Letselschade Advocaat Bilthoven | LetselPro

Letselschade advocaat Bilthoven

Bent u buiten uw schuld om betrokken geraakt bij een ongeval en heeft u daarbij letselschade opgelopen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Wij kunnen u namelijk gratis bijstaan bij het claimen van uw letselschade. Omdat onze ervaren specialisten in heel Nederland werkzaam zijn, kunnen wij u ook in de regio Bilthoven persoonlijk bijstaan. Leg uw zaak vandaag nog aan ons voor, zodat wij u kunnen voorzien van een gratis en vrijblijvend eerste advies.

Gratis en vrijblijvend juridisch advies en hulp

Juridische bijstand in de regio Bilthoven

Onze juristen zijn werkzaam in heel Nederland. Dit betekent dat wij ook in de regio Bilthoven werkzaam zijn en graag bij u aan huis langskomen om de zaak te bespreken. Gedurende het behandelen van uw zaak staan wij voor u klaar en zullen wij u alle juridische zorgen uit handen nemen. U loopt bovendien nooit het risico dat financiële zorgen uw herstel in de weg zullen staan, want onze hulp is voor u altijd gratis. Uw welzijn heeft bij ons namelijk de hoogste prioriteit.

Het eerste advies is altijd vrijblijvend.

Uw letselschade wordt zeer nauwkeurig berekend door onze eigen rekenkundige.

Wij halen altijd het maximale uit uw schadeclaim.

Onze specialisten staan gedurende het gehele traject voor u klaar.

Wij komen zelfs bij u aan huis in Bilthoven.

Daan-Aarts-letselschadejurist

Daan Aarts

Letselschadejurist

Grote pleister | Letselpro
Kleine pleister | Letselpro

De juristen van LetselPro

Bij LetselPro werken juristen die gespecialiseerd zijn in het afhandelen van letselschadeclaims. Zij behandelen namelijk uitsluitend letselschadezaken. Wij werken bewust met juristen, omdat het inschakelen van een advocaat in 95% van alle letselschadezaken onnodig is en u op kosten zou jagen. Alleen wanneer wij er niet uitkomen met de verzekeraar van de aansprakelijke partij en er daarom in de rechtszaal geprocedeerd moet worden, is een advocaat benodigd. Dit gebeurt echter in minder dan 5% van de gevallen. Mocht dit het geval zijn bij uw zaak, dan kunnen wij een gespecialiseerde letselschadeadvocaat voor u inschakelen.

Gratis hulp
Gratis letselschade test van LetselPro - icoon Rekenkundige

Gratis hulp bij letselschade in Bilthoven

Volgens de Nederlandse wetgeving heeft u recht op een belangenbehartiger indien u buiten uw schuld om betrokken bent geraakt bij een ongeval en u daarbij letselschade heeft opgelopen. Als letselschadebureau kunnen wij daarom kosteloos optreden als uw belangenbehartiger, met als doel om uw letselschade te verhalen op de aansprakelijke partij. Nadat u uw zaak aan ons voorlegt zullen wij altijd kijken of dit een haalbare zaak is en wat de kans is op een letselschadevergoeding. Daarna bepaalt u helemaal zelf of u ons als uw belangenbehartiger wilt.

Zorgvuldig berekend

Kiest u voor LetselPro, dan zal onze eigen rekenkundige zeer nauwkeurig berekenen wat de hoogte van uw letselschade is. Zowel uw huidige schade, als eventuele schadeposten die u in de toekomst kunt verwachten. Op basis van deze berekening zullen wij uw claim onderbouwen en in onderhandeling gaan met de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Hierbij zullen wij altijd de hoogst mogelijke schadevergoeding voor u uit het vuur proberen te slepen.

Leg uw zaak aan ons voor

Bent u het slachtoffer in een letselschadezaak? Kies dan voor LetselPro als uw belangenbehartiger. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u op de juiste manier wordt bijgestaan en zullen geheel kosteloos de schadevergoeding regelen waar u recht op heeft. Bent u benieuwd wat wij concreet voor u kunnen betekenen? Leg uw zaak dan vandaag nog vrijblijvend aan ons voor door te bellen met 085 - 025 00 60 of door het online contactformulier op onze website in te vullen. U ontvangt dan van ons vrijblijvend een eerste advies.

Doe de letselschade test!
Gratis hulp bij letselschade van LetselPro | Kusje erop?
Recente zaken omtrent letselschade LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,71 uit 10 op basis van 77 recensies
Motorongeval schadevergoeding
Koen beoordeelde LetselPro met een 10/10
Uiteindelijke letselschadevergoeding €143.206,57
Lees meer
Motorongeval schadevergoeding
Wim beoordeelde LetselPro met een 10/10
Uiteindelijke letselschadevergoeding €740.000
Lees meer
“Blij dat ik mensen kan helpen om stappen te zetten in hun herstel” Bas Aarts - Letselschadejurist Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.