Rugletsel na ongeval | LetselPro

Rugletsel na ongeval

Net als nekletsel is rugletsel helaas een veel voorkomend letsel na een ongeval. Rugklachten na een ongeval zouden kunnen wijzen op een whiplash, dus u dient hier voorzichtig mee om te gaan. Wanneer u rugletsel heeft opgelopen, bijvoorbeeld na een verkeersongeval of bij een ongeval op het werk, heeft u mogelijk recht op een letselschadeschadevergoeding.

Medisch onderzoek bij rugletsel na ongeval

Vaak verdwijnen rugklachten als gevolg van een ongeval na een aantal weken vanzelf. Maar in sommige gevallen houden rugklachten langere tijd aan of spelen de klachten pas na langere tijd op. Daarom is het van belang dat u zich na het ongeval zo spoedig mogelijk laat onderzoeken en behandelen door een arts. Wanneer uw klachten in een medisch dossier worden vastgelegd, zal er tijdens het proces om uw letselschade te claimen geen twijfel ontstaan over de aard van uw klachten. Tijdens de letselschadeprocedure is het namelijk noodzakelijk dat er wordt aangetoond dat het letsel is opgelopen tijdens het ongeval.

Schadevergoeding rugletsel na ongeval

Om de kosten te kunnen verhalen moet de veroorzaker van het ongeval aansprakelijk worden gesteld. Daarbij is het belangrijk om zoveel mogelijk bewijsmateriaal te verzamelen. Vervolgens moet uw letselschade juridisch worden erkend. Onze letselschadespecialisten kunnen u helpen tijdens het gehele proces. Ze bieden onder andere ondersteuning en advies bij het aansprakelijk stellen van de tegenpartij, het inzichtelijk brengen van alle mogelijke schadeposten en het bepalen van de hoogte van de schadevergoeding. Niet alleen de materiële schade wordt vastgesteld, er wordt ook gekeken of u recht heeft op smartengeld. Dit is een vergoeding voor alle immateriële schade.

Gratis juridische hulp bij rugletsel

Heeft u rugletsel opgelopen door toedoen van iemand anders? Dan is de kans groot dat u recht heeft op een schadevergoeding. Een letselschadezaak is vaak erg complex, daarom is het aan te raden om juridische hulp in te schakelen. De letselschadespecialisten van LetselPro behartigen u belangen en zorgen dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. De kosten voor onze hulp worden in rekening gebracht bij de aansprakelijke partij. Wanneer blijkt dat u toch geen recht heeft op een letselschadevergoeding, nemen wij de kosten voor onze rekening. Onze hulp is voor u dus altijd kosteloos.

Bent u benieuwd of u uw letselschade kunt claimen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of via het telefoonnummer 085 – 025 00 60.

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor
Robert van Leeuwen | Letselschadespecialist

Robert van Leeuwen
- Rekenkundige

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis

Recente zaken omtrent Rugletsel na ongeval

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van recensies.

“Blij dat ik mensen kan helpen om stappen te zetten in hun herstel” Bas Aarts - Letselschadejurist Neem vrijblijvend contact op
team-img
  • Wij geloven in een persoonlijke aanpak
  • Bevlogen team van ervaren specialisten
  • De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
  • 100% gratis juridische hulp bij letselschade
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5