Schadevergoeding bedrijfsongeval claimen

Bedrijfsongeval schadevergoeding

Wanneer u betrokken raakt bij een bedrijfsongeval, dan kan dit vervelende gevolgen hebben voor uw leven, zowel op sociaal als op financieel gebied. Als slachtoffer kunt u daarvoor een schadevergoeding claimen. Een schadevergoeding na een bedrijfsongeval claimen? Neem dan direct contact met ons op voor gratis en vrijblijvend advies!

Wie is aansprakelijk voor het bedrijfsongeval

De aansprakelijkheid voor een bedrijfsongeval ligt vaak bij de werkgever. Alleen wanneer de werkgever voor een volkomen veilige werkplek heeft gezorgd, is de werkgever namelijk niet aansprakelijk. In de praktijk kan de werkgever bijna altijd met succes aansprakelijk gesteld worden voor het bedrijfsongeval.

Het aansprakelijk stellen van de huidige werkgever kan gevoelig liggen. Echter werkgevers zijn verzekerd voor bedrijfsongevallen en zodoende heeft het geen impact op het bedrijf. U hoeft zich dus zeker niet schuldig te voelen om uw werkgever aansprakelijk te stellen. U heeft immers recht op een vergoeding voor de negatieve financiële gevolgen die voortvloeien uit het bedrijfsongeval.

Schadevergoeding na bedrijfsongeval

Het claimen van een schadevergoeding kan zonder de juiste deskundige hulp een langdurig traject worden. De verzekeraar van de aansprakelijke partij zal hierbij gebruikmaken van uw onwetendheid om een zo laag mogelijk bedrag uit te hoeven keren. Door u op juridisch gebied te laten bijstaan door een deskundige, bent u ervan verzekerd dat het proces zo kort mogelijk is en u de hoogst mogelijke schadevergoeding voor het bedrijfsongeval ontvangt.

Daarnaast zullen onze specialisten u zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Dit geeft u de gelegenheid om uzelf te focussen op het zo goed mogelijk herstellen van het opgelopen letsel.

De hoogte van de schadevergoeding

De gevolgen van een bedrijfsongeval kunnen verstrekkend zijn. Bijvoorbeeld wanneer u (tijdelijk) arbeidsongeschikt raakt. Het verlies van inkomen is een van de grootste schadeposten. Daarnaast zijn er nog vele andere schadeposten. Een substantieel deel hiervan zijn schadeposten waar u zo een-twee-drie niet aan denkt. De hoogte van de schadevergoeding na een bedrijfsongeval kan dus flink oplopen.

Onze eigen rekenkundige is een expert op het gebied van het berekenen van schadevergoedingen. Dankzij deze expertise zijn wij in staat om iedere schadepost in kaart te brengen én te onderbouwen. Vooral het kunnen onderbouwen en bewijzen van een schadepost is enorm belangrijk. Immers zal de verzekeraar van de aansprakelijke partij er alles aan doen om onder zoveel mogelijk schadeposten uit te komen.

Kosteloze juridische hulp na een bedrijfsongeval

Juridische hulp hoeft niet duur te zijn. Het is zelfs volledig kosteloos als u zich laat bijstaan door LetselPro. Onze kosten verhalen wij namelijk op de aansprakelijke partij. En, wanneer u onverhoopt geen recht op een schadevergoeding blijkt te hebben, dan zullen wij zelf de kosten voor onze hulp dragen. Kortom, u loopt geen enkel financieel risico als u zich laat bijstaan door LetselPro.

Wilt u direct advies ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 085 – 025 00 60 of vul ons online contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor

Wiland van Santen | Letselschadejurist

Wiland van Santen
- Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro

  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis
Doe de letselschadetest!

Recente zaken

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 46 recensies.

“Blij dat ik mensen kan helpen om stappen te zetten in hun herstel” Ed Hendriks - Letselschadejurist Neem vrijblijvend contact op
team-img
  • Wij geloven in een persoonlijke aanpak
  • Bevlogen team van ervaren specialisten
  • De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
  • 100% gratis juridische hulp bij letselschade
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5