Letselschade advocaat Hengelo | LetselPro

Letselschade advocaat Hengelo

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Hengelo of omgeving die u kan begeleiden bij het claimen van uw letselschade? LetselPro heeft een team van ervaren letselschadespecialisten in dienst die u graag van persoonlijk en eerlijk advies voorzien. U kunt uw zaak altijd vrijblijvend aan ons voorleggen. Daarbij is zowel ons advies als onze begeleiding in het verdere traject altijd gratis voor u!

Voordelen van onze hulp bij letselschade in Hengelo

• Wij werken alleen voor slachtoffers van letselschade.
• Wij hebben geen verborgen afspraken met verzekeraars.
• Gratis persoonlijk advies en begeleiding door onze letselschadespecialisten.
• Wij berekenen én onderbouwen alle (verborgen) schadeposten; garantie voor de hoogst mogelijk claim.
• Onze letselschadespecialisten hebben jarenlange ervaring, dus u bent in de beste handen.

Gratis hulp bij claimen van letselschade Hengelo

Wij kunnen onze juridische hulp gratis aanbieden, omdat u wettelijk gezien recht heeft op een belangenbehartiger. De kosten voor deze hulp kunnen worden verhaald op de aansprakelijke partij. Wanneer er in een later stadium blijkt dat er geen aansprakelijke partij is, dan dragen wij zelf de gemaakte kosten voor onze juridische hulp. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over een financieel risico!

Als u ervoor kiest om onze gratis hulp in te schakelen, kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding waarbij wij u zoveel mogelijk zullen ontzorgen. Zo komen wij ook, indien gewenst, bij u thuis langs om de zaak door te nemen en de mogelijkheden te bespreken tot het claimen van de schadevergoeding.

Letselschade advocaat of jurist in Hengelo inschakelen

Voor het claimen van letselschade is in de meeste gevallen een letselschade advocaat niet noodzakelijk en kan een jurist u doorgaans beter begeleiden in het traject. Het grote voordeel van een jurist ten opzichte van een letselschade advocaat is dat deze volledig gericht is op letselschadeclaims. Letselschade advocaten besteden vaak slechts een deel van hun tijd aan letselschadezaken. Dit komt omdat elke advocaat zich een letselschade advocaat mag noemen en zij naast letselschadezaken ook nog andere zaken te behandelen hebben. Daarnaast is, in tegenstelling tot veel letselschade advocaten, een jurist meer persoonlijk betrokken bij u en uw zaak.

Het enige verschil tussen een jurist en een letselschade advocaat is dat de advocaat een gerechtelijke procedure mag starten. Wanneer het claimen van een letselschadevergoeding leidt tot een gerechtelijke procedure, dan schromen wij niet om een letselschade advocaat in Hengelo in te schakelen. Echter is dit slechts bij een zeer klein deel van alle zaken het geval. Normaal gesproken kan er zonder een gerechtelijke procedure een overeenkomst worden gesloten tussen het slachtoffer en de aansprakelijke partij.

Letselschadevergoeding berekenen

Letselschade bestaat uit zowel materiële als immateriële schade. Het berekenen van de totale letselschade wordt door onze rekenkundige zéér exact uitgevoerd. Hierbij worden alle relevante schadeposten meegenomen en onderbouwd. Op deze manier kunnen wij u garanderen dat u de hoogst mogelijke vergoeding ontvangt.

Aanvragen van juridische hulp van LetselPro

Uiteindelijk zal er met de verzekeraar van de aansprakelijke partij moeten worden onderhandeld over de hoogte van de schadevergoeding. Om te voorkomen dat u een te lage schadevergoeding ontvangt door de verzekeraar, is het van belang dat u hierbij wordt ondersteund door een belangenbehartiger. Leg daarom uw zaak vandaag nog aan ons voor. Dit kan door het invullen van ons online contactformulier of door te bellen naar 085 – 025 00 60. Uiteraard is het eerste advies volledig vrijblijvend, u zit nergens aan vast.

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor

Bas Aarts
- Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis

Recente zaken omtrent Letselschade advocaat Hengelo

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van recensies.

“Wij houden u altijd op de hoogte over de ontwikkelingen in uw letselschade claim” Ilse van Hek - Secretaresse Neem vrijblijvend contact op
team-img
  • Wij geloven in een persoonlijke aanpak
  • Bevlogen team van ervaren specialisten
  • De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
  • 100% gratis juridische hulp bij letselschade
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5