Letselschade uitkering claimen | LetselPro

Letselschade uitkering

U heeft recht op een letselschade uitkering wanneer u letsel heeft opgelopen na een ongeval. Een letselschade uitkering bestaat normaalgesproken uit een vergoeding voor materiële schade en smartengeld voor de geleden immateriële schade.

Bij het claimen van uw letselschade uitkering, staan onze letselschadespecialisten u volledig kosteloos bij. U kunt uw zaak geheel vrijblijvend aan ons voorleggen. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 085 – 025 00 60 of maak gebruik van ons online contactformulier.

Hoogte letselschade uitkering berekenen

Wanneer u letsel heeft opgelopen, dan wilt u uiteraard dat u de maximale letselschade uitkering ontvangt. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van vele factoren. Zo dient iedere schadepost in kaart te worden gebracht. Dit is exact waarbij onze expertise tot uiting komt. Door onze ruime ervaring weten wij namelijk iedere (verborgen) schadepost te achterhalen en kunnen wij voor u de hoogst mogelijke schadevergoeding claimen.

De schadeposten die normaal gesproken het meest bijdragen aan de hoogte van de letselschade uitkering:

  • Verlies van het vermogen om te werken
  • Smartengeld voor het leed tijdens en na het ongeval
  • Noodzakelijke huishoudelijke hulp
  • Medische kosten
  • Gemis van neveninkomsten en ‘zwarte’ bijverdiensten

Waarom een belangenbehartiger?

Wanneer u zich laat bijstaan door een letselschadebureau als LetselPro, dan zitten daar voor u enkel voordelen aan vast. Zo bent u bij LetselPro ervan verzekerd dat u kosteloze rechtsbijstand ontvangt bij het claimen van uw letselschade uitkering. De kosten voor onze juridische hulp dienen namelijk te worden vergoed door de aansprakelijke partij. En, mocht u uiteindelijk geen recht blijken te hebben op een letselschade uitkering, dan dragen wij zelf de kosten. U loopt dus geen financieel risico wanneer u zich door ons letselschadebureau laat vertegenwoordigen.

Het traject om een letselschadevergoeding te claimen kan soms onnodig lang duren, doordat de verzekering van de aansprakelijke partij niet mee wilt werken. Tevens zullen zij proberen u onder druk te zetten, zodat u wellicht akkoord gaat met een (veel) te lage letselschade uitkering. Door onze ervaring weten wij dit te voorkomen en het traject zo kort mogelijk te houden. Tevens dragen wij er zorg voor dat u de maximale vergoeding ontvangt, door al uw schadeposten in kaart te brengen en kenbaar te maken bij de verzekering.

Letselschade uitkering claimen

Wilt u een letselschade uitkering claimen met de hulp van onze ervaren specialisten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en leg uw zaak aan ons voor. U kunt dit doen via ons online contactformulier, maar u kunt ons tijdens kantoortijden ook altijd bereiken via het telefoonnummer 085 – 025 00 60.

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor
Daan-Aarts-letselschadejurist

Daan Aarts
Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis
Recente zaken omtrent Letselschade uitkering

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van 78 recensies.

“Blij dat ik mensen kan helpen om stappen te zetten in hun herstel” Bas Aarts - Letselschadejurist Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

Whatsapp for Business

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.