Letselschade advocaat Amsterdam | LetselPro

Letselschade advocaat Amsterdam

Heeft u letselschade opgelopen in Amsterdam of bent u in Amsterdam woonachtig? Onze jurist in Amsterdam bezoekt u op uw huisadres, uiteraard alleen wanneer dit gewenst is. Wanneer u letsel heeft opgelopen door een ander, heeft u namelijk recht op gratis rechtsbijstand. De kosten voor onze hulp kunnen wij verhalen op de aansprakelijke partij. U hoeft zich dus geen zorgen te maken om hoge kosten te maken wanneer u zich laat bijstaan door een jurist van LetselPro. Zelfs wanneer u toch geen recht blijkt te hebben op een schadevergoeding, brengen wij geen kosten in rekening.

Onze hulp bij letselschade in Amsterdam

• Juridische hulp van onze specialisten is altijd gratis. U loopt geen financieel risico.
• Wij kiezen ervoor om alleen slachtoffers bij te staan, zo zijn wij altijd volledig onafhankelijk.
• Door onze uitgebreide ervaring, bent u ervan verzekerd dat u de hoogst mogelijke schadevergoeding ontvangt.
• Onze aanpak is altijd persoonlijk. Zo komen wij bij u thuis om de zaak met u te bespreken.
• Advies is bij ons altijd vrijblijvend, neem gerust contact met ons op.

Letselschade Amsterdam

Binnen ons letselschadebureau werken wij zowel met letselschadespecialisten. Een van onze letselschadespecialisten zal uw zaak in beginsel behandelen. Bij ongeveer 95% van alle claims wordt er een akkoord bereikt over de hoogte van de schadevergoeding zonder dat het tot een gerechtelijke procedure komt. Mocht het onverhoopt toch zo ver komen, dan schromen wij zeker niet om uw belangen te laten behartigen door een gespecialiseerde letselschade advocaat. U bent dus altijd verzekerd van de juiste hulp, waardoor u een maximale schadevergoeding kunt claimen.

Type ongevallen

In Amsterdam zijn er diverse typen ongevallen die in vergelijking met andere steden vaker voorkomen. We zetten de meest voorkomende voor u op een rij. Mocht u betrokken zijn geraakt bij een ander type ongeval, dan kunt u vanzelfsprekend ook gewoon bij ons terecht voor gratis juridische hulp.

Voor ieder type ongeval kunt u terecht bij ons voor gratis juridische hulp.

Verkeersongeval Amsterdam

Met een druk wegennet en centrum met veel zwakke verkeersdeelnemers (fietsers, voetgangers) is het niet geheel onverwacht dat er veel verkeersongevallen plaatsvinden. Vooral een fietsongeluk in Amsterdam zorgt geregeld voor letselschade bij de betrokkenen. Wanneer u betrokken bent geraakt bij een fietsongeluk, raden wij u aan om contact op te nemen met een letselschadebureau. U heeft namelijk zelfs wanneer u schuld heeft aan het veroorzaken van het verkeersongeval recht op een letselschadevergoeding.

Bedrijfsongeval Amsterdam

In een drukke stad als Amsterdam wordt er veel letselschade op het werk opgelopen. Bij een bedrijfsongeval is de werkgever vaak aansprakelijk. Uw werkgever aansprakelijk stellen voor de door u geleden schade hoeft de relatie tussen u en uw werkgever niet te beschadigen. De meeste werkgevers hebben namelijk een aansprakelijkheidsverzekering. Ook wanneer dit niet het geval is, kunnen wij u bijstaan om uw werkgever aansprakelijk te stellen, terwijl de goede relatie hierbij in stand gehouden wordt.

Letselschade Amsterdam claimen

Wilt u gratis juridische hulp om uw letselschade te claimen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en leg uw zaak aan een van onze juristen voor. Zij zullen u voorzien van advies over hoe u een schadevergoeding zou kunnen verkrijgen. U kunt contact opnemen met ons bureau door te bellen naar telefoonnummer 085 – 025 00 60. Tevens kunt u gebruik maken van ons online contactformulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor

Robert van Leeuwen | Letselschadespecialist

Robert van Leeuwen
- Rekenkundige

De voordelen van LetselPro

  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis
Doe de letselschadetest!

Recente zaken omtrent letselschade in Amsterdam

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van recensies.

“Wij houden u altijd op de hoogte over de ontwikkelingen in uw letselschade claim” Ilse van Hek - Secretaresse Neem vrijblijvend contact op
team-img
  • Wij geloven in een persoonlijke aanpak
  • Bevlogen team van ervaren specialisten
  • De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
  • 100% gratis juridische hulp bij letselschade
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5