Bedrijfsongeval heftruck | LetselPro

Bedrijfsongeval heftruck

Jaarlijks blijft het aantal bedrijfsongevallen toenemen. Gelukkig blijven veel bedrijfsongevallen zonder al te ernstige gevolgen. Wanneer er echter een bedrijfsongeval met heftruck plaatsvindt, dan is de kans op serieuze letselschade vrij groot. In de bouw- en industriesector komen namelijk de meeste bedrijfsongevallen voor, waarbij (ernstig) letsel wordt opgelopen. Heftruck ongevallen zijn een van de voornaamste oorzaken van bedrijfsongevallen.

Ongeval met heftruck, wat nu?

Bent u het slachtoffer geworden van een heftruckongeval en heeft u daarbij letsel opgelopen? Dan is de kans groot dat u recht heeft op een vergoeding voor uw letselschade. In veel gevallen is de werkgever namelijk aansprakelijk voor het bedrijfsongeval met heftruck. Leg vrijblijvend uw zaak aan ons voor! Wij gaan voor u na of u inderdaad recht heeft op een vergoeding van uw schade en staan u volledig kosteloos bij bij het claimen van deze vergoeding. Maak gebruik van ons contactformulier of neem telefonisch contact op via het telefoonnummer 085 – 025 00 60.

De eerste stap na een ongeval met heftruck is dat u zich zo snel mogelijk laat behandelen door medisch personeel. Ook wanneer hier niet direct noodzaak voor is, bijvoorbeeld bij lichte klachten na het ongeval. Deze lichte klachten kunnen uiteindelijk namelijk uitmonden in klachten waar u dagelijks veel last van heeft. Wanneer u zich laat behandelen voor uw klachten of letsel, dan zorgt dit ervoor dat later kan worden aangetoond dat de klachten het gevolg zijn van het heftruckongeval.

Juridische hulp na bedrijfsongeval met heftruck

Nadat u zich heeft laten behandelen, kunt u het best direct een letselschadebureau als LetselPro inschakelen. Onze kosten worden namelijk verhaald op de aansprakelijke partij en zodoende loopt u geen enkel financieel risico om gebruik te maken van onze deskundige hulp. Wij zorgen ervoor dat de aansprakelijkheid wordt vastgesteld en dat de aansprakelijke partij (vaak de werkgever en diens verzekeraar) ook daadwerkelijk aansprakelijk wordt gesteld.

Opvolgend kunnen wij een exacte berekening maken van uw letselschade die is voortgekomen uit het bedrijfsongeval met de heftruck. Door onze expertise zien wij geen enkele schadepost over het hoofd en zult u aanspraak kunnen maken op de maximale schadevergoeding. Wij gaan met dit doel namens u in overleg met de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Hierbij zullen we gezamenlijk met u komen tot een vergoeding waar u meer dan tevreden mee zult zijn.

Uiteraard is de hierboven geschetste situatie een ideaalbeeld. Verzekeraars zijn er namelijk bij gebaat om zo min mogelijk geld aan u uit te keren. Zonder belangenbehartiger die op de hoogte is van uw rechten als slachtoffer, zullen zij u proberen onder druk te zetten en u akkoord te laten gaan met een te laag letselschadebedrag. Helaas zien wij nogal eens dat slachtoffers uit financiële nood akkoord gaan met een veel te lage schadevergoeding. Niet wetende dat zij recht hebben op een voorschot op hun schadevergoeding.

Deskundige hulp inschakelen

Wij helpen u graag bij het claimen van uw letselschadevergoeding na het bedrijfsongeval met heftruck. Onze hulp zal u bovendien helemaal niets kosten! Daarbij komen wij, indien gewenst, bij u thuis langs om uw zaak met u te bespreken. Leg uw zaak eens aan ons voor via ons contactformulier. Wij zullen u altijd direct van een eerste advies voorzien, zelfs wanneer wij u uiteindelijk niet van dienst kunnen zijn!

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor

Bas Aarts
- Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis

Recente zaken omtrent Bedrijfsongeval heftruck

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van recensies.

“Blij dat ik mensen kan helpen om stappen te zetten in hun herstel” Bas Aarts - Letselschadejurist Neem vrijblijvend contact op
team-img
  • Wij geloven in een persoonlijke aanpak
  • Bevlogen team van ervaren specialisten
  • De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
  • 100% gratis juridische hulp bij letselschade
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5