Letselschade advocaat Nijmegen | LetselPro

Letselschade advocaat Nijmegen

U vindt onze vestiging in Nijmegen op het volgende adres: Waalkade 72, 6511 XR Nijmegen.

Bent u het slachtoffer geworden van een ongeval in Nijmegen waar u geen schuld aan heeft? Dan is de kans groot dat u recht heeft op een letselschadevergoeding. LetselPro is een letselschadebureau dat zich succesvol heeft gespecialiseerd in het verhalen van letselschade.

Een groot voordeel van het inschakelen van LetselPro is het feit dat onze hulp voor u altijd gratis is. Dit komt namelijk omdat onze kosten op de aansprakelijke partij kunnen worden verhaald. In tegenstelling tot andere letselschade advocaten en letselschadebureaus claimen wij niet daarbij nog een deel van uw letselschadevergoeding. Mocht het onverhoopt onmogelijk blijken om onze kosten te verhalen op de aansprakelijke partij, dan dragen wij daar het risico voor. Onze hulp blijft voor u dus gratis!

Letselschade advocaat Nijmegen

Binnen ons letselschadebureau werken wij uitsluitend met letselschadespecialisten en gespecialiseerde letselschade advocaten. Echter is een letselschade advocaat niet noodzakelijk in bijna alle gevallen van het afhandelen van letselschade. 95% van alle letselschade claims worden namelijk afgewikkeld voordat het tot een gerechtelijke procedure komt. Wanneer er sprake is van het feit dat een letselschade advocaat noodzakelijk is, schromen wij niet om deze daadwerkelijk in te zetten. Bent u dus op zoek naar een letselschade advocaat Nijmegen, dan bent u bij ons verzekerd van een jurist die zich in letselschade heeft gespecialiseerd.

Bij veel andere kantoren met specialisten werken geen advocaten. Deze kantoren zijn genoodzaakt om bij een gerechtelijke procedure een externe advocaat in te schakelen. Er zijn enkele voordelen dat ons bureau met zich meebrengt ten opzichte van een het inschakelen van een externe advocaat. Een veel gehoorde klacht is bijvoorbeeld dat de externe advocaat te weinig tijd neemt voor het behandelen van de letselschade claim. Hierdoor kan het traject veel langer duren dan nodig is. Daarnaast horen we vaak van onze klanten dat de letselschade advocaat onvoldoende kennis bezit om de claim op een correcte manier af te wikkelen. Dit komt vanwege het feit dat een elke advocaat zich een letselschade advocaat mag noemen, zonder dat de advocaat zich hierin heeft gespecialiseerd.

De letselschadespecialisten en advocaten waar wij mee werken, werken daarentegen uitsluitend in letselschadedossiers. Hierdoor zijn wij als letselschadebureau op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Gevolg hiervan is dat wij uw claim niet langer laten duren dan nodig is. Tevens zorgt ons specialisme ervoor dat wij voor u de hoogst haalbare letselschadevergoeding kunnen verkrijgen.

Gratis hulp bij letselschade Nijmegen

Wij helpen u graag bij het verhalen van uw letselschade. Hiervoor bent u altijd welkom op ons kantoor in Nijmegen, maar wij komen, indien gewenst, ook gewoon bij u thuis op bezoek om uw zaak met u door te spreken. De kosten voor onze hulp kunnen wij volgens de wetgeving verhalen op de aansprakelijk partij. Voor u is onze hulp dus gratis, zelfs wanneer de claim toch niet haalbaar blijkt. Contact opnemen met LetselPro kan via het telefoonnummer 085 – 025 00 60 of via ons online contactformulier.

Doe de letselschadetest!

Recente zaken omtrent letselschade in Nijmegen

Laat u terugbellen

Gerlien Wannet | Letselschadejurist

Gerlien Wannet
Letselschadespecialist

Gelieve dit veld leeg te laten.

Beoordeling

9.5 / 10

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 43 recensies.
Bekijk hier alle beoordelingen »

De voordelen van LetselPro

  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis