Letselschade advocaat Ede | LetselPro

Letselschade advocaat Ede

Met ruim 118.000 inwoners vinden er in Ede veel ongevallen plaats met letselschade als gevolg. Van letselschade is sprake wanneer u door toedoen van een ander letsel oploopt, waarbij de mogelijkheid bestaat om een vergoeding te claimen bij de aansprakelijke partij. Omdat dit proces moeizaam kan verlopen met de verzekeraar van de aansprakelijke partij, raden wij het ten zeerste aan om professionele juridische hulp in te schakelen. Voor een letselschade advocaat in Ede kunt u dan ook vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat wij u kunnen adviseren en assisteren bij uw schadeclaim.

Gratis en vrijblijvend juridisch advies en hulp

Gratis hulp bij letselschade in Ede

Ons letselschadebureau staat in meerdere steden in Nederland kosteloos en vrijblijvend slachtoffers van letselschade bij. Zodoende kunt ook u van onze hulp gebruik maken wanneer u te maken heeft met letselschade in Ede. Wij kunnen u bij het verhalen van uw schadevergoeding kosteloos adviseren en assisteren, aangezien de kosten voor onze juridische hulp kunnen worden verhaald op de aansprakelijke partij. Indien dit niet mogelijk is, zullen wij de kosten voor u dragen. Daarnaast is het mogelijk om uw zaak bij u thuis (of indien gewenst online) te bespreken, waardoor u verdere ongemakken kunnen worden bespaard.

Allereerst zal een van onze in letselschade gespecialiseerde juristen uw zaak bestuderen. Opvolgend worden alle kostenposten inzichtelijk gemaakt, waarmee de claim vorm gaat krijgen. Indien een gerechtelijke procedure noodzakelijk is, zal Letselpro ook de stap naar de letselschade advocaat in Ede niet schromen. Echter, in de meeste zaken (95%) is dit niet nodig en volstaat het persoonlijke en professionele advies van onze gespecialiseerde juristen.

Onze juridische bijstand is voor u kosteloos.

Wij evalueren uw zaak vrijblijvend via de telefoon of via onze website.

Onze juristen staan u gedurende het gehele traject bij.

De materiële en immateriële kosten van uw letselschade worden nauwkeurig in beeld gebracht.

Wij gaan voor de voor u meest gunstige schadevergoeding voor uw letselschade.

Met onze gespecialiseerde juristen staat u sterk tegenover de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

Ook indien een schadevergoeding uitblijft, is onze hulp gratis.

Daan-Aarts-letselschadejurist

Daan Aarts

Letselschadejurist

Grote pleister | Letselpro
Kleine pleister | Letselpro

Voorkomende soorten van letselschade in Ede

Letselschade zit in een klein hoekje. Er zijn dan ook verschillende vormen van letselschade die in en rondom Ede worden opgelopen. We bespreken ze hieronder met u.

Letselschade verkeersongeval - auto icoon Verkeersongeval
icoon | icon | bedrijf Bedrijfsongeval

Letselschade door verkeersongeval

Veruit de meeste letselschadegevallen in Ede worden veroorzaakt door een verkeersongeval. Dergelijke ongevallen hebben vaak groot letsel tot gevolg, resulterend in aanzienlijke materiele en immateriële schade. In het geval van een aanrijding heeft u als voetganger of fietser overigens nagenoeg altijd recht op tenminste 50% van uw letselschade, zelfs wanneer deze aanrijding aan uzelf te wijten is.

Letselschade door bedrijfsongeval

Ook komen bedrijfsongevallen geregeld voor. De acht bedrijventerreinen van de stad bieden daarbij niet alleen werkgelegenheid, maar vergroten ook de kans op een bedrijfsongeval in Ede. Als gevolg van de aansprakelijkheid van uw werkgever, heeft u bij dergelijke letselschade in bijna alle gevallen recht op een vergoeding. Onze specialisten en letselschade advocaten in Ede helpen u dan ook graag om uw werkgever aansprakelijk te stellen, zonder de werkrelatie onnodig te verstoren.

Naast verkeersongevallen en bedrijfsongevallen zijn er nog talloze andersoortige ongevallen denkbaar. Ook dan kunt u, wanneer het ongeval buiten uw schuld om is veroorzaakt, een schadeclaim indienen. Heeft u dus letselschade in Ede of twijfelt u? U kunt altijd uw zaak even vrijblijvend aan ons voorleggen!

Schadevergoeding claimen

Een schadevergoeding claimen is niet eenvoudig. Allereerst kan de door u ervaren schade niet alleen materieel, maar ook immaterieel van aard zijn. Naast medische kosten kunt u bijvoorbeeld aanlopen tegen immateriële schade, zoals psychische problemen of terugkerende pijn. Dit kan het bepalen van de hoogte van uw letselschade bemoeilijken. Tevens zal de verzekering van de tegenpartij proberen om de schadevergoeding zo laag mogelijk te houden. Hierbij wordt vaak druk op u uitgeoefend, zodat u wellicht akkoord gaat met een te lage vergoeding. Door u te laten bijstaan door onze letselschadespecialisten en letselschade advocaten in Ede, zal de tegenpartij u niet onder druk kunnen zetten en bent u verzekerd van een zo gunstig mogelijke schadevergoeding.

Heeft u letselschade in Ede opgelopen? Leg uw zaak aan ons voor en wij zullen u altijd kosteloos het best mogelijke advies geven! U kunt ons telefonisch bereiken via 085 – 025 00 60 of online via ons online contactformulier. U kunt tevens onze gratis Letselschade Test uitvoeren, waarbij u snel kunt achterhalen hoeveel kans van slagen uw schadeclaim voor uw letselschade heeft.

Doe de letselschade test!
Gratis hulp bij letselschade van LetselPro | Kusje erop?
Recente zaken omtrent letselschade LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,72 uit 10 op basis van 78 recensies
Motorongeval schadevergoeding
Jay beoordeelde LetselPro met een 10/10
Uiteindelijke letselschadevergoeding €400.000
Lees meer
Motorongeval schadevergoeding
Koen beoordeelde LetselPro met een 10/10
Uiteindelijke letselschadevergoeding €143.206,57
Lees meer
“Blij dat ik mensen kan helpen om stappen te zetten in hun herstel” Bas Aarts - Letselschadejurist Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

Whatsapp for Business

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.