Second opinion letselschade

Second opinion letselschade

In veel gevallen zijn slachtoffers van letselschade onzeker of het aangeboden bedrag reëel is als schadevergoeding voor het letsel dat zij hebben opgelopen. Dit is vaak zelfs zo wanneer zij al worden vertegenwoordigd door een letselschadespecialist of advocaat. Een oplossing is het aanvragen van second opinion om te toetsen of de geboden letselschadevergoeding overeenkomt met de werkelijk geleden schade.

Het gebeurt namelijk geregeld dat een verzekeringsmaatschappij u als slachtoffer onder druk probeert te zetten door een zeer lage schadevergoeding aan te bieden op een moment dat u er in financieel opzicht niet goed voor staat. Wanneer u op dat moment niet wordt vertegenwoordigd door een deskundig letselschadespecialist, zou u mogelijk akkoord kunnen gaan met een veel te laag uitgevallen schadevergoeding.

Second opinion schadevergoeding

Wilt u er dus zeker van zijn dat u niet wordt afgescheept met een te laag letselschadebedrag, dan kunt u bij ons terecht voor een second opinion van uw schadevergoeding. Wij zullen uw zaak grondig bekijken en u van advies voorzien met betrekking tot een realistische schadevergoeding.

U zou aan de hand van deze second opinion zelfs kunnen besluiten om u door LetselPro te laten vertegenwoordigen. Onze letselschadespecialisten en advocaten claimen dan volledig kosteloos uw letselschade bij de aansprakelijk partij. Wij kunnen u dit gratis aanbieden, omdat de kosten voor onze juridische hulp te verhalen zijn bij de partij die aansprakelijk is voor uw letsel. Mocht u door onvoorziene omstandigheden toch geen recht hebben op een schadevergoeding, blijft onze juridische hulp voor u gratis. U loopt dus geen enkel financieel risico wanneer u zich laat vertegenwoordigen door LetselPro.

Second opinion letselschade aanvragen

Indien u niet tevreden bent over het huidige bod van de tegenpartij of u een verminderd vertrouwen heeft in uw huidige belangenbehartiger, kunt u een 2nd opinion aanvragen om uw schadevergoeding te laten toetsen. Dit kunt u doen door ons online contactformulier in te vullen, er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Tijdens kantooruren kunt u ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar 085 – 025 00 60.

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor
Letselschadejurist mr. Silvana Schoonenberg | LetselPro

mr. Silvana Schoonenberg
- Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis

Recente zaken waarbij LetselPro een second opinion uitvoerde

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van recensies.

“Wij houden u altijd op de hoogte over de ontwikkelingen in uw letselschade claim” Ilse van Hek - Secretaresse Neem vrijblijvend contact op
team-img
  • Wij geloven in een persoonlijke aanpak
  • Bevlogen team van ervaren specialisten
  • De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
  • 100% gratis juridische hulp bij letselschade
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5