Klachten na auto ongeluk

Klachten na auto ongeluk

Heeft u klachten overgehouden aan een auto ongeluk? Wanneer u zelf niet schuldig bent aan het veroorzaken van het ongeval, dan heeft u recht op een volledige vergoeding van uw letselschade. Tevens heeft u recht op een vergoeding voor professionele juridische hulp, waardoor onze hulp voor u volledig kosteloos is.

Type klachten na auto ongeluk

Bij een aanrijding kunnen er veel verschillende klachten ontstaan. Echter zijn er diverse klachten die zeer regelmatig voorkomen bij een verkeersongeval. Onderstaand leest u de meest voorkomende klachten na een auto ongeluk.

Nekklachten na aanrijding

Veel van de aanrijdingen in Nederland zijn zogeheten kop-staartbotsingen. Hierbij rijdt de ene auto achterop bij de andere auto. Dit heeft tot gevolg dat de nek van de inzittenden een plotselinge beweging maakt en er nekklachten of zelfs een whiplash kunnen ontstaan.

Hoofdpijn na aanrijding

Hoofdpijn na een aanrijding is vaak het gevolg van een ander letsel, bijvoorbeeld een whiplash. Soms kan de hoofdpijn zo ernstig zijn dat normaal functioneren onmogelijk wordt en heeft dit ernstige gevolgen voor het slachtoffer.

Rugpijn na auto ongeluk

Naast nek- en hoofdletsel is rugpijn een andere veelvoorkomend gevolg van een aanrijding. De duur van rugklachten is vaak lang en zorgt voor veel leed bij het slachtoffer. Er is dan ook een relatief hoge kans op (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid. Bij rugpijn na een auto ongeluk is het dan ook verstandig om direct een letselschadebureau in te schakelen.

Schadevergoeding voor klachten na auto ongeluk

Wanneer u klachten na een auto ongeluk ervaart, wilt u als vanzelfsprekend dat u hiervoor gecompenseerd wordt. Door een ervaren letselschadespecialist in te schakelen krijgt u de hulp die u hierbij nodig heeft. Onze specialisten nemen u zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u uw aandacht kan focussen op het zo goed mogelijk herstellen van uw letsel.

Berekenen van uw letselschade

Voordat u daadwerkelijk een vergoeding kunt claimen, is het belangrijk om te berekenen hoeveel (financiële) schade u heeft opgelopen. Onze eigen rekenkundige maakt daarom een nauwkeurige berekening van alle kosten die u heeft gemaakt, die u nog gaat maken en de vergoeding voor het leed dat u heeft ondergaan. Alle schadeposten worden uitgebreid onderbouwd om de verzekeraar van de aansprakelijke partij te overtuigen om hier een vergoeding voor uit te keren.

Zodra de gehele berekening is gemaakt en de onderbouwing is opgesteld, kunnen de onderhandelingen worden gestart met de tegenpartij. In dit proces is de hulp van een expert onmisbaar. De verzekeraar zal namelijk altijd proberen om een zo laag mogelijk bedrag uit te keren. Zij kunnen gebruikmaken van uw onwetendheid om uw claim met een laag bedrag af te doen. Onze specialisten behoeden u hiervoor en zullen altijd onderhandelen om de maximale schadevergoeding voor u te claimen.

Gratis juridische hulp na een auto ongeluk

De hulp van een professioneel letselschadebureau is altijd aan te raden als u slachtoffer bent van een auto ongeluk of ander ongeval. Immers kost het u niets! Zelfs wanneer u uiteindelijk geen recht blijkt te hebben op een schadevergoeding, kost het u ook niets. Wij dragen namelijk zelf dit risico.

Wilt u zich laten bijstaan door de specialisten van LetselPro? Leg uw zaak dan vrijblijvend aan ons voor. U bereikt ons telefonisch via het telefoonnummer 085 – 025 00 60 of online via ons online contactformulier.

085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor

Wiland van Santen | Letselschadejurist

Wiland van Santen
- Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro

  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis
Doe de letselschadetest!

Recente zaken

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 46 recensies.

“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
  • Wij geloven in een persoonlijke aanpak
  • Bevlogen team van ervaren specialisten
  • De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
  • 100% gratis juridische hulp bij letselschade
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5