Letselschade advocaat Amsterdam | LetselPro

Letselschade advocaat Amsterdam

Heeft u letselschade in Amsterdam opgelopen als gevolg van een ongeval? Onze letselschade juristen zijn er om u vrijblijvend en kosteloos te adviseren. Wanneer u buiten uw schuld om letsel heeft opgelopen, heeft u recht op kosteloze rechtsbijstand. De kosten voor onze hulp kunnen namelijk worden verhaald op de aansprakelijke partij. Daarnaast zullen wij zelfs de kosten voor u dragen indien blijkt dat u toch geen recht heeft op schadevergoeding. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over hoge kosten wanneer u zich laat bijstaan door een jurist van LetselPro. Tevens zal onze jurist in Amsterdam u, indien gewenst, online adviseren of op uw huisadres bezoeken om overige zorgen zoveel mogelijk weg te nemen. Uiteraard bent u ook altijd welkom in een van onze kantoren.

Gratis en vrijblijvend juridisch advies en hulp

Letselschade opgelopen in Amsterdam?

Binnen ons letselschadebureau werken wij met zowel letselschade juristen als letselschade advocaten. Een letselschade jurist in Amsterdam zal uw zaak in beginsel behandelen. Bij ongeveer 95 procent van alle claims wordt er namelijk een akkoord bereikt over de hoogte van de schadevergoeding zonder dat het tot een gerechtelijke procedure komt. Mocht het onverhoopt toch zo ver komen, dan schromen wij niet om uw belangen te laten behartigen door een gespecialiseerde letselschade advocaat in Amsterdam. U bent dus altijd verzekerd van de juiste hulp, waardoor u de voor u meest gunstige schadevergoeding kunt claimen, zonder financiële risico’s.

Onze juridische hulp is vrijblijvend en kosteloos. U loopt geen enkel financieel risico.

Bij LetselPro vertegenwoordigen wij alleen slachtoffers, om zo volledig onafhankelijk te zijn.

Door onze jarenlange ervaring, bent u ervan verzekerd dat u de voor u meest gunstige schadevergoeding ontvangt.

Een persoonlijke aanpak staat bij ons voorop. Zo komen wij, indien gewenst, bij u thuis langs om uw zaak te bespreken.

Advies is bij ons altijd kosteloos en vrijblijvend. Neem gerust contact met ons op!

Daan-Aarts-letselschadejurist

Daan Aarts

Letselschadejurist

Grote pleister | Letselpro
Kleine pleister | Letselpro

Vormen van letselschade

In Amsterdam zijn er diverse typen ongevallen die in vergelijking met andere steden vaker voorkomen. We zetten de meest voorkomende ongevallen voor u op een rij. Mocht u betrokken zijn geraakt bij een ander type ongeval en als gevolg daarvan letselschade hebben opgelopen, dan kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht voor kosteloze juridische hulp.

Letselschade verkeersongeval - auto icoon Verkeersongeval
icoon | icon | bedrijf Bedrijfsongeval

Bijstand na verkeersongeval

Met een druk wegennet en centrum met veel zwakke verkeersdeelnemers (fietsers, voetgangers) is het niet geheel onverwacht dat er in Amsterdam veel verkeersongevallen plaatsvinden. Vooral fietsongelukken zorgen geregeld voor letselschade bij de betrokkenen. Wij raden u ten zeerste aan contact met ons op te nemen indien u betrokken bent geweest bij een fietsongeluk in Amsterdam en u als gevolg daarvan letselschade heeft opgelopen. Zelfs indien het verkeersongeval aan uw schuld te wijten is, heeft u als zwakkere deelnemer aan het verkeer namelijk recht op een letselschadevergoeding.

Bijstand na bedrijfsongeval

In een drukke stad als Amsterdam komt letselschade op de werkvloer veel voor. Bij een dergelijk bedrijfsongeval is de werkgever in veel gevallen aansprakelijk. Uw werkgever aansprakelijk stellen voor de door u geleden schade hoeft de relatie tussen u en uw werkgever niet te beschadigen. De meeste werkgevers hebben namelijk een aansprakelijkheidsverzekering. Overigens kunnen wij u ook bijstaan om uw werkgever aansprakelijk te stellen wanneer een dergelijke verzekering ontbreekt, zonder dat daarbij de goede relatie wordt aangetast.

Letselschadevergoeding claimen

Wilt u kosteloze juridische hulp om uw letselschadevergoeding te claimen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en leg uw zaak voor aan een van onze letselschade juristen. Zij zullen u voorzien van advies over het verkrijgen van een letselschadevergoeding in Amsterdam. U kunt contact opnemen met ons bureau door te bellen naar telefoonnummer 085 – 025 00 60 of door gebruik te maken van ons online contactformulier. Wij zullen in het laatste geval zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doe de letselschade test!
Letselschade advocaat Amsterdam | LetselPro
Recente zaken omtrent letselschade LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,71 uit 10 op basis van 77 recensies
Motorongeval schadevergoeding
Koen beoordeelde LetselPro met een 10/10
Uiteindelijke letselschadevergoeding €143.206,57
Lees meer
Motorongeval schadevergoeding
Wim beoordeelde LetselPro met een 10/10
Uiteindelijke letselschadevergoeding €740.000
Lees meer
“Blij dat ik mensen kan helpen om stappen te zetten in hun herstel” Bas Aarts - Letselschadejurist Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.