Letselschade advocaat Rotterdam | LetselPro

Letselschade advocaat Rotterdam

Wanneer u letselschade in Rotterdam of omgeving heeft opgelopen, wilt u dit uiteraard zo snel mogelijk vergoed zien in de vorm van een letselschadevergoeding. Ons letselschadebureau, dat bestaat uit letselschadespecialisten en de beschikking heeft over letselschade advocaten, is landelijk werkzaam en indien gewenst bezoeken wij u zelfs thuis. Wij zullen uw zaak altijd uitvoerig met u bespreken, u voorzien van advies en u zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen.

Gratis en vrijblijvend juridisch advies en hulp

Verder maakt u bij ons nooit kosten! De kosten voor onze juridische hulp zijn namelijk te verhalen op de aansprakelijke partij. En, mocht uw schade onverhoopt toch niet (geheel) te claimen zijn, dan dragen wij zelf de kosten voor onze hulp. Voor u is onze hulp dus altijd gratis!

Om vrijblijvend in contact te treden met ons bureau bij letselschade in Rotterdam en omstreken, kunt u gebruik maken van ons online contactformulier of kunt u telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 085 – 025 00 60.

LetselPro staat u gratis bij wanneer u letselschade wilt claimen.

Onze specialisten zijn telefonisch en via onze website te bereiken.

Wij nemen u al het werk en de bijbehorende zorgen uit handen.

Alle relevante schadeposten worden nauwkeurig berekend en onderbouwd.

Alleen zo ontvangt u de letselschadevergoeding waar u recht op heeft.

Onze letselschadespecialisten werken enkel voor de slachtoffers van letselschade werken.

Onze hulp blijft gratis, ook als u geen recht blijkt te hebben op een letselschadevergoeding.

Bas Aarts

- Letselschadejurist

Grote pleister | Letselpro
Kleine pleister | Letselpro
Vormen van letselschade in Rotterdam

Dankzij de vele jaren ervaring van ons bureau weten wij wat voor soorten schade veel voorkomen in de omgeving van Rotterdam. Onderstaand hebben wij de meest voorkomende typen letsel voor u op een rij gezet:

Letselschade verkeersongeval Verkeersongeval
Bedrijfsongeval
Medisch ongeval icoon | LetselPro Medische fout
Bijstand na een verkeersongeval

In en rond Rotterdam staan er dagelijks files. Deze drukte op de wegen in combinatie met veel fietsverkeer en voetgangers zorgt voor veel letselschade door verkeersongevallen. De Rotterdamse gemeente werkt echter hard om het aantal verkeersongevallen terug te dringen en zo te zorgen voor een vermindering van het aantal verkeersslachtoffers.

Juridische hulp bij bedrijfsongeval

De drukke haven van Rotterdam kan zorgen voor vele bedrijfsongevallen, maar ook daarbuiten wordt er relatief veel letselschade opgelopen op het werk. Het aansprakelijk stellen van de werkgever is niet altijd een gemakkelijk proces. Onze specialisten kunnen u advies geven hoe u hier het best mee om kunt gaan, zonder dat de relatie tussen u en uw werkgever hieronder hoeft te lijden.

Medische fout in Rotterdam

Met 11 ziekenhuizen en talloze andere zorgaanbieders, is het niet onverwacht dat Rotterdam een plaats is waar in verhouding veel medische fouten worden begaan. Bij een medische fout is het zeer belangrijk om direct bewijslast te verzamelen. Wacht dus niet te lang met het inschakelen van een specialist. Onze letselschadespecialisten weten als geen ander hoe zij u het best kunnen bijstaan na een medische fout.

Letselschade advocaat Rotterdam

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Rotterdam die uw belangen kan behartigen? Veel mensen weten niet dat een letselschade advocaat niet strikt noodzakelijk is. Immers, in 95% van alle letselschade claims volstaat de hulp van een letselschadespecialist. Binnen ons letselschadebureau werken wij met universitair geschoolde letselschadejuristen. Mocht er echter een advocaat noodzakelijk zijn gedurende de behandeling van uw letselschade zaak, dan schromen wij niet om een advocaat in te schakelen.

Wanneer u letsel heeft opgelopen kunt u gerust contact met ons opnemen, ook wanneer u niet zeker weet of de letselschade te claimen is bij de aansprakelijke partij. Wij voorzien u graag van gratis advies!

Doe de letselschade test!
Letselschade advocaat Rotterdam | LetselPro
Recente zaken omtrent letselschade in Rotterdam LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,71 uit 10 op basis van 77 recensies
Motorongeval schadevergoeding
Koen beoordeelde LetselPro met een 10/10
Uiteindelijke letselschadevergoeding €143.206,57
Lees meer
Motorongeval schadevergoeding
Wim beoordeelde LetselPro met een 10/10
Uiteindelijke letselschadevergoeding €740.000
Lees meer
“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

LetselPro helpt u gratis bij het verhalen van uw letselschade op de aansprakelijke partij.

Stel uw letselschadevraag

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.