Rugpijn na auto ongeluk

Rugpijn na auto ongeluk

Bent u betrokken geraakt bij een auto ongeluk en heeft u daarbij rugletsel opgelopen? Rugpijn na een auto ongeluk is een van de meest voorkomende klachten en kan voor veel (financiële) schade zorgen. Het is daarom belangrijk dat u zich professioneel laat bijstaan door een expert op het gebied van letselschade.

Rugpijn na aanrijding

Naast nekklachten is rugpijn een van de meest ingrijpende letsels die u kunt oplopen bij een aanrijding. Het kan uw leven namelijk ernstig negatief beïnvloeden, waardoor u niet alleen financiële schade oploopt, maar waardoor uw kwaliteit van leven ook nog eens slechter wordt.

Beide aspecten geven u recht op een vergoeding die u volledig schadeloos stelt. Dankzij onze jarenlange ervaring begeleiden wij u in iedere stap van dit proces en nemen wij u zoveel mogelijk zorgen uit handen. Hierdoor kunt u zich richten op uw herstel én bent u ervan verzekerd dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Hoeveel schade door rugklachten na auto ongeluk

Vaak zijn mensen direct benieuwd naar de hoogte van de schadevergoeding die zij kunnen claimen. Het antwoord hierop is geen antwoord dat eenvoudig te formuleren is. Immers is het berekenen van een schadevergoeding werk voor een specialist. Het is bijvoorbeeld afhankelijk van uw eigen situatie en het type rugletsel dat u heeft opgelopen.

Ter illustratie: het kan zijn dat u nog wel uw werk kunt doen, maar niet meer uw hobby kunt uitoefenen. Dan ziet de hoogte van de schadevergoeding er anders uit dan wanneer u volledig arbeidsongeschikt raakt. Daarnaast zijn er nog vele andere schadeposten die berekend en onderbouwd moeten worden.

Schadevergoeding claimen

Naast de berekening van de hoogte van uw schadevergoeding, helpen wij u ook bij het daadwerkelijk claimen van uw schadevergoeding. Dit doen wij van A tot Z; dus vanaf het in eerste instantie aansprakelijk stellen tot het moment dat u de schadevergoeding ontvangt.

De hulp van een expert op het gebied van letselschade is ook tijdens de onderhandelingen geen overbodige luxe. De tegenpartij is vaak een gelouterde expert van de verzekering die erbij gebaat is om zo weinig mogelijk geld aan u uit te keren. Het is niet ongewoon dat zij gebruikmaken van de onwetendheid van het slachtoffer, waardoor het slachtoffer uiteindelijk akkoord gaat met een (veel) te lage schadevergoeding. Voorkom dit door het inschakelen van onze gratis hulp!

Gratis hulp bij vergoeding rugpijn na auto ongeluk

Gratis? Ja, onze hulp is voor u als slachtoffer volledig kosteloos. Volgens de wet heeft u namelijk recht op professionele juridische hulp. Onze hulp wordt vergoed door de aansprakelijke partij en wanneer dit niet lukt dragen wij zelf de kosten. Kortom, u loopt geen enkel financieel risico.

Leg uw zaak gerust aan ons voor. Dit is altijd gratis en vrijblijvend. Wij zullen uw zaak beoordelen en u van passend advies voorzien, ook wanneer wij u uiteindelijk niet van dienst kunnen zijn. Tijdens kantoortijden zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 085 – 025 00 60. Buiten kantoortijden kunt u gebruikmaken van ons online contactformulier, wij komen er dan zo snel mogelijk bij u op terug.

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor
Letselschadejurist mr. Silvana Schoonenberg | LetselPro

mr. Silvana Schoonenberg
- Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis

Recente zaken omtrent auto ongelukken

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van recensies.

“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
  • Wij geloven in een persoonlijke aanpak
  • Bevlogen team van ervaren specialisten
  • De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
  • 100% gratis juridische hulp bij letselschade
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5