Letselschade advocaat Etten-Leur | LetselPro

Letselschade advocaat Etten Leur

Wanneer u op zoek bent naar een letselschade advocaat in de regio Etten-Leur, dan heeft u waarschijnlijk letsel opgelopen bij een ongeluk dat buiten uw schuld om is ontstaan. In dat geval kunt u bouwen op de juristen van LetselPro. Als gespecialiseerd letselschadebureau staan wij namelijk klaar om u kosteloos juridisch bij te staan bij het claimen van uw letselschade. Onze specialisten hebben zeer veel ervaring met het regelen van letselschadezaken en zorgen ervoor dat u de schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft.

Gratis en vrijblijvend juridisch advies en hulp

De voordelen van juridische bijstand van LetselPro

Wanneer u letsel heeft opgelopen bij een ongeval, dan is het belangrijk dat u wordt geholpen door een partij die uw welzijn op de eerste plaatst stelt, zodat u zich vol kunt storten op uw herstel. Onze letselschadejuristen zijn persoonlijk betrokken bij uw zaak. Dat merkt u gelijk wanneer wij bij u thuis langskomen om de ins and outs van uw zaak te bespreken. Gedurende het hele traject zult u op onze persoonlijke aandacht kunnen bouwen. Dit betekent ook dat wij u op de hoogte houden van alle stappen die wij namens u nemen.

Onze letselschadejurist komt uw zaak uitvoerig bespreken bij u thuis.

Onze eigen rekenkundige stelt de hoogte van uw letselschade nauwkeurig vast.

Nadat de tegenpartij aansprakelijk is gesteld, gaan wij in onderhandeling met de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

Wij werken enkel voor slachtoffers van letselschadezaken en hebben geen afspraken met verzekeraars.

Dankzij onze werkwijze kunnen wij u de hoogst mogelijke schadevergoeding garanderen.

Daan-Aarts-letselschadejurist

Daan Aarts

Letselschadejurist

Grote pleister | Letselpro
Kleine pleister | Letselpro

Letselschadeadvocaat of -jurist?

Er ontstaat vaak nog veel verwarring rondom de vraag of een letselschadeadvocaat of -jurist ingeschakeld dient te worden. In veel gevallen is een letselschadejurist, of letselschadespecialist, de beste keuze. We leggen het hieronder aan u uit.

advocaat-rechten-icoon-letselpro Advocaat of jurist
jurist-rechten-icoon-letselpro Specialist

Letselschadeadvocaten en -juristen

Het is goed om te weten dat iedere advocaat zich letselschadeadvocaat mag noemen en dat het in de meeste gevallen niet nodig is om een advocaat in de arm te nemen om een letselschadezaak te regelen. Wanneer u een letselschadeadvocaat benadert, hoeft deze dus helemaal niet gespecialiseerd te zijn in letselschadezaken. Bij LetselPro ligt dit anders. Onze juristen zijn geen advocaten, maar zijn wel alleen gespecialiseerd in letselschade. Zij weten alles van het regelen van letselschadezaken af, waardoor zij uw zaak soepel kunnen laten verlopen. In minder dan vijf procent van de gevallen wordt een letselschadezaak in de rechtszaal beslist. Mocht dit het geval zijn, dan schakelen wij alsnog een gespecialiseerde advocaat voor u in.

Letselschadespecialist onmisbaar bij onderhandelingen

Wanneer onze rekenkundige uw letselschade nauwkeurig heeft berekend en er aan de hand van deze berekening een schadevergoeding is neergelegd bij de aansprakelijke partij, dan moet er onderhandeld worden met diens verzekeraar. Omdat een verzekeraar er baat bij heeft om zo weinig mogelijk geld uit te keren, doen zij u vaak een onrealistisch laag eerste bod. Het is op dat moment goed dat u zich bij laat staan door een echte specialist, want als u eenmaal akkoord gaat met een te laag bod, kunt u fluiten naar het bedrag waar u eigenlijk recht op had. LetselPro kent alle tactieken van verzekeraars en zal altijd het onderste uit de kan voor u slepen. Wanneer u in financiële nood dreigt te raken omdat de verzekeraar de zaak rekt, dan zullen wij altijd een voorschot voor u eisen. Op die manier hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Profiteer nu van onze kosteloze hulp bij letselschade in Etten-Leur

Wanneer u letselschade heeft opgelopen, adviseren wij u om uw zaak altijd vrijblijvend aan ons voor te leggen. Omdat letselschadezaken voor een leek complex kunnen zijn, heeft u vanuit de wet recht op een belangenbehartiger. Onze hulp wordt daardoor verhaald op de aansprakelijke partij en is voor u altijd kosteloos. U loopt dus geen financieel risico als u voor LetselPro kiest. Legt uw zaak daarom gemakkelijk telefonisch aan ons voor of gebruik het contactformulier op onze website.

Doe de letselschade test!
Gratis hulp bij letselschade van LetselPro | Kusje erop?
Recente zaken omtrent letselschade LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,71 uit 10 op basis van 77 recensies
Motorongeval schadevergoeding
Koen beoordeelde LetselPro met een 10/10
Uiteindelijke letselschadevergoeding €143.206,57
Lees meer
Motorongeval schadevergoeding
Wim beoordeelde LetselPro met een 10/10
Uiteindelijke letselschadevergoeding €740.000
Lees meer
“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.