Letselschade advocaat Nijmegen | LetselPro

Letselschade advocaat Nijmegen

Bent u het slachtoffer geworden van een ongeval in Nijmegen waar u geen schuld aan heeft? Dan is de kans groot dat u recht heeft op een letselschadevergoeding. LetselPro is een letselschadebureau dat zich succesvol heeft gespecialiseerd in het verhalen van letselschade.

Gratis en vrijblijvend juridisch advies en hulp

Een groot voordeel van het inschakelen van LetselPro is het feit dat onze hulp voor u altijd gratis is. Dit komt namelijk omdat onze kosten op de aansprakelijke partij kunnen worden verhaald. Mocht het onverhoopt onmogelijk blijken om onze kosten te verhalen op de aansprakelijke partij, dan dragen wij daar het risico voor. In tegenstelling tot bijvoorbeeld letselschade advocaten en andere letselschadebureaus blijft onze hulp voor u dus gratis!

Onze hulp is gratis, u ontvangt geen rekening van LetselPro.

U kunt uw zaak vrijblijvend met ons bespreken via de telefoon of via onze website.

Onze specialisten nemen u het gehele traject uit handen.

Wij berekenen en onderbouwen alle relevante schadeposten.

Deze werkwijze garandeert dat u de letselschadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft.

Wij werken enkel voor de slachtoffers van letselschade.

Onze hulp is altijd gratis, ook wanneer u geen recht blijkt te hebben op een vergoeding voor uw letselschade.

Bas Aarts

- Letselschadejurist

Grote pleister | Letselpro
Kleine pleister | Letselpro

Letselschade advocaat of jurist?

Binnen ons letselschadebureau werken wij uitsluitend met letselschadespecialisten. Een letselschade advocaat is niet strikt noodzakelijk in bijna alle gevallen van het afhandelen van letselschade. 95% van alle letselschade claims wordt namelijk afgewikkeld voordat het tot een gerechtelijke procedure komt. Wanneer er sprake is van het feit dat een letselschade advocaat noodzakelijk is, schromen wij niet om deze daadwerkelijk in te zetten. Bent u dus op zoek naar een letselschade advocaat? Dan bent u bij ons verzekerd van een jurist die zich in letselschade heeft gespecialiseerd.

advocaat-rechten-icoon-letselpro Letselschade advocaten
jurist-rechten-icoon-letselpro Letselschadespecialisten

Letselschade advocaten

Bij veel andere kantoren met specialisten werken geen advocaten. Deze kantoren zijn vaak genoodzaakt om bij een gerechtelijke procedure een externe advocaat in te schakelen. Er zijn enkele nadelen verbonden aan het inschakelen van een externe advocaat. Een veel gehoorde klacht is bijvoorbeeld dat de externe advocaat te weinig tijd neemt voor het behandelen van de letselschade claim. Hierdoor kan het traject veel langer duren dan nodig is. Daarnaast horen we vaak dat de letselschade advocaat onvoldoende kennis bezit om de claim op een correcte manier af te wikkelen. Dit komt vanwege het feit dat een elke advocaat zich een letselschade advocaat mag noemen, zonder dat de advocaat zich hierin heeft gespecialiseerd.

Letselschadespecialisten

De letselschadespecialisten en externe advocaten waar wij mee werken, werken daarentegen uitsluitend in letselschadedossiers. Hierdoor zijn wij als letselschadebureau op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Gevolg hiervan is dat wij de behandeling van uw claim niet langer laten duren dan nodig is. Tevens zorgt ons specialisme ervoor dat wij voor u de hoogst haalbare letselschadevergoeding kunnen verkrijgen.

Gratis hulp bij letselschade in Nijmegen

Wij helpen u graag bij het verhalen van uw letselschade. Hiervoor bent u altijd welkom op ons kantoor, maar wij komen, indien gewenst, ook gewoon bij u thuis op bezoek om uw zaak met u door te spreken. De kosten voor onze hulp kunnen wij volgens de wetgeving verhalen op de aansprakelijke partij. Voor u is onze hulp dus gratis, zelfs wanneer de claim toch niet haalbaar blijkt. Contact opnemen met LetselPro kan via het telefoonnummer 085 - 025 00 60 of via ons online contactformulier.

Doe de letselschade test!
Gratis hulp bij letselschade van LetselPro | Kusje erop?
Recente zaken omtrent letselschade LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,71 uit 10 op basis van 77 recensies
Motorongeval schadevergoeding
Koen beoordeelde LetselPro met een 10/10
Uiteindelijke letselschadevergoeding €143.206,57
Lees meer
Motorongeval schadevergoeding
Wim beoordeelde LetselPro met een 10/10
Uiteindelijke letselschadevergoeding €740.000
Lees meer
“Blij dat ik mensen kan helpen om stappen te zetten in hun herstel” Bas Aarts - Letselschadejurist Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.