Letselschade advocaat Breda inschakelen

Letselschade advocaat Breda

Bent u buiten uw schuld om slachtoffer geworden van een ongeval in of in de buurt van Breda en heeft u hierbij letsel opgelopen? Dan kan een letselschade advocaat in Breda u bijstaan om uw materiële en immateriële schade te claimen bij de aansprakelijke partij.

De kosten voor juridische bijstand van een letselschade advocaat of specialist worden gewoonlijk op de aansprakelijk partij verhaald. Mocht dit echter (deels) niet mogelijk zijn, dan dragen wij de kosten voor u. U loopt dus bij LetselPro geen enkel financieel risico!

Juridische hulp bij letselschade in Breda

• Onze juridische hulp is en blijft voor u kosteloos. U loopt dus geen financieel risico.
• U kunt uw zaak altijd en vrijblijvend aan onze specialisten voorleggen.
• Onze specialisten begeleiden u gedurende het gehele traject.
• Wij zullen alle schadeposten voor u in kaart brengen, inclusief verborgen kosten.
• Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u de voor u meest gunstige schadevergoeding garanderen, waarbij het tevens mogelijk is een voorschot te ontvangen.
• Dankzij onze expertise staat u sterk tegenover de verzekeraar van de tegenpartij.
• Onze hulp blijft altijd kosteloos, ook wanneer blijkt dat u onverhoopt geen recht heeft op een schadevergoeding.

Letselschade in Breda

Ons letselschadebureau beschikt over zowel letselschadespecialisten als letselschade advocaten om u bij te staan bij uw letselschade in Breda. Hierdoor kunnen wij garanderen dat u de juiste hulp ontvangt, waarbij een persoonlijke betrokkenheid bij uw zaak voorop staat. Wij trachten immers om zoveel mogelijk zorgen bij u weg te nemen, zodat u zich volledig kunt richten op het herstel van uw letsel. In Breda hebben wij reeds een diversiteit aan letselschade claims behandeld. Zo behandelden wij met succes meerdere verkeersongevallen en bedrijfsongevallen die in en rondom Breda hebben plaatsgevonden.

Verkeersongeval Breda

Een verkeersongeval in Breda komt geregeld voor, waarbij vaak letselschade wordt opgelopen. Wanneer het verkeersongeval niet aan uw schuld te wijten is, kunt u alle schade die u heeft geleden en in de toekomst nog zal lijden, vergoed krijgen. Er dient echter wel bewezen te worden wie schuld heeft aan het verkeersongeval. Onze letselschadespecialist of letselschade advocaat in Breda kan u uiteraard helpen om al het bewijs te verzamelen en om de tegenpartij aansprakelijk te stellen voor uw letselschade.

Bedrijfsongeval in Breda

In een drukke stad als Breda wordt er bovengemiddeld veel letselschade opgelopen op het werk. Bij een dergelijk bedrijfsongeval is in veel gevallen de werkgever aansprakelijk voor het ongeval. Wij zullen u dan ook begeleiden om uw werkgever op een correcte en nette manier aansprakelijk te stellen, zonder dat hierbij de relatie tussen u en uw werkgever (verder) onder druk komt te staan.

Fietsongeluk in Breda

Een studentenstad kent altijd bovengemiddeld veel fietsers. In combinatie met het drukke verkeer is een fietsongeluk in Breda daarom geen uitzondering op de regel. Wanneer er een auto bij een fietsongeluk betrokken is, is deze in bijna alle gevallen aansprakelijk voor tenminste de helft van de letselschade die is opgelopen door de fietser. Dit, omdat de fietser in de categorie ‘zwakke verkeersdeelnemers’ valt en beschermd dient te worden. Wanneer u letsel heeft opgelopen bij een fietsongeluk in Breda of daarbuiten, adviseren wij u dan ook om altijd contact op te nemen met een letselschadebureau om te achterhalen of u recht heeft op een letselschadevergoeding.

Kosteloze juridische hulp voor uw letselschade in Breda

Wilt u kosteloze juridische hulp van een letselschade advocaat in Breda? Stel dan vrijblijvend uw vraag via ons online contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 085 – 025 00 60.

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor
Letselschadejurist mr. Silvana Schoonenberg | LetselPro

mr. Silvana Schoonenberg
- Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis

Recente zaken omtrent letselschade in Breda

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van recensies.

“Blij dat ik mensen kan helpen om stappen te zetten in hun herstel” Bas Aarts - Letselschadejurist Neem vrijblijvend contact op
team-img
  • Wij geloven in een persoonlijke aanpak
  • Bevlogen team van ervaren specialisten
  • De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
  • 100% gratis juridische hulp bij letselschade
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5