Letselschade advocaat Zwolle | LetselPro

Letselschade advocaat Zwolle

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Zwolle? Of zoekt u gratis juridische hulp bij letselschade? Bij LetselPro bent u aan het juiste adres voor gratis hulp. De juridische hulp die wij u kunnen bieden is voor u in alle gevallen zonder kosten. Wettelijk gezien is de aansprakelijke partij namelijk verplicht om de kosten voor juridische hulp te vergoeden. Mocht uiteindelijk blijken dat er geen letselschadevergoeding te verhalen is op de tegenpartij, blijft onze hulp voor u kosteloos. Wij dragen zelf het risico, dus ook achteraf ontvangt u van ons geen rekening.

Letselschade claimen in Zwolle

• Wij voorzien u van kosteloze juridische hulp bij letselschade.
• Bespreek uw zaak vandaag nog telefonisch of via onze website.
• Onze letselschadespecialisten nemen u al het werk uit handen.
• Wij berekenen alle schadeposten voor u.
• En claimen het hoogst mogelijke schadebedrag.
• Met LetselPro staat u sterk tegenover de verzekeraar van de aansprakelijke partij.
• Onze hulp is kosteloos, ook als u uiteindelijk geen recht heeft op een letselschadevergoeding.

Letselschade Zwolle

Wanneer u betrokken bent geweest bij een ongeval, denkt u in eerste instantie slechts aan één ding: zo snel en goed mogelijk herstellen van het opgelopen letsel. Vaak denken mensen niet direct aan de financiële gevolgen die het letsel met zich mee kan brengen. Dit, terwijl er in bijna alle gevallen wel sprake is van financiële gevolgen, zelfs bij ongevallen waarbij er letsel is opgelopen dat van korte duur is.

Om letselschade te claimen, is het belangrijk om te weten wie er aansprakelijk kan worden gesteld. Bij sommige ongevallen is dit direct duidelijk. Echter, bestaat er een reële kans dat de schuldvraag niet wordt erkend door de tegenpartij. In beide gevallen kan letselschadebureau LetselPro u veel tijd besparen en zelfs geld opleveren. Zo zorgen wij niet alleen voor een vlotte afhandeling, maar helpen wij u ook om de schuldvraag te bewijzen en zorgen wij dat u niet akkoord gaat met een te lage schadevergoeding.

Het is mogelijk om voor elk type ongeval een letselschadevergoeding te claimen. Zo kan het bijvoorbeeld gaan om een verkeersongeval, bedrijfsongeval, mishandeling, gebrekkig product of letselschade in de privé sfeer. In Zwolle zijn er twee typen ongevallen die relatief vaak letselschade veroorzaken.

Verkeersongeval Zwolle

Net als in bijna elke andere grote stad in Nederland, zorgt een verkeersongeval in Zwolle voor het meeste letsel. Een belangrijk punt bij een verkeersongeval is om zo snel mogelijk duidelijkheid te hebben wie er aansprakelijk kan worden gesteld. Opvolgend dient hier ook het nodige bewijs te worden verzameld en dient er een verband te worden aangetoond tussen het letsel en het verkeersongeval. Het letsel dat in de door ons behandelde claims uit Zwolle het meest voorkomt is een whiplash. Dit letsel komt vaak voor bij een zogenoemde ‘kop-staartbotsing’. Het aantonen van een whiplash en het bewijzen van het verband tussen het letsel en het verkeersongeval zijn vaak gecompliceerde processen. Het is dan ook verstandig om bij een verkeersongeval direct een letselschadebureau in te schakelen.

Bedrijfsongeval Zwolle

Op nummer twee van oorzaken van letselschade staat het arbeidsongeval in Zwolle. Ook dit is niet verwonderlijk in een grote stad. Bij een bedrijfsongeval is een werkgever in beginsel aansprakelijk, tenzij hij kan aantonen voor een veilige werkplek te hebben gezorgd. Mensen die het slachtoffer zijn geworden van een bedrijfsongeval hebben vaak moeite om hun werkgever aansprakelijk te stellen. Dit, omdat zij de relatie met hun werkgever niet wil beschadigen. Echter, zelf opdraaien voor alle financiële schade die wordt geleden door het bedrijfsongeval is ook geen optie. Door onze ervaring kunnen wij u goed adviseren op welke manier u uw werkgever aansprakelijk kunt stellen, zonder dat hierbij de relatie onder druk komt te staan.

Fietsongeluk in Zwolle

Zwolle en omstreken kennen een hoop verschillende mooie fietsroutes, waardoor er in en rondom de stad veel gefietst wordt. Erg leuk natuurlijk, maar een ongeluk zit een klein hoekje. Een fietsongeluk in Zwolle komt hierdoor ook vaker voor dan gemiddeld, met letsel dat kan variëren van licht tot ernstig. Als beschermde deelnemer van het verkeer is de fietser altijd bevoorrecht bij ongelukken. De fietser krijgt minimaal 50% schadevergoeding, ook wanneer het de schuld van de fietser zelf is. Neem dus altijd direct contact op met een letselschadebureau als LetselPro wanneer u betrokken bent geraakt bij een fietsongeluk. Wij helpen u kosteloos de tegenpartij aansprakelijk te stellen voor uw opgelopen letselschade bij het fietsongeluk.

Kosteloze juridiscge hulp bij letselschade

Zou u de hulp van een van onze letselschadespecialisten in willen schakelen? Dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 085 – 025 00 60 of via ons online contactformulier. Indien gewenst komen wij bij u langs om uw zaak uitvoerig met u te bespreken. Heeft u dit liever niet? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom op een van onze kantoren.

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor
Daan-Aarts-letselschadejurist

Daan Aarts
Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis
Recente zaken omtrent letselschade in Zwolle

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van 77 recensies.

“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.