Letselschade Advocaat Wageningen | LetselPro

Letselschade advocaat Wageningen

Op zoek naar een letselschadebureau in de regio Wageningen? Bent u buiten uw schuld om betrekken geraakt bij een ongeval en heeft u daar letselschade aan overgehouden? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de juridische specialisten van LetselPro! Wij kunnen u namelijk gratis helpen met het claimen van zowel materiële als immateriële letselschade en onze specialisten komen kosteloos bij u in Wageningen langs. We raden u aan om uw zaak vandaag nog vrijblijvend aan ons voor te leggen, zodat wij kunnen beoordelen of u kans maakt op een letselschadevergoeding en aan wat voor bedragen u in dat geval moet denken.

Juridische hulp bij letselschade in Wageningen

• Juridische hulp van LetselPro is altijd gratis
• U wordt bijgestaan door onze zeer ervaren letselschadespecialisten
• Wij streven ernaar om u volledig schadeloos te stellen
• Onze specialisten staan gedurende het gehele traject voor u klaar
• Wij komen bij u aan huis in Wageningen
• Met LetselPro staat u sterk tegen de verzekeraar van de tegenpartij

Ervaren letselschadejuristen

U doet er altijd goed aan om een gespecialiseerd letselschadebureau in te schakelen in het geval van letselschade. Onze juristen zijn bijvoorbeeld volledig gespecialiseerd in het behandelen van letselschadezaken en weten daardoor precies welke stappen zij moeten ondernemen om snel een positief resultaat voor u te behalen.

Bij LetselPro werken uitsluitend letselschadejuristen. Wat veel mensen namelijk niet weten, is dat een advocaat in 95% van alle letselschadezaken niet van toegevoegde waarde is. De inzet van een letselschadeadvocaat is namelijk alleen nodig wanneer een zaak niet buiten de rechtszaal om geregeld kan worden. Dit is slechts bij 5% van alle letselschadezaken het geval. In alle andere gevallen kunnen onze juristen uw zaak zelfstandig regelen met de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Hierdoor kunnen wij onze hulp gratis aanbieden. Mocht uw zaak uitmonden in een rechtszaak, dan kunnen wij een gespecialiseerde letselschadeadvocaat uit ons netwerk voor u inschakelen.

Onze letselschadespecialisten staan voor u klaar bij letselschade in Wageningen

Als letselschadespecialist zijn wij actief in heel Nederland. Dit betekent dat onze juristen zonder problemen bij u thuis in Wageningen langs kunnen komen om uw zaak persoonlijk met u door te spreken. Wij staan bekend om onze persoonlijke betrokkenheid en we zullen proberen om u gedurende het proces zoveel mogelijk lasten uit handen te nemen. Op deze manier garanderen wij u dat uw zaak het herstel van uw letsel niet in de weg zal staan, want uw gezondheid heeft uiteindelijk onze hoogste prioriteit.

Als eerste stap helpen wij u om aan te kunnen tonen dat uw letsel het gevolg is van uw ongeval en vervolgens stellen wij de tegenpartij namens u aansprakelijk voor uw letsel. Om te kunnen garanderen dat u uiteindelijk volledig schadeloos wordt gesteld, zal onze rekenkundige daarnaast uw huidige en uw toekomstige letselschade tot op de euro nauwkeurig berekenen. Deze berekening is nodig om een geloofwaardige letselschadeclaim neer te kunnen leggen bij de verzekeraar van de tegenpartij.

De verzekeraar zal de zaak vervolgens met u proberen te regelen. Zij zullen u daarom een tegenbod doen om de claim te schikken. Over het algemeen ligt een dergelijk bod flink lager dan de door ons berekende letselschade. Wij hebben gelukkig zeer veel ervaring met het onderhandelen met verzekeraars en zullen altijd het onderste voor u uit de kan proberen te halen. Om te voorkomen dat u in de tussentijd in financiële nood komt, doordat u bijvoorbeeld ziekenhuisrekeningen moet betalen, regelen wij tevens alvast een voorschot voor u.

Gratis hulp bij letselschade

Juridische hulp van de specialisten van LetselPro is altijd gratis. De wetgever heeft namelijk bepaald dat u tijdens de behandeling van uw letselschadezaak recht heeft op een belangenbehartiger. De kosten die deze belangenbehartiger voor u maakt, die kunnen vervolgens op de aansprakelijke partij worden verhaald. Het is hierbij wel belangrijk dat u een haalbare zaak heeft. Daarom zullen wij uw zaak altijd eerst beoordelen op haalbaarheid. Afhankelijk hiervan ontvangt u een eerste advies van ons. Blijkt uw zaak gedurende het proces niet haalbaar te zijn, dan nemen wij dit risico. Met de hulp van LetselPro loopt u dus geen enkel financieel risico.

Vrijblijvend contact met LetselPro

Heeft u juridisch advies nodig bij letselschade of denkt u dat u recht heeft op een letselschadevergoeding? Dan komen wij graag met u in contact! Leg uw zaak vandaag nog aan ons voor en ontvangt op korte termijn uitsluitsel van ons over de haalbaarheid van uw zaak. U kunt ons bereiken door te bellen met 085 – 025 00 60 of door het online contactformulier op onze website in te vullen. Onze specialisten staan voor u klaar. Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor
Robert van Leeuwen | Letselschadespecialist

Robert van Leeuwen
- Rekenkundige

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis
Recente zaken omtrent Letselschade advocaat Wageningen

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van 77 recensies.

“Blij dat ik mensen kan helpen om stappen te zetten in hun herstel” Bas Aarts - Letselschadejurist Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.