Gratis letselschade advocata van LetselPro

Letselschade advocaat

Het overgrote deel van de letselschadezaken in Nederland wordt afgewikkeld zonder een gerechtelijke procedure. Het voeren van een gerechtelijke procedure is meestal voorbehouden aan een advocaat. In de praktijk betekent dit dat in ongeveer 95% van de gevallen een letselschade advocaat niet strikt noodzakelijk is. Bovendien kan ook een letselschadespecialist uw claim prima of soms zelfs beter behandelen. Een advocaat is hiervoor namelijk niet per definitie beter geschikt dan een letselschadespecialist. Niet iedere advocaat die zich letselschade advocaat noemt, heeft zich heeft volledig gespecialiseerd in letselschade. Een letselschadespecialist heeft dat wel gedaan en behandelt uitsluitend letselschadedossiers.

Echter in bepaalde gevallen is er wel behoefte aan een letselschade advocaat. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer er een kort geding opgestart moet worden om een voorschot op de letselschadevergoeding te verkrijgen. Mocht dit nodig zijn, kunnen wij snel een letselschade advocaat inschakelen om via de rechter een voorschot af te dwingen.

Letselschadespecialist persoonlijk betrokken

Het komt voor dat een letselschade advocaat ineens weigert om nog verder te werken aan een letselschadezaak als zijn declaratie niet op tijd volledig wordt betaald. Méér dan eens vergoedt de aansprakelijke partij de kosten van de letselschade advocaat namelijk helemaal niet, nog niet of slechts voor een deel aan het slachtoffer. En omdat het letselslachtoffer in die gevallen de declaratie van de letselschade advocaat meestal niet uit eigen middelen kan betalen, heeft de letselschade advocaat dan het recht om acuut met zijn werkzaamheden te stoppen. Dan valt de behandeling van het dossier plotsklaps volledig stil. Onze letselschadespecialist gaat echter in zo’n geval normaal door met de dossierbehandeling zolang er uitzicht is op betaling van de declaratie op een later moment, bijvoorbeeld pas bij de afwikkeling van de letselschadezaak. Onze letselschadespecialist is persoonlijk betrokken bij het dossier. De deskundige behandeling van de letselschadezaak staat op nummer één, de vergoeding van de kosten is daaraan ondergeschikt. Dit betekent niet dat de vergoeding van de kosten niet belangrijk is, maar de behandeling van de letselschade claim mag daar niet onder lijden.

Onze letselschade advocaten zijn gespecialiseerd in letselschade zaken en hebben, net als onze letselschadespecialisten, een grote mate van persoonlijke betrokkenheid bij u en uw zaak. Het enige onderscheid is dat de advocaat bevoegd is om voor de rechter te procederen.

Kosten letselschade specialist en -advocaat

Na een eerste vrijblijvend advies per telefoon of e-mail volgt, wanneer u op het eerste gezicht een juridisch haalbare zaak heeft, een huisbezoek door onze letselschadespecialist om persoonlijk met u kennis te maken en uw zaak uitvoerig met u te bespreken. Ook dit kost u niets. LetselPro zal met uw instemming al haar kosten op de aansprakelijke partij proberen te verhalen en mocht dat onverhoopt niet of niet volledig lukken, dan draagt LetselPro daarvoor het risico en niet u. Dat geeft een gerust gevoel.

Dus: heeft u letselschade opgelopen door de schuld van een ander en wilt u deskundig geholpen worden door één van de letselschadespecialisten van LetselPro? Neemt u dan zo snel mogelijk contact op met LetselPro op met LetselPro voor een eerste vrijblijvend advies.

Doe de letselschadetest!

085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor

Bas Aarts
- Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro

  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis

Recente zaken van LetselPro

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van recensies.

“Blij dat ik mensen kan helpen om stappen te zetten in hun herstel” Bas Aarts - Letselschadejurist Neem vrijblijvend contact op
team-img
  • Wij geloven in een persoonlijke aanpak
  • Bevlogen team van ervaren specialisten
  • De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
  • 100% gratis juridische hulp bij letselschade
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5