Gratis letselschade advocata van LetselPro

Letselschade advocaat

Het overgrote deel van alle letselschadezaken in Nederland wordt afgewikkeld zonder een gerechtelijke procedure. In de praktijk betekent dit dat in ongeveer 95% van alle gevallen een letselschade advocaat niet strikt noodzakelijk is. Een letselschadespecialist kan uw claim ook prima of misschien zelfs wel beter voor u regelen. Een letselschade advocaat is zeker niet per definitie beter dan een letselschadespecialist. Zo mag iedere advocaat zich bijvoorbeeld letselschade advocaat noemen zonder dat deze zich heeft gespecialiseerd in letselschade.

Echter is er in sommige gevallen wel behoefte aan een letselschade advocaat. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer er een deelgeschil gestart moet worden om een voorschot op de schadevergoeding te verkrijgen. Mocht het nodig zijn, kunnen wij eenvoudig een advocaat inschakelen om via de rechter een voorschot of schadevergoeding te claimen.

Letselschadespecialist persoonlijker betrokken

De meeste letselschade advocaten sturen u regelmatig declaraties toe en weigeren verder te werken aan uw zaak als u hun kosten niet op tijd betaalt. Een veel gehoorde klacht is dan ook dat een advocaat te weinig tijd neemt voor het behandelen van de claim en dat het daarom te lang duurt. Ook veel gehoord is dat de advocaat onvoldoende kennis en ervaring heeft om een claim goed te kunnen behandelen. De praktijk wijst uit dat een letselschade advocaat vaak minder persoonlijk bij een zaak betrokken is en alleen ‘op afstand’ vanuit zijn eigen kantoor werkt, waardoor er weinig tot geen persoonlijk contact met het slachtoffer bestaat.

Onze letselschade advocaten werken wél uitsluitend in letselschade dossiers en hebben, net als onze letselschadespecialisten, een grote mate van persoonlijke betrokkenheid bij u en uw zaak. Het enige onderscheid is dat de advocaat bevoegd is om te procederen tijdens een rechtszaak.

Gratis letselschade advocaat en -specialist

Na een eerste vrijblijvend advies per telefoon of e-mail volgt, wanneer u op het eerste gezicht een juridisch haalbare zaak heeft, een huisbezoek om vooraf met u kennis te maken en uw zaak uitvoerig met u te bespreken. Ook dit kost u niets. LetselPro zal naast uw letselschade tevens al haar kosten proberen te verhalen op de aansprakelijke partij en mocht dat onverhoopt niet of niet volledig lukken, dan draagt LetselPro daarvoor het risico en niet u. Onze hulp is voor u dus altijd gratis.

Heeft u letselschade opgelopen door de schuld van een ander en wilt u deskundig geholpen worden door een van de letselschadespecialisten van LetselPro? Voorkom dat uw zaak bij een letselschade advocaat terecht komt en het u geld kost. Neemt u zo snel mogelijk contact op met LetselPro voor een eerste vrijblijvend advies.

Doe de letselschadetest!

Recente zaken van LetselPro

Laat u terugbellen

Ed Hendriks | Letselschadejurist

Ed Hendriks
Letselschadespecialist

Gelieve dit veld leeg te laten.

Beoordeling

9.5 / 10

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 43 recensies.
Bekijk hier alle beoordelingen »

De voordelen van LetselPro

  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis