Letselschade advocaat Deventer | LetselPro

Letselschade advocaat Deventer

Bent u het slachtoffer geworden van een ongeval en heeft u als gevolg daarvan lichamelijk of psychisch letsel in Deventer opgelopen? In dat geval raden wij u aan om zo spoedig mogelijk contact op te nemen met een letselschadespecialist of letselschade advocaat in Deventer. Bij LetselPro dragen wij er zorg voor dat u kosteloze, professionele hulp ontvangt bij het claimen van uw letselschade. Hierbij kunnen wij de voor u meest gunstige schadevergoeding garanderen en doen wij er alles om het traject niet onnodig belastend te laten zijn.

Gratis en vrijblijvend juridisch advies en hulp

Letselschade opgelopen in Deventer en omgeving

Deventer is een van de oudste steden van Nederland en is met ruim 80.000 inwoners de grootste kern van de gelijknamige gemeente. Evenals in veel andere grote gemeenten komen er in Deventer relatief veel ongevallen voor met letsel als gevolg, zoals verkeers- en bedrijfsongevallen. Dit is geen bijzonder gegeven, want landelijk gezien zijn ongevallen in het verkeer en op het werk eveneens de grootste bron van letselschade. Wij hebben dan ook jarenlange ervaring in het claimen van letselschade na dergelijke ongevallen. Tevens kunnen wij u bij andere typen ongevallen uiteraard ook uitstekend bijstaan in het claimen van uw letselschade in Deventer.

Onze juridische hulp bij het claimen van letselschade in Deventer is en blijft voor u kosteloos.

U kunt uw zaak te allen tijde vrijblijvend aan ons voorleggen.

Wij streven ernaar zo veel mogelijk zorgen bij u weg te nemen gedurende het gehele traject.

Alle door u geleden schade, inclusief verborgen kosten, worden nauwkeurig door onze interne rekenkundige in kaart gebracht.

U ontvangt de voor u meest gunstige schadevergoeding voor uw letselschade.

Wij werken uitsluitend voor slachtoffers van letselschade. Een dubbele agenda met verzekeraars komt bij ons dus niet voor!

Indien u recht heeft op een schadevergoeding, wordt onze hulp vergoed door de aansprakelijke partij. Toch hoeft u geen zorgen te hebben over financiële risico’s wanneer onverhoopt blijkt dat u geen schadevergoeding ontvangt. In dit nemen wij de gemaakte kosten voor onze eigen rekening.

Daan-Aarts-letselschadejurist

Daan Aarts

Letselschadejurist

Grote pleister | Letselpro
Kleine pleister | Letselpro

Kosteloze hulp bij verschillende letselschadetypes

Heeft u letselschade opgelopen en maakt u zich zorgen over financiële risico’s bij juridische hulp? Dat is nergens voor nodig! Onze kosten worden immers verhaalt op de aansprakelijke partij indien u in het gelijk wordt gesteld. Mocht echter onverhoopt blijken dat u toch geen recht heeft op een schadevergoeding, dan zullen wij de kosten voor u dekken. Tot slot hoeft u geen zorgen te hebben over vervoer. Onze letselschadespecialist in Deventer kan u namelijk, indien gewenst, thuis komen bezoeken om uw zaak te bespreken. Dit kan uiteraard ook online en u bent te allen tijde van harte welkom bij een van onze kantoren.

Letselschade verkeersongeval - auto icoon Verkeersongeval
icoon | icon | bedrijf Bedrijfsongeval

Hulp na verkeersongeval

Heeft u, zonder dat dit aan uw schuld te wijten is, letsel opgelopen tijdens een verkeersongeval in Deventer? Dan heeft u in bijna alle gevallen recht op een letselschadevergoeding. Daarbij komt dat indien u als fietser letselschade oploopt, u zelfs recht heeft op een schadevergoeding als u (deels) schuld heeft aan het veroorzaken van het fietsongeval.

Wij raden u ten zeerste aan u te laten bijstaan door onze letselschadespecialist als u slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval. In 95 procent van de gevallen volstaat namelijk onze juridische hulp, waarbij onze specialist u bijvoorbeeld kan helpen bij het verzamelen en documenteren van bewijs en het aantonen dat het opgelopen letsel ook echt het gevolg is van het verkeersongeval. In 5 procent van de gevallen leidt een zaak echter tot een gerechtelijke procedure, waardoor een letselschade advocaat noodzakelijk is. In dat geval zullen wij niet schromen om letselschade advocaten in Deventer voor u in te schakelen.

Hulp bij een bedrijfsongeval

Bent u betrokken geraakt bij een bedrijfsongeval en heeft u als gevolg daarvan letselschade opgelopen? Dan kunnen wij van LetselPro u helpen! Bedrijfsongevallen leiden vaak tot ernstig letsel, waardoor u als slachtoffer (tijdelijk) arbeidsongeschikt kunt raken. Door onze expertise kunnen wij u goed bijstaan bij het a href="/werkgever-aansprakelijk-stellen/" title="Werkgever aansprakelijk stellen na een ongeval">aansprakelijk stellen van uw werkgever, zonder dat hierbij uw onderlinge relatie onnodig onder druk komt te staan.

Juridische hulp bij het claimen van uw schadevergoeding in Deventer

Heeft u hulp nodig bij het claimen van uw schadevergoeding? Wij nemen graag zoveel mogelijk zorgen omtrent de claim uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op uw herstel. Voor kosteloze juridische bijstand kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier of bel ons via het telefoonnummer: 085 – 025 00 60.

Doe de letselschade test!
Gratis hulp bij letselschade van LetselPro | Kusje erop?
Recente zaken omtrent letselschade LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,71 uit 10 op basis van 77 recensies
Motorongeval schadevergoeding
Koen beoordeelde LetselPro met een 10/10
Uiteindelijke letselschadevergoeding €143.206,57
Lees meer
Motorongeval schadevergoeding
Wim beoordeelde LetselPro met een 10/10
Uiteindelijke letselschadevergoeding €740.000
Lees meer
“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.