Letselschade advocaat Schiedam | LetselPro

Letselschade advocaat Schiedam

Een ongeval, zoals in het verkeer of op het werk, kan zorgen voor letselschade. Ons team van gespecialiseerde juristen helpt u bij het claimen van een letselschadevergoeding. Bent u slachtoffer geworden van een ongeval en bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Schiedam of omgeving? Leg uw zaak dan vrijblijvend aan ons voor. Ons eerste advies en kennismakingsgesprek zijn vrijblijvend en daarbij is onze verdere juridische hulp volledig kosteloos!

Gratis juridische hulp van LetselPro

• Wij zetten ons enkel in voor slachtoffers van ongevallen, nooit voor verzekeraars.
• Onze juristen zijn persoonlijk betrokken bij u en uw zaak.
• Wij ontnemen u zoveel mogelijk zorgen, dan kunt u zich richten op het herstel.
• U loopt geen financieel risico met onze juridische hulp.
• Dankzij onze expertise ontvangt u de hoogst mogelijke schadevergoeding.

Uw recht op een letselschadevergoeding

Wanneer u door toedoen van een ander lichamelijk of geestelijk letsel heeft opgelopen, is de kans groot dat u recht heeft op een letselschadevergoeding. Wij begrijpen dat u graag (op korte termijn) wilt weten of u hier recht op heeft en wat het schadebedrag is dat u zult ontvangen. Onze letselschadespecialisten nemen uw zaak graag in behandeling en brengen meestal direct een eerste advies uit! Er wordt dan gekeken of u op het eerste gezicht recht heeft op een schadevergoeding. Wanneer wij denken dat dit het geval is, zal een van onze medewerkers bij u thuis langskomen om de zaak uitgebreid met u door te nemen. Deze afspraak is altijd vrijblijvend. De keuze ligt bij u om ons, na dit gesprek, verder in te schakelen voor het behartigen van uw belangen gedurende het afhandelen van de claim.

Vervolgstappen bij inschakelen hulp LetselPro

Eén van de belangrijkste vervolgstappen is het berekenen van de hoogte van uw schadevergoeding, waarbij er geen (verborgen) schadeposten over het hoofd worden gezien. Deze berekeningen worden uitgevoerd door onze eigen rekenkundige en hoeven niet te worden uitbesteed. Dit zorgt voor een versnelling van het proces ten opzichte van bureaus die dit wel moeten uitbesteden.

Daarnaast moeten alle schadeposten tot in de details worden onderbouwd. Dit, om aan te tonen aan de verzekeraar dat de schade voortvloeit uit het ongeval. LetselPro heeft hier veel ervaring mee.

Letselschade jurist en letselschade advocaat Schiedam

Ook bij het daadwerkelijk claimen van de schadevergoeding kunnen onze letselschade juristen u bijstaan. Hierbij zal er met de verzekeraar van de tegenpartij moeten worden onderhandeld over de hoogte van de vergoeding. Ondanks dat onze juristen hun uiterste best doen om voor u de hoogst mogelijke vergoeding te regelen, kan het voorkomen dat er geen overeenstemming over het bedrag wordt bereikt. In deze gevallen zal er een gerechtelijke procedure worden gestart. Hierbij zullen wij een letselschade advocaat in Schiedam inschakelen, omdat een jurist niet bevoegd is om te procederen. Echter komt het slechts bij een zeer klein percentage zaken tot een gerechtelijke procedure. De hulp van een jurist volstaat in 95% van alle gevallen.

Gratis juridische hulp ontvangen

Wanneer u onze hulp inschakelt, dan zorgen wij ervoor dat u zoveel mogelijk werk uit handen wordt genomen. Zo kunt u zich richten op uw herstel. Wilt u vrijblijvend advies en kosteloze ondersteuning van een van onze letselschade juristen? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier of telefonisch via 085 – 025 00 60.

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor
Robert van Leeuwen | Letselschadespecialist

Robert van Leeuwen
- Rekenkundige

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis
Recente zaken omtrent Letselschade advocaat Schiedam

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van 77 recensies.

“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.