Letselschade advocaat Utrecht | LetselPro

Letselschade advocaat Utrecht

Bij een ongeval in Utrecht letselschade opgelopen? Of bent u woonachtig in Utrecht en elders letsel opgelopen waar u zelf geen schuld aan heeft? Dan kan een letselschade advocaat of letselschadespecialist u bijstaan in uw proces om een schadevergoeding te claimen bij de aansprakelijke partij.

Juridische hulp bij letselschade in Utrecht

• Onze specialisten staan u kosteloos bij in Utrecht.
• U kunt uw zaak in ieder stadium vrijblijvend aan ons voorleggen.
• Onze juristen kunnen de gehele schadeclaim voor u verzorgen.
• Alle schadeposten worden zeer nauwkeurig berekend.
• U ontvangt de schadevergoeding waar u recht op heeft.
• LetselPro heeft geen afspraken met verzekeraars en werkt alleen voor de slachtoffers van letselschade.
• Wanneer een schadeclaim onhaalbaar blijkt, blijft onze hulp voor u gratis.

De deskundige hulp van onze letselschadejuristen is voor u gratis, omdat de kosten die wij als letselschadebureau maken te verhalen zijn op de partij die aansprakelijk is voor het ongeval. Mocht uiteindelijk blijken dat uw claim niet haalbaar is, brengen wij u geen kosten in rekening. Wij dragen namelijk zelf het risico hiervoor. Kortom, voor u is onze hulp dus altijd gratis.

Letselschade Utrecht

Wilt u in contact komen met een specialist of letselschade advocaat in Utrecht? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij komen indien u dat wenst zelfs bij u thuis op bezoek. Gezamenlijk zullen wij dan uw zaak bespreken en een strategie bepalen om uw letselschade zo spoedig mogelijk vergoed te krijgen.

In een drukke stad als Utrecht is er in verhouding tot andere gebieden in Nederland veel letselschade dat voortkomt uit bepaalde typen ongevallen. Deze typen ongevallen bestaan onder andere uit:

Letselschade na een verkeersongeval

Er is bijzonder veel verkeer in en rondom Utrecht. Dit is niet geheel onverwacht, aangezien Utrecht het middelpunt van Nederland is. Door de drukte in zowel de stad zelf als op de wegen rondom de stad, gebeuren er dan ook meer ongevallen dan gemiddeld. Wanneer u letselschade bij een verkeersongeval in Utrecht heeft opgelopen, kunnen wij u bijstaan om alle bewijslast te verzamelen en uw belangen te behartigen bij het claimen van de letselschadevergoeding.

Hulp na een fietsongeluk

Utrecht heeft als echte studentenstad meer fietsers dan de gemiddelde stad. Het is dan ook niet vreemd dat na Amsterdam en Rotterdam, er in Utrecht de meeste fietsongelukken gebeuren. Gezien de beschermde status die fietsers genieten, kunt u als fietser in de meeste gevallen letselschade claimen, zelfs wanneer u zelf schuld heeft aan het veroorzaken van het fietsongeluk. LetselPro kan u hier uitstekend bij helpen.

Medische missers in Utrecht

Met acht ziekenhuizen komen er geregeld medische missers voor in Utrecht. Bij een medische misser kunt u het ziekenhuis aansprakelijk stellen. Om dit te doen kunt u het beste zo snel mogelijk een specialist of letselschade advocaat inschakelen. Het belangrijkste bij het verhalen van medische letselschade is het verzamelen van bewijslast waarmee wordt aangetoond dat de medische fout daadwerkelijk te verwijten is aan nalatig handelen van de arts of het verzorgend personeel.

Letselschade claimen

Wilt u een specialist of letselschade advocaat in Utrecht inschakelen om de hoogte van uw letselschadevergoeding te berekenen en dit opvolgend te claimen? Wij zullen u thuis bezoeken en u zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen. Zodoende kunt u zich richten op het herstel na het ongeval.

Voor contact kunt u ons bereiken op telefoonnummer 085 – 025 00 60. Tevens kunt u ons online contactformulier invullen, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor
Daan-Aarts-letselschadejurist

Daan Aarts
Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis
Recente zaken omtrent letselschade in Utrecht

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van 75 recensies.

“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
  • Wij geloven in een persoonlijke aanpak
  • Bevlogen team van ervaren specialisten
  • De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
  • 100% gratis juridische hulp bij letselschade
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5