Klachten na auto ongeluk

Klachten na auto ongeluk

Heeft u een auto ongeluk gehad en heeft u hieraan klachten overgehouden? Wanneer u niet schuldig bent aan het veroorzaken van het ongeluk, heeft u recht op een vergoeding van uw letselschade. Daarnaast heeft u ook recht op een vergoeding voor professionele juridische hulp. Wanneer u dus een letselschadespecialist bij LetselPro inschakelt is dit volledig kosteloos.

Type klachten na auto ongeluk

Na een auto ongeluk kunnen er veel verschillende klachten ontstaan, echter zijn er wel een aantal klachten die vaak voorkomen. Hieronder vindt u een overzicht van vaak voorkomende klachten na een ongeval.

Nekklachten na aanrijding

Veel van de aanrijdingen in Nederland zijn zogeheten kop-staartbotsingen. Hierbij rijdt de ene auto achterop bij de andere auto. Dit heeft tot gevolg dat de nek van de inzittenden een plotselinge beweging maakt en er nekklachten of zelfs een whiplash kunnen ontstaan.

Hoofdpijn na aanrijding

Hoofdpijn na een aanrijding is vaak het gevolg van een ander letsel, bijvoorbeeld een whiplash. Soms kan de hoofdpijn zo ernstig zijn dat normaal functioneren onmogelijk wordt en heeft dit ernstige gevolgen voor het slachtoffer.

Rugpijn na auto ongeluk

Naast nek- en hoofdletsel is rugpijn een andere veelvoorkomend gevolg van een aanrijding. De duur van rugklachten is vaak lang en zorgt voor veel leed bij het slachtoffer. Er is dan ook een relatief hoge kans op (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid. Bij rugpijn na een auto ongeluk is het dan ook verstandig om direct een letselschadebureau in te schakelen.

Schadevergoeding voor klachten na auto ongeluk

Om een schadevergoeding te kunnen ontvangen voor de klachten die u overhoudt na een auto ongeluk, is het verstandig om een ervaren letselschadespecialist in te schakelen. De specialisten bij LetselPro hebben veel ervaring en nemen zoveel mogelijk zorg voor u uit handen. Zo kunt u zich volledig focussen op uw herstel.

Berekenen van uw letselschade

Voordat u daadwerkelijk een vergoeding kunt claimen, is het belangrijk om te berekenen hoeveel (financiële) schade u heeft opgelopen. Onze eigen rekenkundige maakt daarom een nauwkeurige berekening van alle kosten die u heeft gemaakt, die u nog gaat maken en de vergoeding voor het leed dat u heeft ondergaan. Alle schadeposten worden uitgebreid onderbouwd om de verzekeraar van de aansprakelijke partij te overtuigen om hier een vergoeding voor uit te keren.

Zodra de gehele berekening is gemaakt en de onderbouwing is opgesteld, kunnen de onderhandelingen worden gestart met de tegenpartij. In dit proces is de hulp van een expert onmisbaar. De verzekeraar zal namelijk altijd proberen om een zo laag mogelijk bedrag uit te keren. Zij kunnen gebruikmaken van uw onwetendheid om uw claim met een laag bedrag af te doen. Onze specialisten behoeden u hiervoor en zullen altijd onderhandelen om de maximale schadevergoeding voor u te claimen.

Vrijblijvend juridisch advies na een auto ongeluk

De hulp van een professioneel letselschadebureau is altijd aan te raden als u slachtoffer bent van een auto ongeluk of ander ongeval. Immers kost het u niets! Zelfs wanneer u uiteindelijk geen recht blijkt te hebben op een schadevergoeding, kost het u ook niets. Wij dragen namelijk zelf dit risico.

Wilt u zich laten bijstaan door de specialisten van LetselPro? Leg uw zaak dan vrijblijvend aan ons voor. U bereikt ons telefonisch via het telefoonnummer 085 – 025 00 60 of online via ons online contactformulier.

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor

Bas Aarts
- Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis

Recente zaken omtrent auto ongelukken

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van recensies.

“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
  • Wij geloven in een persoonlijke aanpak
  • Bevlogen team van ervaren specialisten
  • De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
  • 100% gratis juridische hulp bij letselschade
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5