Hulp bij letselschade | LetselPro

Letselschade

Letselschade ontstaat wanneer een persoon door toedoen van iemand anders lichamelijk of geestelijk letsel oploopt. Dergelijke letselschade kan ontstaan bij een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, na een medische fout of door een gebrekkig product.

Materiële- en immateriële letselschade

Een letselschadevergoeding kan worden onderverdeeld in twee categorieën. Zo kan de schade materieel van aard zijn. Denk hierbij aan de medische kosten die gemaakt worden, reiskosten, de kosten van huishoudelijke hulp, verlies van inkomen, enzovoorts. De tweede categorie is immateriële schade. Als voorbeelden voor immateriële schade kunt u denken aan affectieschade, de pijn na een ongeval, opgelopen psychische schade, een gemiste vakantie, enzovoorts.

Arbeidsongeschiktheid

Een veel voorkomende vorm van letselschade is gehele of gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid. Dit kan bijvoorbeeld het gevolg zijn van een opgelopen whiplash bij een verkeersongeval. Arbeidsongeschiktheid is vaak de grootste schadepost uit een letselschadevergoeding. De exacte berekening van de hoogte van het financiële verlies is een zeer complexe berekening. Onze letselschadespecialisten zijn zeer ervaren in het maken van deze berekening en dragen er zorg voor dat u geen vergoeding voor de opgelopen letselschade ontvangt die te laag is uitgevallen.

Ontzorgen van het slachtoffer

Buiten de vervelende consequenties die letselschade met zich meebrengt, worden slachtoffers vaak ook nog geconfronteerd met hoge kosten. LetselPro helpt hen niet alleen bij het verhalen van die kosten, ook ontneemt zij alle zorgen van haar cliënten zodat zij zich goed kunnen richten op het eventuele herstel. Het verhalen van de kosten gebeurt altijd in de vorm van een letselschadevergoeding voor directe kosten, evenals het verkrijgen van smartengeld.

LetselPro staat u gratis bij

Het verhalen van een letselschadevergoeding is een intensief, maar noodzakelijk proces dat letselschadebureau LetselPro graag voor u uit handen neemt. De kosten voor onze hulp verhalen wij op de aansprakelijke of diens verzekeraar, zodat onze hulp voor altijd gratis is. Lees meer over onze werkwijze en kosten.

Benieuwd of u in aanmerking komt voor een letselschadevergoeding? Treedt vrijblijvend en gratis in contact door te bellen naar 085 – 025 00 60 of middels het contactformulier. Ook is het mogelijk om middels onze korte test te weten te komen of u uw letselschade kunt verhalen.

085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor

Letselschadejurist mr. Silvana Schoonenberg | LetselPro

mr. Silvana Schoonenberg
- Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro

  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis
Doe de letselschadetest!

Recente zaken omtrent letselschade

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van recensies.

“Blij dat ik mensen kan helpen om stappen te zetten in hun herstel” Bas Aarts - Letselschadejurist Neem vrijblijvend contact op
team-img
  • Wij geloven in een persoonlijke aanpak
  • Bevlogen team van ervaren specialisten
  • De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
  • 100% gratis juridische hulp bij letselschade
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5