Aanrijding met letsel | LetselPro

Aanrijding met letsel

Er is sprake van een aanrijding met letsel wanneer u gewond bent geraakt bij een aanrijding die wordt veroorzaakt door een ander. Dit kan zijn als automobilist, fietser of voetganger. Wanneer u slachtoffer bent geworden van zo een dergelijke aanrijding heeft u recht op een letselschadevergoeding. Al het leed dat u heeft geleden en de kosten die door het ongeluk zijn gemaakt kunt u middels een schadevergoeding claimen, smartengeld zit hier bij inbegrepen.

Medisch onderzoek na aanrijding met letsel

Uiteraard is het na een aanrijding met letsel van belang dat u zo snel mogelijk wordt onderzocht c.q. wordt behandeld door een arts of – bij ernstig letsel – naar een ziekenhuis wordt gebracht om aldaar de noodzakelijke onderzoeken en/of medische behandeling(en) te ondergaan.

Het is belangrijk dat dergelijk medisch onderzoek wordt gedaan na een aanrijding met letsel, naast de medische noodzaak kan het namelijk later voor de afwikkeling van uw letselschade van belang zijn. Zo kan er op een later moment geen discussie ontstaan over de aard van uw letsel. U kunt dan te allen tijde aantonen wat de gevolgen zijn geweest van de aanrijding met letsel.

Wij adviseren u om deze reden dan ook om u na een aanrijding met letsel zo spoedig mogelijk door een arts te laten onderzoeken en behandelen.

Aansprakelijkheid na aanrijding met letsel

Bij een aanrijding met letsel door schuld van een ander, kunt u deze persoon aansprakelijk stellen voor uw letselschade. Indien u als voetganger of fietser betrokken bent bij een aanrijding met letsel is de automobilist daarvoor bijna altijd (deels) aansprakelijk. U kunt dan de automobilist en diens verzekeraar aansprakelijk stellen voor alle gevolgen van het verkeersongeval.

Kosteloze hulp na een aanrijding

Naast dat u slachtoffer bent geworden van een aanrijding met (ernstig) letsel, kunt u ook met hoge kosten komen te zitten. Ook hiervoor kunt u de aansprakelijkheidsverzekeraar van veroorzaker van het ongeval aansprakelijk stellen. Onze letselschadespecialisten kunnen u hierbij bijstaan en kosteloos adviseren. Zo kunt u zich volledig focussen op uw herstel en hoeft u zich geen zorgen te maken over de verdere juridische afhandeling van uw letselschade.

Neem vrijblijvend contact met ons op en leg uw zaak aan ons voor. Wij zullen u te allen tijde voorzien van advies en, mocht u een op het oog haalbare zaak hebben, zullen wij u kosteloos helpen bij het claimen van uw letselschade. Om contact op te nemen kunt u gebruik maken van ons online contactformulier of bel ons tijdens openingstijden op het telefoonnummer 085 – 025 00 60.

Doe de letselschadetest!

085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor

Bas Aarts
- Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro

  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis

Recente zaken omtrent aanrijdingen met letsel

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van recensies.

“Wij houden u altijd op de hoogte over de ontwikkelingen in uw letselschade claim” Ilse van Hek - Secretaresse Neem vrijblijvend contact op
team-img
  • Wij geloven in een persoonlijke aanpak
  • Bevlogen team van ervaren specialisten
  • De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
  • 100% gratis juridische hulp bij letselschade
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5