Gratis hulp bij letselschade van LetselPro

Kusje erop?

“Een kusje erop doet soms wonderen, maar bij blijvend letsel volstaat alleen een schadevergoeding.” Zo luidt onze slogan en om deze reden vindt u ook ons ‘Kusje erop?’ logo op ons bedrijfspand.

Een maximale vergoeding met LetselPro

Om een goede en volwaardige letselschadevergoeding te realiseren, is een juridisch adviseur noodzakelijk. De verzekeringsmaatschappijen die uw vergoeding moeten uitkeren, zullen zonder enige twijfel proberen om de uitkering zo laag mogelijk te houden. De juridische medewerkers van LetselPro kunnen tegenwicht bieden en een maximaal resultaat voor u behalen. Een resultaat dat ook daadwerkelijk voelt als een rechtvaardiging.

5 redenen waarom LetselPro een verstandige keuze is

1. LetselPro werkt exclusief voor u als slachtoffer

Om zelfs maar de schijn van belangenverstrengeling te voorkomen, treden wij nooit op als vertegenwoordiger van een verzekeringsmaatschappij. Ook de partners die wij inschakelen werken exclusief voor slachtoffers. Zo bent u er 100% van verzekerd dat wij alles in het werk stellen om uw belangen optimaal te behartigen.

2. LetselPro is een specialist

LetselPro is gespecialiseerd in letselschade. U legt uw zaak in handen van een team juristen die als geen ander zijn geïnformeerd over alle ins en outs met betrekking tot uw ongeval, het medisch falen, het daaruit voortvloeiende letsel en een rechtvaardige vergoeding.

3. LetselPro lost meer dan 90% van de zaken op, zonder tijdrovende procedures

Als specialist weten wij precies hoe uw kansen liggen. De verzekeringsmaatschappijen weten dat het bedrag dat wij namens u als slachtoffer eisen gebaseerd is op redelijke uitgangspunten die we tijdens een rechtszaak ook hard kunnen maken. Vandaar dat we er in meer dan 90% van de gevallen in slagen om tot overeenstemming te komen zonder procedure.

4. Als LetselPro voor u gaat procederen, is de kans op winst maximaal

Procederen gebeurt bij LetselPro altijd op basis van feiten en in nauw overleg met het advocatenkantoor waarmee wij samenwerken. Wanneer wij in uw naam het oordeel van de rechter vragen, is de kans dat u in het gelijk wordt gesteld bovengemiddeld groot.

5. LetselPro staat breed bekend als gedegen en betrouwbare specialist

Verzekeringsmaatschappijen willen professioneel het onderste uit de kan. Met LetselPro weet u zich verzekerd van een goed geïnformeerde opponent en een goed voorbereide zaak. Een opponent die ook door de rechter serieus genomen wordt, mocht het zover komen. De verzekeringsmaatschappij zal uw zaak dus zeker niet te licht rekenen…

Neem gratis en vrijblijvend contact op

Voor gratis advies en hulp bij letselschade kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt hiervoor telefonisch contact op via ons telefoonnummer 085 – 025 00 60 of vul ons online contactformulier in.

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor
Robert van Leeuwen | Letselschadespecialist

Robert van Leeuwen
- Rekenkundige

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis
Recente zaken omtrent Kusje erop?

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van 77 recensies.

“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.