Nekklachten na aanrijding | Nekletsel

Nekklachten na aanrijding

Nekklachten na een aanrijding of kop-staartbotsing komen veel voor. Nekpijn brengt vaak veel bijkomende klachten met zich mee, zoals uitstralingspijn naar de rug, schouders en armen, hoofdpijn, vermoeidheid, concentratieproblemen en duizeligheid. Deze symptomen kunnen duiden op een whiplash, dit is namelijk het meest voorkomende letsel na een verkeersongeval. Daarbij kunnen nekklachten naar aanleiding van een ongeval steeds erger worden en langdurig aanhouden.

Aantonen verband nekletsel na ongeval

Bij nekletsel na een ongeval is het belangrijk dat u zich direct laat behandelen door een arts en dat uw klachten zo snel mogelijk in een medisch dossier worden opgenomen. Bij het indienen van een schadeclaim is het namelijk nodig om aan te tonen dat er een causaal verband (oorzaak-gevolg) is tussen de klachten en het ongeluk. Tevens dient de tegenpartij aansprakelijk te worden gesteld. Naast medische hulp heeft het verzamelen van bewijsmateriaal daarom ook prioriteit bij nekklachten na een aanrijding of botsing.

Schadevergoeding claimen na nekletsel

Wanneer de aansprakelijkheid bij de tegenpartij ligt, dan kunt u een schadevergoeding claimen voor het nekletsel dat u heeft opgelopen. Het is aan te raden om hierbij juridische hulp in te schakelen. Een letselschadespecialist helpt u bij het het verzamelen van bewijsmateriaal, het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en bij het vaststellen van de hoogte van de schadeclaim. Hierbij wordt er gekeken naar zowel de materiële schade als de immateriële schade die u heeft opgelopen. Het aantonen van de exacte schade is een lastige taak. Onze ervaren letselschadespecialisten kunnen u helpen om de schadevergoeding te claimen waar u recht op heeft.

Gratis juridische hulp bij nekletsel

Heeft u nekklachten na een aanrijding of botsing? Wanneer dit buiten uw schuld om is gebeurd, heeft u grote kans dat u recht heeft op een letselschadevergoeding. Onze letselschadespecialisten hebben veel ervaring en expertise op het gebied van het claimen van een schadevergoeding na nekletsel. Zij staan u bij tijdens het gehele proces, zodat u zich kunt richten op een snel herstel. De kosten voor onze hulp worden verhaald op de aansprakelijke partij. Wanneer een schadeclaim toch niet mogelijk is, nemen wij de kosten voor onze rekening. Juridische hulp bij letselschade is voor u dus altijd gratis.

Benieuwd of u in aanmerking komt voor een letselschadevergoeding? U kunt uw zaak vrijblijvend aan ons voorleggen. Neem direct contact met ons op via het online contactformulier of bel ons op het telefoonnummer 085 – 025 00 60.

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor
Robert van Leeuwen | Letselschadespecialist

Robert van Leeuwen
- Rekenkundige

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis

Recente zaken omtrent Nekklachten na aanrijding

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van recensies.

“Wij houden u altijd op de hoogte over de ontwikkelingen in uw letselschade claim” Ilse van Hek - Secretaresse Neem vrijblijvend contact op
team-img
  • Wij geloven in een persoonlijke aanpak
  • Bevlogen team van ervaren specialisten
  • De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
  • 100% gratis juridische hulp bij letselschade
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5