Letselschade Advocaat Drachten | LetselPro

Letselschade advocaat Drachten

Bent u, buiten uw schuld om, betrokken geraakt bij een ongeval in de gemeente Drachten? Indien u door het betreffende ongeval letselschade heeft opgelopen, dan kan een letselschade advocaat of jurist u helpen om een schadevergoeding te claimen bij de aansprakelijke partij. LetselPro bestaat uit een aantal ervaren letselschadejuristen die u kosteloos bij kunnen staan wanneer u een letselschadeclaim in wilt dienen. Wij bieden u onze juridische bijstand bovendien altijd kosteloos aan, zodat u geen enkel financieel risico loopt.

kosteloos
Gratis en vrijblijvend juridisch advies en hulp

Juridische hulp van LetselPro in Drachten

Onze letselschadejuristen verzorgen uw gehele letselschadeclaim voor u.

Wij brengen uw letselschade nauwkeurig in beeld.

Doordat wij enkel voor slachtoffers van letselschade werken, kunt u erop vertrouwen dat wij uw belangen maximaal zullen dienen.

Door onze professionele onderhandelingen met de verzekeraar van de aansprakelijke partij zult u altijd de hoogst mogelijke letselschadevergoeding ontvangen.

Onze hulp kost u niets.

Robert van Leeuwen | Letselschadespecialist

Robert van Leeuwen

- Rekenkundige

Grote pleister | Letselpro
Kleine pleister | Letselpro

Waarom een letselschade advocaat in Drachten inschakelen

Veel mensen schakelen een professional in wanneer zij geconfronteerd worden met letselschade en dat is niet voor niets. Een letselschadespecialist weet immers precies wat er nodig is om een succesvolle letselschadeclaim in te dienen. Zelfs als de tegenpartij reeds aansprakelijkheid erkend heeft, is het verstandig om voor een professionele belangenbehartiger te kiezen. Een letselschadespecialist kan uw letselschade namelijk zeer nauwkeurig berekenen, inclusief eventuele verborgen kosten. Daarnaast kent deze de trucs van verzekeraars, die vaak tijdens onderhandelingen worden ingezet om u akkoord te laten gaan met een zo laag mogelijke schadevergoeding.

advocaat-rechten-icoon-letselpro Letselschade advocaat
jurist-rechten-icoon-letselpro Letselschadejuristen

De letselschade advocaten van LetselPro

Wat veel mensen echter niet weten, is dat u niet per se voor een letselschade advocaat hoeft te kiezen om uw belangen in een letselschadezaak te laten behartigen. Een gespecialiseerd jurist kan uw belangen vaak namelijk net zo goed of misschien zelfs beter vertegenwoordigen in vergelijking met een letselschade advocaat. Het enige verschil is, dat een advocaat mag procederen in de rechtszaal. Vaak is dit echter niet nodig, 95% van alle letselschadezaken wordt namelijk buiten de rechtszaal om geregeld.

De letselschadejuristen van LetselPro

Bij LetselPro werken enkel letselschadejuristen. Dit zijn stuk voor stuk professionals, die in tegenstelling tot de gemiddelde advocaat, enkel aan letselschadezaken werken. Hierdoor kunnen zij bijna iedere letselschadezaak tot een succesvol einde brengen. Het voordeel van onze letselschadejuristen, is dat hun juridische bijstand vaak volledig verhaald kan worden op de aansprakelijke partij. Hierdoor kost onze hulp u niks. Wanneer onze kosten niet volledig verhaald kunnen worden, dragen wij de extra kosten bovendien zelf. Mocht het onverhoopt tot een gang naar de rechter komen, dan zullen wij alsnog een advocaat voor u inschakelen.

Leg uw zaak vrijblijvend aan ons voor

Wij nodigen u van harte uit om uw letselschadezaak vandaag nog vrijblijvend aan ons voor te leggen, dit kan telefonisch of via onze website. Wanneer wij na een eerste beoordeling denken dat u een zaak heeft, komt een van onze letselschadespecialisten bij u thuis in Drachten langs om uw zaak en de nodige vervolgstappen met u te bespreken. Daarna handelen wij het complete traject voor u af, waarbij wij u regelmatig op de hoogte zullen houden.

Doe de letselschade test!
Gratis hulp bij letselschade van LetselPro | Kusje erop?
Recente zaken omtrent letselschade LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,72 uit 10 op basis van 78 recensies
Motorongeval schadevergoeding
Jay beoordeelde LetselPro met een 10/10
Uiteindelijke letselschadevergoeding €400.000
Lees meer
Motorongeval schadevergoeding
Koen beoordeelde LetselPro met een 10/10
Uiteindelijke letselschadevergoeding €143.206,57
Lees meer
“Blij dat ik mensen kan helpen om stappen te zetten in hun herstel” Bas Aarts - Letselschadejurist Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

Whatsapp for Business

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.