Letselschade advocaat Drachten | LetselPro

Letselschade advocaat Drachten

Bent u, buiten uw schuld om, betrokken geraakt bij een ongeval in de gemeente Drachten? Indien u door het betreffende ongeval letselschade heeft opgelopen, dan kan een letselschade advocaat of jurist u helpen om een schadevergoeding te claimen bij de aansprakelijke partij. LetselPro bestaat uit een aantal ervaren letselschadejuristen die u kosteloos bij kunnen staan wanneer u een letselschadeclaim in wilt dienen. Wij bieden u onze juridische bijstand bovendien altijd kosteloos aan, zodat u geen enkel financieel risico loopt.

kosteloos

Juridische hulp van LetselPro in Drachten

• Onze letselschadejuristen verzorgen uw gehele letselschadeclaim voor u
• Wij brengen uw letselschade nauwkeurig in beeld
• Doordat wij enkel voor slachtoffers van letselschade werken, kunt u erop vertrouwen dat wij uw belangen maximaal zullen dienen
• Door onze professionele onderhandelingen met de verzekeraar van de aansprakelijke partij zult u altijd de hoogst mogelijke letselschadevergoeding ontvangen
• Onze hulp kost u niets

Waarom een letselschade advocaat in Drachten inschakelen

Veel mensen schakelen een professional in wanneer zij geconfronteerd worden met letselschade en dat is niet voor niets. Een letselschadespecialist weet immers precies wat er nodig is om een succesvolle letselschadeclaim in te dienen. Zelfs als de tegenpartij reeds aansprakelijkheid erkend heeft, is het verstandig om voor een professionele belangenbehartiger te kiezen. Een letselschadespecialist kan uw letselschade namelijk zeer nauwkeurig berekenen, inclusief eventuele verborgen kosten. Daarnaast kent deze de trucs van verzekeraars, die vaak tijdens onderhandelingen worden ingezet om u akkoord te laten gaan met een zo laag mogelijke schadevergoeding.

Wat veel mensen echter niet weten, is dat u niet per se voor een letselschade advocaat hoeft te kiezen om uw belangen in een letselschadezaak te laten behartigen. Een gespecialiseerd jurist kan uw belangen vaak namelijk net zo goed of misschien zelfs beter vertegenwoordigen in vergelijking met een letselschade advocaat. Het enige verschil is, dat een advocaat mag procederen in de rechtszaal. Vaak is dit echter niet nodig, 95% van alle letselschadezaken wordt namelijk buiten de rechtszaal om geregeld.

De letselschadejuristen van LetselPro

Bij LetselPro werken enkel letselschadejuristen. Dit zijn stuk voor stuk professionals, die in tegenstelling tot de gemiddelde advocaat, enkel aan letselschadezaken werken. Hierdoor kunnen zij bijna iedere letselschadezaak tot een succesvol einde brengen. Het voordeel van onze letselschadejuristen, is dat hun juridische bijstand vaak volledig verhaald kan worden op de aansprakelijke partij. Hierdoor kost onze hulp u niks. Wanneer onze kosten niet volledig verhaald kunnen worden, dragen wij de extra kosten bovendien zelf. Mocht het onverhoopt tot een gang naar de rechter komen, dan zullen wij alsnog een advocaat voor u inschakelen.

Leg uw zaak vrijblijvend aan ons voor

Wij nodigen u van harte uit om uw letselschadezaak vandaag nog vrijblijvend aan ons voor te leggen, dit kan telefonisch of via onze website. Wanneer wij na een eerste beoordeling denken dat u een zaak heeft, komt een van onze letselschadespecialisten bij u thuis in Drachten langs om uw zaak en de nodige vervolgstappen met u te bespreken. Daarna handelen wij het complete traject voor u af, waarbij wij u regelmatig op de hoogte zullen houden.

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor

Bas Aarts
- Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis
Recente zaken omtrent Letselschade advocaat Drachten

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van 75 recensies.

“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
  • Wij geloven in een persoonlijke aanpak
  • Bevlogen team van ervaren specialisten
  • De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
  • 100% gratis juridische hulp bij letselschade
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5