Letselschadespecialist inschakelen | LetselPro

Letselschadespecialist

Wanneer u slachtoffer bent geworden van letselschade, krijgt u ongetwijfeld te maken met de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij. Letselschade wordt bij de verzekeringsmaatschappij behandeld door een letselschadespecialist, oftewel een schaderegelaar. U als slachtoffer staat daar in de regel als leek tegenover. Het is voor slachtoffers, het opgelopen letsel daargelaten, namelijk moeilijk te beoordelen of de behandeling door de dossierbehandelaar bij de verzekeraar via de juiste weg verloopt en of de letselschade op de juiste wijze en hoedanigheid wordt vergoed. Bij slachtoffers ontbreekt bovendien vaak de juiste kennis en ervaring om correct te berekenen hoe hoog het letselschadebedrag is waar zij recht op hebben. Dit, niet op de laatste plaats omdat ook toekomstige schadeposten hierin meegenomen dienen te worden.

Een deskundige letselschadespecialist inschakelen

Het is dan ook aan te bevelen dat u als slachtoffer een beroep doet op een deskundige letselschadespecialist, en dan bij voorkeur iemand die volledig aan uw kant staat. De medewerkers van LetselPro willen uiteraard graag deze letselschadespecialist voor u zijn. Wij zullen in dat geval de voortgang van het gehele proces bewaken, staan u bij gedurende het gehele traject, wijzen u op mogelijkheden die u wellicht zelf nog niet gezien heeft en regelen voor u de meest gunstige letselschadevergoeding. Hierbij wordt vooraf een gedetailleerde berekening gemaakt van de door u geleden letselschade. Dit omvat allereerst de materiële kosten, zoals medische uitgaves, fysiotherapie en extra huishoudelijke hulp. Daarnaast speelt eventuele inkomens-, pensioen- en belastingschade een rol. Het is ten slotte goed mogelijk dat u lijdt aan immateriële schade, wat eveneens wordt meegenomen in de kostenberekening.

Bij LetselPro staat u als slachtoffer altijd voorop. Als letselschadebureau behartigen wij dan ook al bijna twintig jaar de belangen van enkel en alleen slachtoffers, zonder verborgen afspraken met verzekeraars. Kortom, volledig onafhankelijk dus! Bovendien zijn alle juristen van LetselPro ware specialisten op het gebied van letselschade. Onze medewerkers werken namelijk uitsluitend in letselschade dossiers.

Kosteloze hulp van onze letselschadespecialisten

Gegeven het complexe karakter van een letselschadeclaim, wordt een letselschadespecialist ten zeerste aanbevolen. Al het contact met de verzekeringsmaatschappij verloopt in dat geval via onze specialist, die als aanspreekpunt fungeert en uw belangen zo goed mogelijk behartigt. Om verdere ongemakken bij u weg te nemen, is het bovendien mogelijk uw zaak bij u thuis of, indien gewenst, online met u te bespreken. Zorgen omtrent vervoer worden hiermee weggenomen.

Bovendien heeft u als slachtoffer van een ongeval waarvoor iemand anders aansprakelijk is, recht op een eigen belangenbehartiger. De kosten die hiermee gemoeid gaan komen voor rekening van de aansprakelijke partij. Wij adviseren u dan ook om voor de behandeling van uw letselschade, welke niet aan eigen schuld te wijten is, een beroep te doen op een letselschadespecialist. Zelfs wanneer wij u bijstaan in uw zaak en onverhoopt blijkt dat u toch geen recht heeft op een schadevergoeding, blijft onze hulp voor u kosteloos. In dat geval dragen wij hiervoor namelijk zelf het risico, zodat u met een gerust hart uw zaak bij onze letselschadespecialisten neer kunt leggen.

U kunt vrijblijvend en kosteloos contact met ons opnemen om te zien of onze letselschadespecialisten u bij kunnen staan bij uw letselschadeclaim. Dit, om de tegenpartij aansprakelijk te stellen voor de door u geleden letselschade. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 085 – 025 00 60, via het terugbelformulier aan de rechterkant van onze website of via ons algemene contactformulier.

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor

Bas Aarts
- Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis

Recente zaken omtrent letselschadespecialisten

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van recensies.

“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
  • Wij geloven in een persoonlijke aanpak
  • Bevlogen team van ervaren specialisten
  • De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
  • 100% gratis juridische hulp bij letselschade
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5