Letselschade auto ongeluk | LetselPro

Letselschade auto ongeluk

Letselschade oplopen bij een auto ongeluk is op zijn zachts gezegd vervelend. Het komt geregeld voor dat de gevolgen voor de slachtoffers van auto ongelukken ver strekkend zijn. Wij halen dan ook veel voldoening uit het feit dat wij slachtoffers kunnen helpen om hun leven weer op de rit te krijgen. Daarbij is onze hulp voor het slachtoffer altijd gratis! Neem vrijblijvend contact met ons op voor gratis hulp bij letselschade na een auto ongeluk!

Wat te doen na een auto ongeluk?

Bij een auto ongeluk met letsel tot gevolg is het belangrijk om zo snel mogelijk alles vast te leggen. Dit helpt bij de uiteindelijke afhandeling van de letselschade claim. Onderstaand ziet u een overzicht van belangrijke aandachtspunten na een auto ongeluk.

 • Zorg ervoor dat u en andere betrokkenen eerst in veiligheid komen. Schakel vervolgens de hulpdiensten in door te bellen naar 112.
 • Neem foto’s van het ongeval (de verkeerssituatie en de schade aan de voertuigen) en van uw letsel.
 • Vul het schadeformulier in en noteer de gegevens van alle betrokkenen.
 • Vraag getuigen naar hun naam en telefoonnummer, zodat zij bij discussie aangaande de aansprakelijkheid gehoord kunnen worden.
 • Laat uw letsel zo spoedig mogelijk behandelen/beoordelen bij de huisarts of Eerste Hulp. Dit wordt geregistreerd in uw medisch dossier, waardoor later altijd duidelijk is dat de klachten zijn ontstaan na het auto ongeluk.
 • Schakel de hulp in van een deskundig letselschadebureau als LetselPro. Het kost u niets en u bent ervan verzekerd dat uw letselschade in zijn geheel wordt vergoed door de aansprakelijke partij.

Wanneer er sprake is van een ernstig ongeluk en u bent meegenomen door een ambulance, dan kunt u uiteraard de bovenstaande stappen niet nemen. Vaak zal de politie hierbij wel foto’s nemen die de toedracht van het auto ongeluk verduidelijken. Tevens is hierbij ook direct het verband gelegd tussen het ongeval en uw letsel.

Letselschade na een auto ongeluk

Letselschade bij een auto ongeluk als een kettingbotsing of kop-staartbotsing, bestaat vaak uit nek- en rugletsel. Het meest voorkomende letsel bij een auto ongeluk is een whiplash. Doorgaans is dit een moeilijk te behandelen letsel, waardoor het slachtoffer veel hinder ondervindt van de gevolgen van het ongeval. Dit leidt vaak tot grote financiële gevolgen die uiteraard vergoed dienen te worden. Om deze reden is het dan ook belangrijk om de hulp in te schakelen van een van onze juristen. Niet alleen nemen zij een hoop zorgen bij u weg, maar zij zorgen er ook voor dat er geen schadeposten worden vergeten, u op tijd voorschotten ontvangt op uw schadevergoeding en uw claim zo snel mogelijk wordt afgehandeld.

Letselschade claimen na een auto-ongeluk

LetselPro kan u uitstekend bijstaan tijdens het claimen van uw letselschade. Het claimen van uw letselschade kan zoals gezegd veel tijd en moeite in beslag nemen. Bij LetselPro werken we met ervaren letselschadespecialisten met jarenlange expertise op het gebied van letselschade. Onze specialisten zijn uitsluitend geen advocaten, maar gespecialiseerde juristen. Onze specialiseerde juristen hebben vele malen meer ervaring dan een advocaat op het gebied van letselschade en kunnen u perfect bijstaan tijdens het afhandelen van de letselschadeclaim. Mocht er onverhoopt toch een advocaat nodig zijn om de zaak bij de rechter af te handelen, schromen wij niet om een advocaat in te schakelen.

Hulp na auto ongeluk met letsel

Schakel direct de gratis hulp in van ons letselschadebureau! U loopt geen financieel risico, doordat wij zelf de kosten dragen als later blijkt dat u geen recht heeft op een schadevergoeding. Leg vrijblijvend uw zaak aan ons voor via het online contactformulier of bel ons op het telefoonnummer 085 – 025 00 60.

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor
Robert van Leeuwen | Letselschadespecialist

Robert van Leeuwen
- Rekenkundige

De voordelen van LetselPro
 • Indien gewenst komen wij bij u langs
 • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
 • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
 • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
 • Onze hulp is altijd gratis

Recente zaken omtrent auto ongelukken

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van recensies.

“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
 • Wij geloven in een persoonlijke aanpak
 • Bevlogen team van ervaren specialisten
 • De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
 • 100% gratis juridische hulp bij letselschade
 • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5