Letselschade advocaat Hoorn | LetselPro

Letselschade advocaat Hoorn

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in of rondom Hoorn? Bij LetselPro ontvangt u de juiste juridische hulp bij het claimen van een schadevergoeding. Wanneer u buiten uw schuld om letselschade heeft opgelopen, is de kans groot dat de schade geclaimd kan worden. De specialisten van LetselPro voorzien u graag van advies! Onze juridische hulp is daarbij altijd gratis.

Juridische bijstand bij letselschade in Hoorn of omgeving

• Wij werken enkel voor slachtoffers van letselschade.
• U bent verzekerd van de juiste juridische hulp.
• U ontvangt de maximaal haalbare vergoeding.
• Wij hanteren een persoonlijke aanpak, waarbij wij u zoveel mogelijk zullen ontzorgen.
• U loopt geen financieel risico, omdat onze hulp altijd gratis is.

Het indienen van een schadeclaim

Bij LetselPro kunt u uw zaak altijd vrijblijvend voorleggen, ook als u niet zeker weet of u recht heeft op een schadevergoeding. Wij zoeken dit namelijk graag voor u uit! Wanneer u uw zaak aan ons voorlegt zal een van onze letselschadespecialisten uw zaak doornemen en bekijken of u op het eerste gezicht recht heeft op een schadevergoeding. Daarnaast zal de specialist een advies uitbrengen over de mogelijke vervolgstappen. Indien u onze verdere hulp wilt inschakelen dan wordt er een afspraak gemaakt, bij u thuis of bij ons op kantoor, om alle belangrijke zaken door te nemen. Vervolgens stellen wij de tegenpartij voor u aansprakelijk en berekenen wij de hoogte van uw schadeclaim.

Bij het berekenen van de hoogte van uw claim garanderen wij dat alle schadeposten worden meegenomen, zodat u de hoogst mogelijke vergoeding kan claimen op de aansprakelijke partij. Daarbij wordt iedere schadepost zorgvuldig onderbouwd, zodat de verzekeraar deze schadepost wel zal moeten uitkeren. Wij begrijpen namelijk dat u, als slachtoffer, de schadevergoeding wilt ontvangen waar u recht op heeft.

Hulp bij letselschade door letselschade advocaat Hoorn

Ook in het verdere proces, het daadwerkelijk claimen van de schadevergoeding, kunnen onze letselschade juristen u bijstaan. Bij het claimen van de schadevergoeding zal er uiteindelijk in onderhandeling met de verzekeraar van de aansprakelijke partij overeenstemming moeten worden gevonden over de hoogte van de vergoeding.

In de meeste gevallen wordt er tijdens de gesprekken een schadebedrag overeengekomen die wordt uitgekeerd. Echter kan het voorkomen dat de betrokken partijen het niet eens worden, met een gerechtelijke procedure tot gevolg. Aangezien een jurist niet bevoegd is om te procederen, zullen wij in dit soort gevallen een letselschade advocaat in Hoorn inschakelen.

Gratis ondersteuning bij claimen letselschade Hoorn

Onze juridische bijstand gedurende het traject is volledig kosteloos. Dit kunnen wij u verzekeren, omdat de kosten voor onze hulp worden neergelegd bij de aansprakelijke partij. Indien u helaas toch niet (geheel) in aanmerking komt voor een schadevergoeding, zal dit u alsnog niks kosten. In dit geval dragen wij het risico zelf.

Wilt u graag onze gratis hulp inschakelen? Neem dan telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 085 – 025 00 60 of vul het online contactformulier in.

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor

Bas Aarts
- Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis

Recente zaken omtrent Letselschade advocaat Hoorn

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van recensies.

“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
  • Wij geloven in een persoonlijke aanpak
  • Bevlogen team van ervaren specialisten
  • De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
  • 100% gratis juridische hulp bij letselschade
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5