Letselschade advocaat Leeuwarden | LetselPro

Letselschade advocaat Leeuwarden

Net als in elke andere grote stad komen in Leeuwarden relatief veel ongevallen met letselschade voor. Hierbij zorgen voornamelijk de hoeveelheid auto’s op de weg en de drukte in het bedrijfsleven voor veel risico’s. Bent u dus het slachtoffer geworden van letselschade en bent u op zoek naar persoonlijke, juridische bijstand voor het claimen van uw schadevergoeding? Dan kan onze letselschade jurist of letselschade advocaat u uitstekend helpen.

Gratis en vrijblijvend juridisch advies en hulp

Kosteloze hulp van een letselschade advocaat

Wanneer u buiten uw schuld om het slachtoffer bent geworden van letselschade, raden wij ten zeerste aan om u direct bij te laten staan door een jurist of letselschade advocaat. LetselPro kan u daarbij uitstekend helpen. Ons letselschadebureau biedt u namelijk kosteloze rechtsbijstand om de veroorzaker van het ongeval aansprakelijk te stellen en uw schadevergoeding te claimen! Hierbij staat een persoonlijke aanpak voorop. Zo komen wij bij u thuis langs om uw zaak tot in de details met u te bespreken en proberen wij zo veel mogelijk zorgen bij u weg te nemen, zodat u zich volledig kunt richten op uw herstel.

Zoals gezegd, is onze hulp voor u te allen tijde kosteloos. Onze kosten kunnen wij namelijk wettelijk gezien verhalen op de aansprakelijke partij. Toch kan het voorkomen dat gedurende uw zaak blijkt dat u geen recht heeft op een schadevergoeding. In dat geval dekken wij voor u de kosten, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over financiële risico’s.

Bij LetselPro bent u verzekerd van kosteloze juridische bijstand bij het claimen van uw letselschade in Leeuwarden.

U kunt uw zaak vrijblijvend telefonisch of via onze website aan ons voorleggen.

Onze juristen staan u bij gedurende het gehele traject van uw letselschadeclaim.

Onze specialisten berekenen zowel uw materiële als immateriële schade uiterst nauwkeurig.

Wij streven naar de voor u meest gunstige vergoeding voor uw letselschade.

Anders dan vele advocaten, zijn onze juristen volledig gespecialiseerd in letselschadezaken.

Wanneer blijkt dat u onverhoopt geen recht heeft op een schadevergoeding, dan dragen wij de financiële kosten van onze juridische bijstand. Onze hulp is voor u dan ook altijd kosteloos.

Daan-Aarts-letselschadejurist

Daan Aarts

Letselschadejurist

Grote pleister | Letselpro
Kleine pleister | Letselpro

Ongeval met letselschade gehad, wat nu?

Wanneer u een ongeval heeft gehad, kunt u het beste zo snel mogelijk onze letselschadespecialist inschakelen. Wij kunnen u namelijk begeleiden om eventuele bewijslast te verzamelen voor uw letselschadevergoeding en onze specialisten kunnen u steunen in de onderhandelingen voor de hoogte van uw claim.

Tijdens het gehele traject zullen wij u op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom uw zaak. Wij behartigen uw belangen en zullen in gesprek gaan met de verzekering van de aansprakelijke partij om zo voor u de meest gunstige schadevergoeding te kunnen claimen.

Letselschade verkeersongeval - auto icoon Verkeersongeval
icoon | icon | bedrijf Bedrijfsongeval

Verkeersongeval

Bent u betrokken geraakt bij een verkeersongeval en wilt u een letselschade advocaat inschakelen? Dit is altijd aan te raden, hoewel een letselschadespecialist in de meeste gevallen ook volstaat. Bij een verkeersongeval is het hoe dan ook belangrijk om zo snel mogelijk bewijsmateriaal te verzamelen, aangezien dit helpt bij de vaststelling van de aansprakelijkheid.

Wanneer duidelijk is wie het ongeval heeft veroorzaakt, is het van groot belang om een oorzakelijk verband aan te tonen tussen dit ongeval en het door u geleden letsel. Een whiplash komt hierbij geregeld voor, wat een van de meest complexe letsels is om aan te tonen gegeven het feit dat dit medisch gezien onmogelijk is. In deze en andere gevallen is de hulp van een ervaren letselschade advocaat of jurist dan ook bijna onmisbaar.

Bedrijfsongeval

Naast verkeersongevallen komt een bedrijfsongeval in Leeuwarden veelvuldig voor. Bij dergelijke ongevallen is de werkgever in de meeste gevallen aansprakelijk. Dit is echter anders wanneer aangetoond kan worden dat het ongeval aan de werknemer te wijten is en dat tevens door de werkgever is gezorgd voor een volledig veilige werkplek.

Het aansprakelijk stellen van uw werkgever is in veel gevallen een uiterst gevoelige kwestie, zeker wanneer u nog werkzaam bent bij het betreffende bedrijf en het dus uw huidige werkgever betreft. Een letselschadespecialist of letselschade advocaat kan u helpen om dit op een nette en correcte manier af te handelen, zodat de relatie tussen u en uw werkgever niet onnodig onder druk komt te staan door het ongeval op het werk.

Kosteloze juridische bijstand van LetselPro

Wilt u zich laten bijstaan door een professioneel letselschadebureau als LetselPro? Wij kunnen u kosteloos bijstaan om uw letselschade in Leeuwarden vergoed te krijgen. U kunt kosteloos en vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer 085 - 025 00 60 of via ons online contactformulier.

Doe de letselschade test!
Gratis hulp bij letselschade | LetselPro
Recente zaken omtrent letselschade LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,72 uit 10 op basis van 78 recensies
Motorongeval schadevergoeding
Jay beoordeelde LetselPro met een 10/10
Uiteindelijke letselschadevergoeding €400.000
Lees meer
Motorongeval schadevergoeding
Koen beoordeelde LetselPro met een 10/10
Uiteindelijke letselschadevergoeding €143.206,57
Lees meer
“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

Whatsapp for Business

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.