Letselschade advocaat Delft en omgeving | LetselPro

Letselschade advocaat Delft

In een drukke stad als Delft zijn ongevallen met letselschade geen uitzondering op de regel. Zo verplaatsen studenten zich vaak op de fiets, wat regelmatig voor drukke verkeerssituaties zorgt. Tijdens deze situaties is de kans op een ongeluk groter dan normaal, en letselschade door verkeersongevallen komt dan ook vaak voor. Daarnaast zijn er natuurlijk nog meer situaties denkbaar, zoals een bedrijfsongeval in Delft. Wanneer u buiten uw eigen schuld om het slachtoffer bent geworden van letselschade, helpen wij u graag op weg naar de voor u meest gunstige schadevergoeding.

Gratis en vrijblijvend juridisch advies en hulp

Schadevergoeding claimen met behulp van een letselschade advocaat in Delft

Veel mensen schakelen een letselschade advocaat in om hun belangen te behartigen. Dit is echter niet altijd nodig, aangezien in 95 procent van de gevallen onze ervaren letselschade juristen voldoen. Zij kunnen u helpen bij het claimen van uw schadevergoeding en berekenen het exacte bedrag waar u recht op heeft. U kunt dan ook vrijblijvend uw zaak aan ons voorleggen, waarna onze letselschadespecialist in Delft u van advies zal voorzien. Mocht daarna blijken dat er in uw zaak een letselschade advocaat in Delft nodig is om te kunnen procederen, dan schakelen wij deze alsnog voor u in. Dit is in slechts 5 procent van alle zaken het geval.

De hulp van LetselPro bij letselschade in Delft is en blijft voor u kosteloos. U hoeft dus nooit voor onze hulp te betalen, zelfs niet wanneer onverhoopt blijkt dat u geen recht heeft op een schadevergoeding.

Leg uw zaak vrijblijvend aan ons voor via onze website of per telefoon.

Wij staan u gedurende het gehele traject bij en streven ernaar om zoveel mogelijk zorgen bij u weg te nemen.

Onze interne rekenkundige brengt alle door u geleden kostenposten nauwkeurig in kaart.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u de voor u meest gunstige schadevergoeding garanderen.

Onze letselschadespecialist in Delft werkt uitsluitend voor slachtoffers. Dit maakt ons onafhankelijk, aangezien wij geen dubbele agenda met verzekeraars hebben.

Daan-Aarts-letselschadejurist

Daan Aarts

Letselschadejurist

Grote pleister | Letselpro
Kleine pleister | Letselpro

Soorten letselschade

Er bestaan verschillende vormen waarop letselschade opgelopen kan worden. Hieronder hebben we de meet voorkomende voor u op een rij gezet.

Letselschade verkeersongeval - auto icoon Verkeersongeval
icoon | icon | bedrijf Bedrijfsongeval

Letselschade door verkeersongeval

Bij verkeersongevallen ben je als voetganger of fietser extra beschermd, waardoor een betrokken automobilist in alle gevallen voor 50 procent aansprakelijk is. Bij een dergelijk verkeersongeval in Delft heeft u grote kans op materiële letselschade, bijvoorbeeld wanneer u tijdelijk arbeidsongeschikt bent geraakt. Daarnaast is er een kans dat u immateriële schade oploopt, zoals een lichamelijke beperking, littekens of mentale problemen. De hoogte van de voor u meest gunstige schadevergoeding wordt vervolgens door deze schadeposten bepaald. Om inzicht te krijgen in het schadevergoedingsbedrag waar u recht op heeft, kunt u onze letselschadespecialist in Delft inschakelen.

Letselschade door bedrijfsongeval

Wanneer een persoon letselschade oploopt tijdens het uitvoeren van werk, wordt dit gezien als een bedrijfsongeval. Wanneer u tijdens het werk letselschade oploopt is het goed mogelijk dat u hierdoor recht heeft op een letselschadevergoeding. Het is hierbij wel belangrijk dat het duidelijk is wie verantwoordelijk is voor het ongeval. Gebeurd dit buiten uw schuld om, zijn verlies van inkomen, immateriele schade en kosten van juridische hulp de meest voorkomende schadeposten.

Kosteloze juridische bijstand van onze letselschadespecialist in Delft

Belangrijk om te weten is dat onze juridische bijstand voor u geheel kosteloos blijft. Het maakt daarbij niet uit of u uiteindelijk wel of geen recht heeft op een schadevergoeding. Wanneer dit wel het geval is, worden onze gemaakte kosten namelijk op de tegenpartij verhaald. Mocht echter onverhoopt blijken dat u geen recht heeft op een schadevergoeding, dan dragen wij de kosten zelf. Op die manier kunnen wij u te allen tijde kosteloze, persoonlijke bijstand garanderen.

LetselPro is actief in veel regio’s, waaronder Delft. Heeft u dus schade in Delft opgelopen en wilt u graag onze hulp gebruiken? Neem dan contact op via ons contactformulier of door te bellen naar 085 – 025 00 60.

Doe de letselschade test!
Gratis hulp bij letselschade | LetselPro
Recente zaken omtrent letselschade LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,71 uit 10 op basis van 77 recensies
Motorongeval schadevergoeding
Koen beoordeelde LetselPro met een 10/10
Uiteindelijke letselschadevergoeding €143.206,57
Lees meer
Motorongeval schadevergoeding
Wim beoordeelde LetselPro met een 10/10
Uiteindelijke letselschadevergoeding €740.000
Lees meer
“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.