Letselschade advocaat Schijndel | LetselPro

Letselschade advocaat Schijndel

Woont u in Schijndel (of in de omgeving van Schijndel) en heeft u letselschade opgelopen? Bijvoorbeeld door een verkeersongeval of een arbeidsongeval? Dan bent u bij LetselPro aan het juiste adres! Wij zijn namelijk een gespecialiseerd letselschadebureau en helpen letselschadeslachtoffers in Schijndel met het verkrijgen van een passende schadevergoeding. Daarbij is onze hulp bij het claimen van uw letselschade volledig kosteloos voor u als slachtoffer!

Letselschade claimen in Schijndel

 • Leg uw zaak vrijblijvend aan ons voor
 • Onze letselschadespecialisten hebben jarenlange ervaring
 • Wij regelen voor u de hoogst mogelijke schadevergoeding
 • Onze hulp is voor u altijd kosteloos
 • Indien gewenst komen we thuis bij u langs

Letselschadejurist inschakelen bij letselschade

Bent u buiten uw schuld om slachtoffer geworden van een verkeersongeval, bedrijfsongeval of ander type ongeval in Schijndel? Dan is de kans groot dat u recht heeft op een letselschadevergoeding. Om een dergelijke vergoeding te claimen is het verstandig om een letselschade jurist in te schakelen. Onze letselschadejuristen zijn gespecialiseerd in het behandelen van letselschadezaken en hebben jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen ze u op de best mogelijke wijze ondersteunen.

Het voordeel van een letselschadejurist ten opzichte van een letselschade advocaat

Slechts in 5% van de gevallen is het nodig om een letselschadeadvocaat in te schakelen. Dit is enkel het geval als uw zaak leidt tot een gerechtelijke procedure. Een jurist mag namelijk niet procederen, waardoor er een letselschade advocaat ingeschakeld moet worden. In de overige 95% van de gevallen volstaat een letselschadejurist voor het correct afhandelen van uw zaak. Dit scheelt een hoop onnodige kosten en uw zaak wordt sneller afgehandeld. Uiteraard schakelen we, mocht het tot een gerechtelijke procedure komen, wel direct een letselschade advocaat voor u in.

Juridische hulp van LetselPro in Schijndel

Bent u het slachtoffer in een letselschadezaak en bent u op zoek naar hulp van een professioneel letselschadebureau? Leg uw zaak dan vandaag nog vrijblijvend voor aan LetselPro. Wij zullen u te allen tijde voorzien van advies met betrekking tot de haalbaarheid van uw zaak. Leg uw zaak telefonisch aan ons voor via 085 – 025 00 60 of maak gebruik van ons online contactformulier.

Doe de letselschadetest! Veelgestelde vragen

Moet ik betalen voor juridische bijstand van LetselPro?

De redelijke kosten van juridische bijstand door LetselPro kunnen, op grond van de wet, volledig op de aansprakelijke partij worden verhaald. Dit, omdat deze kosten onderdeel uitmaken van de door u geleden letselschade. Deze kosten zullen dus volledig aan u moeten worden vergoed en zullen niet voor uw eigen rekening komen.

Waaruit bestaat een letselschadevergoeding?

Letselschade is op te delen in twee categorieën: materiële schade en immateriële schade. Immateriële schade houdt alle letselschade in die niet in geld valt uit te drukken. U kunt denken aan een vergoeding voor de pijn die u heeft geleden of het niet meer kunnen uitoefenen van uw hobby. De vergoeding hiervoor wordt ook wel smartengeld genoemd. Het overige deel van de letselschadevergoeding wordt gevormd door alle schadeposten die wel in geld zijn uit te drukken.

Wanneer kan ik een letselschadevergoeding claimen?

Om in aanmerking te komen voor een letselschadevergoeding dient aan een tweetal punten te worden voldaan. Ten eerste moet de aansprakelijkheid worden vastgesteld. In veel gevallen is direct duidelijk wie er aansprakelijk is voor het ongeval. Echter kan het zijn dat de betrokken partijen het niet eens zijn over de schuldvraag. In het ergste geval dient een rechter te beslissen wie er schuldig is aan het veroorzaken van het ongeval.

Ten tweede dient het causale verband te worden aangetoond. Dit wil zeggen dat moet worden aangetoond dat de letselschade die het slachtoffer heeft opgelopen gevolg is van het ongeval. Het aantonen van het causale verband is in veel gevallen niet eenvoudig. Een letselschadespecialist van LetselPro helpt u bij het snel en correct afwikkelen van deze twee punten, waardoor het verkrijgen van een letselschadevergoeding geen langdurig traject wordt.

Wat zijn de voordelen van juridische hulp door LetselPro bij letselschade?

 • Wij ontzorgen u zoveel mogelijk. Dit stelt u in staat zich te focussen op het herstel van uw letsel.
 • Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk voor uw letselschade en bewaken hierbij de verjaringstermijn.
 • Het in kaart brengen van alle schadeposten is zeer specialistisch werk. Tevens dienen alle schadeposten te worden onderbouwd en dient aangetoond te worden dat dit voortvloeit uit het ongeval. Dit stelt u in staat om de hoogst mogelijke schadevergoeding te claimen.
 • Zonder juridische hulp zal de verzekeraar u onder druk proberen te zetten om u akkoord te laten gaan met een veel te laag letselschadebedrag. Met professionele juridische hulp staat u sterk in uw schoenen en kan de verzekeraar u niet onder druk zetten.

085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor
Daan-Aarts-letselschadejurist

Daan Aarts
Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro
 • Indien gewenst komen wij bij u langs
 • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
 • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
 • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
 • Onze hulp is altijd gratis
Recente zaken omtrent Letselschade advocaat Schijndel

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van 77 recensies.

“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.