Letselschadespecialist inschakelen | LetselPro

Letselschadespecialist

Wanneer u slachtoffer bent geworden van letselschade krijgt u ongetwijfeld te maken met de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij, waarbij u hoogstwaarschijnlijk hulp nodig heeft van een letselschadespecialist. Letselschade wordt bij de verzekeringsmaatschappij namelijk vrijwel altijd behandeld door een letselschadespecialist, oftewel een schaderegelaar. U als slachtoffer staat daar in de regel als leek tegenover. Het is voor slachtoffers, het opgelopen letsel daargelaten, namelijk moeilijk te beoordelen of de behandeling door de dossierbehandelaar bij de verzekeraar via de juiste weg verloopt en of de letselschade op de juiste wijze en hoedanigheid wordt vergoed. Bij slachtoffers ontbreekt bovendien vaak de juiste kennis en ervaring om correct te berekenen hoe hoog het letselschadebedrag is waar zij recht op hebben. Dit, niet op de laatste plaats omdat ook toekomstige schadeposten hierin meegenomen dienen te worden.

Een deskundige letselschadespecialist inschakelen

Het is dan ook aan te bevelen dat u als slachtoffer een beroep doet op een deskundige letselschadespecialist, en dan bij voorkeur iemand die volledig aan uw kant staat. De medewerkers van LetselPro willen uiteraard graag deze letselschadespecialist voor u zijn. Wij zullen in dat geval de voortgang van het gehele proces bewaken, staan u bij gedurende het gehele traject, wijzen u op mogelijkheden die u wellicht zelf nog niet gezien heeft en regelen voor u de meest gunstige letselschadevergoeding. Hierbij wordt vooraf een gedetailleerde berekening gemaakt van de door u geleden letselschade. Dit omvat allereerst de materiële kosten, zoals medische uitgaves, fysiotherapie en extra huishoudelijke hulp. Daarnaast speelt eventuele inkomens-, pensioen- en belastingschade een rol. Het is ten slotte goed mogelijk dat u lijdt aan immateriële schade, wat eveneens wordt meegenomen in de kostenberekening.

Bij LetselPro staat u als slachtoffer altijd voorop. Als letselschadebureau behartigen wij dan ook al bijna twintig jaar de belangen van enkel en alleen slachtoffers, zonder verborgen afspraken met verzekeraars. Kortom, volledig onafhankelijk dus! Bovendien zijn alle juristen van LetselPro ware specialisten op het gebied van letselschade. Onze medewerkers werken namelijk uitsluitend in letselschade dossiers.

Kosteloze hulp van onze letselschadespecialisten

Gegeven het complexe karakter van een letselschadeclaim, wordt een letselschadespecialist ten zeerste aanbevolen. Al het contact met de verzekeringsmaatschappij verloopt in dat geval via onze specialist, die als aanspreekpunt fungeert en uw belangen zo goed mogelijk behartigt. Om verdere ongemakken bij u weg te nemen, is het bovendien mogelijk uw zaak bij u thuis of, indien gewenst, online met u te bespreken. Zorgen omtrent vervoer worden hiermee weggenomen.

Bovendien heeft u als slachtoffer van een ongeval waarvoor iemand anders aansprakelijk is, recht op een eigen belangenbehartiger. De kosten die hiermee gemoeid gaan komen voor rekening van de aansprakelijke partij. Wij adviseren u dan ook om voor de behandeling van uw letselschade, welke niet aan eigen schuld te wijten is, een beroep te doen op een letselschadespecialist. Zelfs wanneer wij u bijstaan in uw zaak en onverhoopt blijkt dat u toch geen recht heeft op een schadevergoeding, blijft onze hulp voor u kosteloos. In dat geval dragen wij hiervoor namelijk zelf het risico, zodat u met een gerust hart uw zaak bij onze letselschadespecialisten neer kunt leggen.

U kunt vrijblijvend en kosteloos contact met ons opnemen om te zien of onze letselschadespecialisten u bij kunnen staan bij uw letselschadeclaim. Dit, om de tegenpartij aansprakelijk te stellen voor de door u geleden letselschade. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 085 – 025 00 60, via het terugbelformulier aan de rechterkant van onze website of via ons algemene contactformulier.

Doe de letselschadetest! Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van juridische hulp door LetselPro bij letselschade?

  • Wij ontzorgen u zoveel mogelijk. Dit stelt u in staat zich te focussen op het herstel van uw letsel.
  • Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk voor uw letselschade en bewaken hierbij de verjaringstermijn.
  • Het in kaart brengen van alle schadeposten is zeer specialistisch werk. Tevens dienen alle schadeposten te worden onderbouwd en dient aangetoond te worden dat dit voortvloeit uit het ongeval. Dit stelt u in staat om de hoogst mogelijke schadevergoeding te claimen.
  • Zonder juridische hulp zal de verzekeraar u onder druk proberen te zetten om u akkoord te laten gaan met een veel te laag letselschadebedrag. Met professionele juridische hulp staat u sterk in uw schoenen en kan de verzekeraar u niet onder druk zetten.

Wanneer is iemand aansprakelijk voor letselschade van een ander?

Indien de letselschade van het slachtoffer het gevolg is van het verkeerde en / of onrechtmatige handelen van de veroorzaker. Met andere woorden, er moet een oorzakelijk (causaal) verband bestaan tussen het gewraakte handelen van de aansprakelijke partij en de door het slachtoffer geleden letselschade.

Waaruit bestaat een letselschadevergoeding?

Letselschade is op te delen in twee categorieën: materiële schade en immateriële schade. Immateriële schade houdt alle letselschade in die niet in geld valt uit te drukken. U kunt denken aan een vergoeding voor de pijn die u heeft geleden of het niet meer kunnen uitoefenen van uw hobby. De vergoeding hiervoor wordt ook wel smartengeld genoemd. Het overige deel van de letselschadevergoeding wordt gevormd door alle schadeposten die wel in geld zijn uit te drukken.

Wanneer kan ik een letselschadevergoeding claimen?

Om in aanmerking te komen voor een letselschadevergoeding dient aan een tweetal punten te worden voldaan. Ten eerste moet de aansprakelijkheid worden vastgesteld. In veel gevallen is direct duidelijk wie er aansprakelijk is voor het ongeval. Echter kan het zijn dat de betrokken partijen het niet eens zijn over de schuldvraag. In het ergste geval dient een rechter te beslissen wie er schuldig is aan het veroorzaken van het ongeval.

Ten tweede dient het causale verband te worden aangetoond. Dit wil zeggen dat moet worden aangetoond dat de letselschade die het slachtoffer heeft opgelopen gevolg is van het ongeval. Het aantonen van het causale verband is in veel gevallen niet eenvoudig. Een letselschadespecialist van LetselPro helpt u bij het snel en correct afwikkelen van deze twee punten, waardoor het verkrijgen van een letselschadevergoeding geen langdurig traject wordt.

085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor
Daan-Aarts-letselschadejurist

Daan Aarts
Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis
Recente zaken omtrent letselschadespecialisten

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van 77 recensies.

“Blij dat ik mensen kan helpen om stappen te zetten in hun herstel” Bas Aarts - Letselschadejurist Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.