Letselschadespecialist inschakelen | LetselPro

Letselschadespecialist

Letselschades worden bij de verzekeringsmaatschappij behandeld door een letselschadespecialist, een schaderegelaar. Het slachtoffer staat daar in de regel als leek tegenover. Het is voor een slachtoffer, met het opgelopen letsel, namelijk moeilijk te beoordelen of de behandeling door de dossierbehandelaar bij de verzekeraar via de juiste weg verloopt en of de letselschade op de juiste wijze en hoedanigheid wordt vergoed. Bij het slachtoffer ontbreekt bovendien vaak de juiste kennis en ervaring om correct te berekenen hoe hoog het letselschadebedrag is waar zij recht op hebben.

Deskundige letselschadespecialist inschakelen

Het is dan ook verstandig, dat een slachtoffer eveneens een beroep doet op een deskundige letselschadespecialist en dan bij voorkeur iemand die volledig aan zijn of haar kant staat. De medewerkers van LetselPro willen graag deze letselschadespecialist voor u zijn. Wij bewaken in dat geval de voortgang van het gehele proces, wijzen u op mogelijkheden die u misschien zelf nog niet gezien had en regelen voor u de maximale letselschadevergoeding. Als letselschadebureau behartigt LetselPro al bijna twintig jaar de belangen van enkel en alleen slachtoffers en heeft daarom geen verborgen afspraken met verzekeraars. Kortom, volledig onafhankelijk dus! Bovendien zijn alle juristen van LetselPro ware specialisten op het gebied van letselschade. Onze medewerkers werken namelijk uitsluitend in letselschade dossiers.

Gratis hulp van onze letselschadespecialisten

De behandeling van letselschade kan erg complex zijn en het is voor u beter als tegenover de professionele verzekeraar, een letselschadespecialist aan uw kant staat. Alle contacten met de verzekeringsmaatschappij verlopen dan via deze specialist, die fungeert als aanspreekpunt en uw belangen zo goed mogelijk behartigt. Als slachtoffer van een ongeval waarvoor iemand anders aansprakelijk is, heeft u ook recht op een eigen belangenbehartiger. De kosten die hiermee gemoeid gaan komen voor rekening van de aansprakelijke partij. Het advies van LetselPro is dan ook dat u voor de behandeling van uw letselschade, waarvoor een andere partij aansprakelijk is, een beroep doet op een letselschadespecialist van LetselPro. Zelfs wanneer wij u bijstaan in uw zaak en u onverhoopt toch geen recht heeft op een schadevergoeding, blijft onze hulp gratis. Wij dragen zelf hiervoor het risico, zodat u met een gerust hart uw zaak bij onze letselschadespecialisten neer kunt leggen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien of onze letselschadespecialist u bij kan staan bij uw zaak om de tegenpartij aansprakelijk te stellen voor uw letselschade. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 085 – 025 00 60 of maak gebruik van het terugbelformulier aan de rechterkant van de website of ons contactformulier.

085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor

Bas Aarts
- Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro

  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis
Doe de letselschadetest!

Recente zaken omtrent letselschadespecialisten

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van recensies.

“Wij houden u altijd op de hoogte over de ontwikkelingen in uw letselschade claim” Ilse van Hek - Secretaresse Neem vrijblijvend contact op
team-img
  • Wij geloven in een persoonlijke aanpak
  • Bevlogen team van ervaren specialisten
  • De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
  • 100% gratis juridische hulp bij letselschade
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5