoeding: €10.000,- Smartengeld bedrag: €9.000,- Lees meer..

Verkeersongeval met fiets

Een 51-jarige vrouw werd aangereden op haar fiets. Aan het verkeersongeval hield de vrouw ernstige schouderklachten over. Hierdoor raakt de vrouw volledig arbeidsongeschikt, kan ze haar hobby’s niet meer uitoefenen en haar sociale leven lijdt er flink onder.

Na een stroeve onderhandeling met de verzekeraar van de aansprakelijke partij, weet LetselPro de claim af te wikkelen voor het bedrag van €100.500,-. Deze letselschadevergoeding bestond voor €4.500,- uit smartengeld.

Letselschadevergoeding: €100.500,- Smartengeld bedrag: €4.500,- Lees meer..

Bedrijfsongeval uitzendkracht

Een 50-jarige vrouw valt van de trap op het werk. Ze loopt hierbij letsel op aan haar schouder. Het bedrijfsongeval is te wijten aan het feit dat de trap door achterstallig onderhoud en een aanwezige vette substantie, glad is. Het bedrijf wordt door de vrouw met onze hulp aansprakelijk gesteld.

De totale letselschadevergoeding van €67.000,- kwam voort uit een combinatie van smartengeld (€5.500,-) en het oplopen van een aantal beperkingen, waar de vrouw vooral last van heeft tijdens het uitvoeren van werkzaamheden en tijdens het huishouden.

Letselschadevergoeding: €67.000,- Smartengeld bedrag: €5.500,- Lees meer..
Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor

Bas Aarts
- Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis
Recente zaken omtrent Smartengeld berekenen

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van 77 recensies.

“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.