Schadevergoeding dwarslaesie bij letselschade

Schadevergoeding Dwarslaesie

Het oplopen van een dwarslaesie (beschadiging van het ruggenmerg) als gevolg van een ongeval heeft zeer ingrijpende gevolgen. Uw hele wereld staat op dat moment op zijn kop. Maar hoe claimt u een schadevergoeding in het geval van een dwarslaesie?

Letselschade dwarslaesie

Wanneer iemand anders aansprakelijk is voor het ongeval waarbij u een dwarslaesie opliep, dan heeft u recht op een vergoeding die u compleet schadeloos stelt. Wie de aansprakelijke partij is hangt af van het type ongeval. Zo is bij een verkeersongeval de veroorzaker aansprakelijk en bij een bedrijfsongeval bijna altijd de werkgever.

Onder de noemer letselschade vallen eigenlijk alle negatieve financiële gevolgen die u ondergaat door toedoen van het ongeval. Bij een dwarslaesie gaat een enorm leed gepaard met vergaande nadelige financiële gevolgen voor u. Wij kunnen ons indenken dat uw gedachten bij zulk leed niet direct uitgaan naar het vergoed krijgen van uw schade, maar naar uw gezondheid. Toch is het raadzaam om hierbij stil te staan en uw belangen te laten behartigen door een letselschadebureau als LetselPro.

Onze hulp bij het claimen van een schadevergoeding voor een dwarslaesie is volledig kosteloos. Twijfel niet bij het zo vroeg mogelijk inschakelen van onze juridische hulp. Hoe eerder wij u kunnen bijstaan, hoe eerder u zich volledig kunt focussen op uw herstel. Wij nemen u namelijk zoveel mogelijk zorgen uit handen.

Hoogte vergoeding bij letselschade dwarslaesie

De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van verscheidene factoren. Zo speelt de mate waarin de dwarslaesie uw leven beïnvloedt een grote rol, maar ook persoonlijke factoren als leeftijd, inkomen en carrièremogelijkheden. Een exacte letselschadeberekening is specialistisch werk waar onze juridische expertise bij benodigd is.

Wij maken een exacte berekening van uw letselschade bij een dwarslaesie. Door onze deskundigheid weten wij iedere ‘verborgen’ schadepost, zodat u de maximale schadevergoeding kunt claimen.

Smartengeld dwarslaesie

Een letselschadevergoeding is opgedeeld in twee delen; de materiële schade en de immateriële schade. Onder materiële schade wordt iedere schade verstaan die direct in geld valt uit te drukken. Denk aan verlies van inkomen, medische kosten, etc. Immateriële schade wordt vergoed in de vorm van smartengeld en omvat alle schade die niet direct in een geldbedrag valt uit te drukken.

Zoals hierboven zijn de gevolgen bij een dwarslaesie ingrijpend. De smartengeldvergoedingen bij een dwarslaesie behoren tot de hoogste van alle soorten letselschade. Afhankelijk van de ernst van de dwarslaesie en het leed dat hierdoor aanwezig is, wordt de hoogte van het smartengeld bepaalt.

Gemiddeld genomen ligt de smartengeldvergoeding bij dwarslaesie tussen de €100.000,- en €150.000,-. Hiernaast ontvangt u ook nog een vergoeding voor alle materiële schade.

Gratis hulp bij schadevergoeding dwarslaesie claimen

Wilt u graag onze kosteloze juridische hulp ontvangen bij het claimen van een schadevergoeding van uw dwarslaesie? Neem vrijblijvend contact met ons op en leg uw zaak aan ons voor. Wij zullen u altijd van een passend advies voorzien, ook wanneer wij u niet van dienst kunnen zijn.

U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 085 – 025 00 60 of vul ons online contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor
Robert van Leeuwen | Letselschadespecialist

Robert van Leeuwen
- Rekenkundige

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis

Recente zaken omtrent Schadevergoeding Dwarslaesie

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van recensies.

“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
  • Wij geloven in een persoonlijke aanpak
  • Bevlogen team van ervaren specialisten
  • De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
  • 100% gratis juridische hulp bij letselschade
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5