Letselschade advocaat Leeuwarden | LetselPro

Letselschade advocaat Leeuwarden

In bijna elke grote stad komen door alle drukte relatief gezien veel ongevallen met letselschade voor. Vooral drukte op de wegen en in het bedrijfsleven zorgen doorgaans voor veel risico. Ook in Leeuwarden zijn verkeersongevallen de voornaamste bron van letselschade, gevolgd door bedrijfsongevallen.

Gratis juridische bijstand bij letselschade in Leeuwarden

• Wij zorgen voor kosteloze juridische bijstand bij het claimen van letselschade.
• U bespreekt uw zaak gemakkelijk telefonisch of online met ons.
• Onze juristen verzorgen uw gehele letselschadeclaim.
• Alle schadeposten worden zeer nauwkeurig berekend.
• Wij streven naar de hoogste mogelijke vergoeding voor uw letselschade.
• Onze juristen zijn volledig gespecialiseerd in het claimen van letselschade.
• Wanneer u onverhoopt geen recht heeft op een vergoeding, dan draagt LetselPro dit risico. Onze hulp is voor u altijd gratis.

Gratis hulp van letselschade advocaat Leeuwarden

Wanneer u betrokken raakt bij een ongeval buiten uw schuld en hier letsel aan overhoudt, is het verstandig om u direct bij te laten staan door een letselschade advocaat of -jurist. Ons letselschadebureau biedt u kosteloze rechtsbijstand om de veroorzaker van het ongeval aansprakelijk te stellen en uw schadevergoeding te claimen! Wij komen bij u thuis op bezoek om uw zaak uitvoerig door te spreken, zodat we u de best mogelijk hulp kunnen bieden.

Wij bieden u gratis hulp bij letselschade in Leeuwarden, omdat we de kosten voor onze juridische hulp volgens de wet kunnen verhalen op de aansprakelijke partij. En, mocht dit onverhoopt toch niet of slechts gedeeltelijk lukken, nemen wij de kosten voor onze rekening. Voor u is onze hulp dus altijd gratis!

Ongeval in Leeuwarden gehad, wat nu?

Het beste wat u kunt doen is zo snel mogelijk een letselschade advocaat of -jurist inschakelen. Wij kunnen u begeleiden om eventuele bewijslast te verzamelen en u te begeleiden in het traject om uw letselschadevergoeding te verkrijgen. Tevens zullen wij u zoveel mogelijk zorgen ontnemen, zodat u zich kunt richten op het zo goed mogelijk herstellen van uw letsel.

Tijdens het gehele traject zullen wij u op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom uw zaak. Wij behartigen uw belangen en zullen in gesprek gaan met de verzekering van de aansprakelijke partij om zo voor u de maximale schadevergoeding te kunnen claimen.

Verkeersongeval Leeuwarden

Bent u betrokken geraakt bij een verkeersongeval en wilt u een letselschade advocaat Leeuwarden inschakelen? Dit is een verstandig idee, hoewel een letselschadejurist ook zeker volstaat. Bij een verkeersongeval is het belangrijk om direct, of in ieder geval zo snel mogelijk, foto’s te maken van de plaats van het verkeersongeval. Dit helpt bij het vaststellen wie er aansprakelijk is voor de gevolgen van het ongeval.

Wanneer de schuldvraag bekend is, is het belangrijk om de oorzaak tussen het verkeersongeval in Leeuwarden en uw letsel aan te tonen. Een van de meest voorkomende letsels is een whiplash en dit is ook meteen een van de meest complexe letsels om vast te stellen. Dit, vanwege het feit dat een whiplash medisch gezien niet aantoonbaar is. Echter is het mogelijk om via medische expertises toch vast te stellen dat u een whiplash heeft en is het dus mogelijk om aan te tonen dat dit het gevolg is van het verkeersongeval. In deze gevallen en vele andere gevallen is de hulp van een ervaren letselschade advocaat of -jurist bijna onmisbaar.

Bedrijfsongeval Leeuwarden

Een ander veel voorkomend ongeval is een bedrijfsongeval in Leeuwarden. In 2014 is er via het Ministerie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid melding gemaakt van 23 bedrijfsongevallen in de gemeente Leeuwarden. Het werkelijke aantal zal nog hoger liggen. Bij een bedrijfsongeval is de werkgever bijna altijd aansprakelijk, tenzij die kan aantonen dat er is gezorgd voor een volledig veilige werkplek en het ongeval de schuld is van de werknemer.

Mocht uw werkgever aansprakelijk kunnen worden gesteld voor het bedrijfsongeval in Leeuwarden, dan is het daadwerkelijk aansprakelijk stellen soms een gevoelige kwestie. Zeker wanneer het uw huidige werkgever betreft. Een letselschade advocaat helpt u om dit op een nette en correcte manier af te handelen, zodat dat de relatie tussen u en uw werkgever niet onnodig onder druk komt te staan door het ongeval op het werk.

Gratis hulp letselschade advocaat Leeuwarden inschakelen

Wilt u zich laten bijstaan door een professioneel letselschadebureau als LetselPro? Wij helpen u kosteloos om uw letselschade te krijgen vergoed in de vorm van een schadevergoeding. U kunt gratis en vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer 085 – 025 00 60 of via ons online contactformulier.

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor

Bas Aarts
- Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis

Recente zaken omtrent Letselschade advocaat Leeuwarden

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van recensies.

“Blij dat ik mensen kan helpen om stappen te zetten in hun herstel” Bas Aarts - Letselschadejurist Neem vrijblijvend contact op
team-img
  • Wij geloven in een persoonlijke aanpak
  • Bevlogen team van ervaren specialisten
  • De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
  • 100% gratis juridische hulp bij letselschade
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5