Gratis letselschade advocata van LetselPro

Letselschade advocaat

Tegenwoordig is letselschade, vooral in de grote steden, een bekend fenomeen en gaat het gepaard met hoge kosten. Wanneer u slachtoffer bent geworden van letselschade, begrijpen wij als geen ander dat u de door u geleden schade vergoed wilt hebben. Aangezien het claimen van schadevergoeding niet altijd gemakkelijk is, adviseren wij te allen tijde om juridische bijstand in te schakelen middels een letselschadespecialist of een letselschade advocaat.

Wanneer er sprake is van letselschade, wordt er al snel gedacht dat dit afgehandeld dient te worden middels een letselschade advocaat. Echter, ongeveer 95 procent van de letselschadezaken in Nederland wordt afgewikkeld zonder een gerechtelijke procedure en kan een letselschadespecialist de zaak oplossen. Bovendien heeft een letselschadespecialist in veel gevallen de voorkeur bij de behandeling van claims, omdat elke advocaat uw zaak zou kunnen behartigen zonder enige specialisatie in letselschade. Daarentegen zijn letselschadespecialisten dagelijks bezig met het oplossen van zaken omtrent letselschade, waardoor zij meer kennis en ervaring hebben dan een advocaat.

Juridische bijstand van een letselschade advocaat

Zoals gezegd zijn onze letselschadespecialisten in veel gevallen uitermate geschikt om u bij te staan in uw zaak. Soms ontkomt u echter niet aan de juridische bijstand van een letselschade advocaat, bijvoorbeeld wanneer er een kort geding opgestart moet worden om een voorschot op de letselschadevergoeding te verkrijgen. Mocht dit noodzakelijk zijn, dan schromen wij niet om een letselschade advocaat voor u in te schakelen. Hierdoor kunnen wij u bij LetselPro altijd de beste juridische bijstand garanderen!

Persoonlijke betrokkenheid van letselschadespecialisten

Het komt geregeld voor dat letselschade advocaten gedurende het traject weigeren verder te werken aan een zaak wanneer de declaratie niet op tijd kan worden betaald. Het uitblijven van deze betaling is vaak het gevolg van het niet, nog niet of niet volledig vergoeden van de kosten van de letselschade advocaat door de aansprakelijke partij. Daar komt bij dat het slachtoffer veelal niet de middelen heeft om de letselschade advocaat zelf te betalen, wat een advocaat het recht geeft om acuut met zijn werkzaamheden te stoppen. Het slachtoffer staat vervolgens met lege handen. Indien er uitzicht is op betaling van de declaratie op een later moment, zoals bij de afwikkeling van een zaak, zal onze letselschadespecialist daarentegen onverminderd de dossierbehandeling voortzetten. Daar komt bij dat de letselschadespecialisten van LetselPro persoonlijk betrokken zijn bij een dossier. De deskundige behandeling van een letselschadezaak is onze prioriteit, de vergoeding van onze gemaakte kosten is daaraan ondergeschikt. Dit maakt de vergoeding van de kosten uiteraard niet onbelangrijk, maar de behandeling van de letselschade claim mag daar niet onder lijden.

Onze letselschadespecialisten zijn gespecialiseerd in letselschadezaken en hebben een grote mate van persoonlijke betrokkenheid bij u en uw zaak. Het enige onderscheid is dat de advocaat bevoegd is om voor de rechter te procederen, waarbij wij uiteraard niet schromen om onze letselschade advocaten voor u in te schakelen wanneer dit nodig is.

Kosten van onze letselschadespecialist

Na een eerste advies per telefoon of e-mail volgt, wanneer onze specialisten uw zaak juridisch haalbaar achten, een vrijblijvend huisbezoek door onze letselschadespecialist om persoonlijk met u kennis te maken en uw zaak uitvoerig met u te bespreken. Natuurlijk is het ook mogelijk om, indien gewenst, deze kennismaking online te laten plaatsvinden en u bent uiteraard altijd van harte welkom bij een van onze kantoren. Wanneer de zaak loopt, zal LetselPro vervolgens met uw instemming al haar kosten op de aansprakelijke partij proberen te verhalen. Mocht dit echter onverhoopt niet of niet volledig lukken, dan dekken wij voor u de kosten. U hoeft zich bij ons dus geen zorgen te maken over financiële risico’s.

Heeft u dus buiten uw schuld om letselschade opgelopen en wilt u deskundig geholpen worden door een van de letselschadespecialisten van LetselPro? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op met LetselPro voor een eerste advies.

Doe de letselschadetest! Veelgestelde vragen

Wat doet LetselPro?

LetselPro is een modern en eigentijds letselschadebureau dat landelijk werkzaam is.

LetselPro werkt uitsluitend voor slachtoffers van bijvoorbeeld een bedrijfsongeval en dus niet voor verzekeraars. De juristen van LetselPro beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van letselschade. Zij zijn dus bij uitstek deskundig op dit gebied en hebben bovendien beschikking over een eigen team van medisch adviseurs.

Wat zijn de voordelen van juridische hulp door LetselPro bij letselschade?

  • Wij ontzorgen u zoveel mogelijk. Dit stelt u in staat zich te focussen op het herstel van uw letsel.
  • Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk voor uw letselschade en bewaken hierbij de verjaringstermijn.
  • Het in kaart brengen van alle schadeposten is zeer specialistisch werk. Tevens dienen alle schadeposten te worden onderbouwd en dient aangetoond te worden dat dit voortvloeit uit het ongeval. Dit stelt u in staat om de hoogst mogelijke schadevergoeding te claimen.
  • Zonder juridische hulp zal de verzekeraar u onder druk proberen te zetten om u akkoord te laten gaan met een veel te laag letselschadebedrag. Met professionele juridische hulp staat u sterk in uw schoenen en kan de verzekeraar u niet onder druk zetten.

Moet ik betalen voor juridische bijstand van LetselPro?

De redelijke kosten van juridische bijstand door LetselPro kunnen, op grond van de wet, volledig op de aansprakelijke partij worden verhaald. Dit, omdat deze kosten onderdeel uitmaken van de door u geleden letselschade. Deze kosten zullen dus volledig aan u moeten worden vergoed en zullen niet voor uw eigen rekening komen.

085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor

Bas Aarts
- Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis
Recente zaken van LetselPro

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van 78 recensies.

“Blij dat ik mensen kan helpen om stappen te zetten in hun herstel” Bas Aarts - Letselschadejurist Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

Whatsapp for Business

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.