Letselschade Advocaat Gorinchem | LetselPro

Letselschade advocaat Gorinchem

Bent u buiten uw schuld om betrokken geraakt bij een ongeval en bent u op zoek naar een advocaat om de bijbehorende letselschade te verhalen op de aansprakelijke partij? Dan kan LetselPro u waarschijnlijk gratis bijstaan. Wij zijn namelijk volledig gespecialiseerd in het verlenen van gratis juridische bijstand aan letselschadeslachtoffers. Omdat onze juristen in heel Nederland werkzaam zijn, kunnen wij u bovendien ook in Gorinchem bijstaan. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is uw zaak vrijblijvend aan ons voorleggen. Wij zullen u vervolgens altijd van een eerste advies voorzien, ook wanneer we twijfelen aan de haalbaarheid van uw zaak.

Juridische bijstand in de regio Gorinchem

• Onze juristen komen uw zaak bij u thuis bespreken.
• Wij werken alleen aan zaken voor letselschadeslachtoffers en niet voor verzekeraars.
• Dankzij onze eigen rekenkundige kunnen wij uw letselschade zeer nauwkeurig berekenen.
• Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij de hoogst mogelijke schadevergoeding voor u uit het vuur slepen.

De werkwijze van LetselPro

U heeft recht op een letselschadevergoeding, wanneer u buiten uw schuld om betrokken bent geraakt bij een ongeval en hierdoor letsel heeft opgelopen. Door dit letsel heeft u waarschijnlijk materiële schade, zoals bijvoorbeeld inkomensschade, opgelopen. Daarnaast heeft u misschien ook wel immateriële schade zoals angsten of verlies van levensvreugde aan het betreffende ongeval overgehouden. Onze juristen zullen er alles aan doen om alle schadeposten boven tafel te krijgen en hier een realistisch bedrag aan te hangen.

Vervolgens helpen zij u met het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Daarna proberen we om de zaak te regelen met de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Dit betekent dat wij onderhandelen over de hoogte van de uiteindelijke schadevergoeding. Komen we er in dat stadium niet uit, dan schakelen we een advocaat in en volgt de gang naar de rechter. Wij stoppen namelijk niet voordat u de schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft.

Advocaat of jurist?

Bij LetselPro werken we enkel met gespecialiseerde letselschadejuristen. Dit zijn specialisten die alleen aan het regelen van letselschadezaken werken. In 95 procent van de gevallen kunnen zij een zaak zelfstandig tot een positief einde brengen. Alleen wanneer we er tijdens de onderhandelingen niet uitkomen met de verzekeraar van de aansprakelijke partij, is er een advocaat nodig om te kunnen procederen in de rechtszaal. In dat geval kunnen wij u een gespecialiseerde letselschadeadvocaat uit ons netwerk aandragen.

Doordat wij met juristen werken, kunnen wij onze hulp gratis aanbieden. U heeft volgens de wet namelijk recht op een belangenbehartiger die u bijstaat tijdens het claimen van uw letselschade. De kosten die hiermee gepaard gaan kunnen worden verhaald op de aansprakelijke partij. Daarom is onze hulp voor u altijd gratis.

Uw zaak vrijblijvend voorleggen aan LetselPro

Bent u het slachtoffer in een letselschadezaak? Dan vinden wij het belangrijk dat u zoveel mogelijk ontzorgt wordt. Kiest u voor LetselPro als uw belangenbehartiger dan zullen onze juristen u zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw zaak dan vandaag nog vrijblijvend aan ons voor. U ontvangt dan zo snel mogelijk een eerste vrijblijvend advies van ons.

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor
mr. Martijn Husman | Letselschade specialist | LetselPro

Martijn Husman
Letselschadespecialist

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis
Recente zaken omtrent Letselschade advocaat Gorinchem

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van 77 recensies.

“Blij dat ik mensen kan helpen om stappen te zetten in hun herstel” Bas Aarts - Letselschadejurist Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

LetselPro helpt u gratis bij het verhalen van uw letselschade op de aansprakelijke partij.

Stel uw letselschadevraag

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.