Letselschade advocaat Ede | LetselPro

Letselschade advocaat Ede

Met bijna 68.000 inwoners vinden er ook in Ede helaas veel ongevallen plaats waarbij mensen letselschade oplopen. We spreken van letselschade wanneer je door toedoen van een ander letsel oploopt. Wanneer u letselschade oploopt, kunt u hiervoor een vergoeding claimen bij de aansprakelijke partij. Omdat dit proces moeizaam kan verlopen met de verzekeraar van de aansprakelijke partij, raden wij het ten zeerste aan om professionele juridische hulp in te schakelen. U kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat wij u kunnen adviseren en ondersteunen bij het claimen van uw schadevergoeding.

Letselschade bijstand in Ede

• Onze juridische bijstand kost u niets.
• Wij beoordelen uw zaak vrijblijvend telefonisch of via onze website.
• Onze juristen staan gedurende het gehele traject voor u klaar.
• Alle kosten van uw letselschade worden nauwkeurig berekend.
• Wij zorgen dat u de hoogst mogelijke schadevergoeding voor uw letselschade ontvangt.
• Onze juristen zijn gespecialiseerd in letselschade, zo staat u sterk tegenover de verzekeraar van de aansprakelijke partij.
• Wanneer u geen recht blijkt te hebben op een schadevergoeding, blijft onze hulp toch gratis.

Gratis hulp bij letselschade in Ede

Ons letselschadebureau biedt in meerdere steden in Nederland gratis hulp aan mensen die letselschade hebben opgelopen. Zodoende kunt ook u van onze hulp gebruik maken wanneer u te maken heeft met letselschade in Ede. Wij kunnen u advies geven en assisteren bij het claimen van uw schadevergoeding, zonder dat dit u geld kost! De kosten voor onze juridische hulp kunnen namelijk ook worden verhaald op de aansprakelijke partij. Ook wanneer dit niet mogelijk is, is onze hulp voor u volledig kosteloos. Wij zullen in dat geval zelf de kosten dragen. Daarnaast is het mogelijk dat wij de zaak bij u thuis komen bespreken, waardoor u verdere ongemakken kunnen worden bespaard.

Bij de behandeling van uw zaak zal eerst een van onze juristen (letselschadespecialisten) uw zaak in behandeling nemen. Mocht uiteindelijk blijken dat een gerechtelijke procedure onvermijdelijk is, dan zullen wij een letselschade advocaat in Ede inschakelen. Echter is de kans op een gerechtelijke procedure bijzonder klein en volstaat de persoonlijke en professionele hulp van onze juristen in vrijwel iedere zaak.

Letselschade in Ede

Er zijn veel situaties waarbij u letselschade in Ede kunt oplopen. Denk bijvoorbeeld aan letselschade door een verkeersongeval. Een ongeluk in het verkeer is veruit de grootste oorzaak van letselschade. Tevens is het letsel bij een dergelijk ongeval vaak groot. De financiële schade kan dan ook zeer snel oplopen. Wanneer u als voetganger of fietser bent aangereden, dan heeft u altijd recht op tenminste 50% van uw letselschade. Ook als u zelf schuld heeft aan het veroorzaken van het ongeval.

Naast verkeersongevallen komen er in Ede ook vaak bedrijfsongevallen voor. De acht bedrijventerreinen die zijn te vinden in de stad bieden niet alleen veel werkgelegenheid, maar vergroten daarnaast ook de kans op een bedrijfsongeval in Ede. Wanneer u bij een bedrijfsongeval letsel heeft opgelopen, heeft u bijna altijd recht op een vergoeding hiervoor. De werkgever is in bijna ieder geval aansprakelijk. Onze specialisten helpen u graag om uw werkgever aansprakelijk te stellen, zonder hierbij uw onderlinge relatie onnodig te beschadigen.

Naast verkeersongevallen en bedrijfsongevallen kunt u nog bij talloze andersoortige ongevallen betrokken raken. Wanneer u letsel overhoudt aan een ongeval dat niet door uw schuld is veroorzaakt, kunt u een schadeclaim indienen. Mocht dit het geval zijn of twijfelt u? Leg dan altijd vrijblijvend uw zaak aan ons voor!

Schadevergoeding claimen

Bij het claimen van een schadevergoeding komt vaak veel kijken. Allereerst kan de opgelopen schade van zowel materiële als immateriële aard zijn. Zo heeft u vaak niet alleen te maken met bijvoorbeeld de medische kosten, maar ook met immateriële schade zoals opgelopen psychische problemen of terugkerende pijn. Hierdoor kan het moeilijk zijn de hoogte van de letselschade te bepalen. Tevens zal de verzekering van de tegenpartij proberen om de schadevergoeding zo laag mogelijk te houden. Hierbij schromen zij niet om u onder druk te zetten, zodat u wellicht akkoord gaat met een te lage vergoeding. Door u te laten bijstaan door onze letselschadespecialisten, zal de tegenpartij u niet onder druk kunnen zetten en bent u ervan verzekerd dat u de maximale schadevergoeding ontvangt.

Heeft u letselschade in Ede opgelopen? Vertel ons over uw zaak en wij zullen u altijd het best mogelijke advies geven! U kunt ons telefonisch bereiken via 085 – 025 00 60 of online via ons online contactformulier. Het is tevens mogelijk onze gratis Letselschade Test uit te voeren, waarbij u snel kunt achterhalen hoeveel kans u heeft succesvol een vergoeding te claimen voor uw letselschade.

085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor

Letselschadejurist mr. Silvana Schoonenberg | LetselPro

mr. Silvana Schoonenberg
- Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro

  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis
Doe de letselschadetest!

Recente zaken omtrent letselschade in Ede

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van recensies.

“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
  • Wij geloven in een persoonlijke aanpak
  • Bevlogen team van ervaren specialisten
  • De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
  • 100% gratis juridische hulp bij letselschade
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5